Eksi çıkmanda yürüyüşlerin de etkisi olmuştur adım sayın çok iyiydiKuzucum gecen pazartesi 88.3 düm cuma artı çıktım 89.2 şimdi anca eksi çıktım
Sen çatlama o kırılsın canım
Günaydın eşim regl den sonra ciddi bir eksi göreceksin eminim. Bugün 3 kamyon üstümden geçmiş sanki öyle halsiz uyandımGünaydın kızlar
Cuma 70.8
Pazartesi 71.6
Cuma hedef 70.8 tekrardan regl olmam lazım bugün yarın onun artısı var
Emegimin etkisini alırım inşallahEksi çıkmanda yürüyüşlerin de etkisi olmuştur adım sayın çok iyiydi
Regl olsanda rahatlasan : =)Günaydın kızlar
Cuma 70.8
Pazartesi 71.6
Cuma hedef 70.8 tekrardan regl olmam lazım bugün yarın onun artısı var
Fazla bir arti degil zaten sendeki deGünaydın arkadaşlar regli oldum artı çıktım inş cumaya iner şişliklerim
Cuma=64.2
Pazartesi=64.7
Cuma hedef=63.9 inşallah
Sabit cikmak guzel birsey bence Pazartesi. Cuma Hedefi tutturursun
Cuma : 62.0
Bugun: 61.7
Cuma hedefim: 5561.0
Yarin tartil canim
Oyy dikkatli ol. Iyiki yere filan dusmedi
Günaydın herkese
Cuma:84.3
Ptesi:83.7
Fark:-600
Hdf: 82.9
Aslinda benimde aklimdan gecti ama bi soralim bakalim kaptanim sorun olurmuuArrietty_
Sakin moralini bozma. Pilavdan sismissin bencedeGunaydin kizlar arti 600 ciktim moralim bozuk bugun if e basladim. Ve 10.000 adim yapicam. Bu ne ya kilo vereyim derken aliyorum. Gece atistirmesjni da biraktim. Ah o dovme pilavinj yemeyecektim sistikce sisti icimde hala karnim sis.
Cuma 74.4
Pazartesi 75
Hedef 73.9
Uzuuuun aradan sonra bende eksi gördüm kızlar
Cuma 66.8
Pazartesi 66.4
Fark - 400
Hedef 66.0
Arrietty_ sedulu Eki Görüntüle 2753506
Tamamdır kaptanımGunaydin kizlar
Bugün kontrol tarti günü.
pamukskr canim saglikli bir tarif yazman gerek bu topice. Yazmazsan takim ceza alir.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim kaptanım
Ne guzel bir eksi. Tebrik ederim
Regl olsanda rahatlasan : =)
Fazla bir arti degil zaten sendeki desedulu gibi regl den
Sabit cikmak guzel birsey bence Pazartesi. Cuma Hedefi tutturursun
Bir harika eksi de burdan
Yarin tartil canim
Oyy dikkatli ol. Iyiki yere filan dusmedi
izin oncesi kilona cabuk ulasacaksin bu gidisle. Masallah
Sakin moralini bozma. Pilavdan sismissin bencede
Yazdım kaptanımGunaydin kizlar
Bugün kontrol tarti günü.
pamukskr canim saglikli bir tarif yazman gerek bu topice. Yazmazsan takim ceza alir.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Eline saglik canim benim.Yazdım kaptanım
Sabah 66 çıktım
Bugün Allah kabul etsin oruçluyum
Aynen dedigin gibi. Sabretmek lazim. Bu görsel de cok guzel ornek olduYani ben o 1.5 kiloyu 3 günde vermedim sabırla devam etmemiz gerekiyor.
Eki Görüntüle 2753534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?