dolma günü galba:) afiyet olsunn
dolma günü galba:) afiyet olsunn
meyve 1kilo eksidemisin ne diyon kız sen o tartının pili bitmişti sanki değiştir nolamazz hıh!!:)
buyur gel canim,basimin üstünde yerin var :)zeyneb dün akşamdan arttı yemekler bende sahurda pazıyla salata yemiş oldum:)
ya birde acayip pide arttı pizza mizza yumurtalı ekmek vs değerlendirim diyom ozaman da gelsin kalorilerrr..(
meyve kız o ne çok az yemişsin sahurda aç aç olmaz şööle kaymak bal falan yeseydin:))
yasemin kız beni de alsana o doom gününe :) maşallah hepsini yalnız başına yapıyon 2 çocukla kolay gelsin iyi eğlenceler:)
maşallah yasemin gerçekten süpersin
iki çocukla bir de oruçlusun herşeye yetişiyorsun
1 kilo değil 1 kiloya yakın
yok yok doğru tartıyor
ben yemek yiyemiyorum nidah bu aksamda hiçç yiyemedim barbunya yedim 1 tabak 4 tanede köfte baska hiç bişi yok hatta köfteleride mecburiyetten yedim zorla .
cumaya acık ara farkla gecicem seni en iisi birada hareket yapayım
ilk günler bende öyle olmustum ama sonradan acildi migdem haha
haha umarım hala açıktır miden
acik olsa ne olur güzelim bir günlük lapaya bakar hahahah
bu arada kilo olayini test etmis oldum gece sahura kalkmadim sabah tartildim kilom ayniydi demekki 12 13 saatlik aclikla cikan sonuc dogru oluyor
ilk günler bende öyle olmustum ama sonradan acildi migdem haha
acik olsa ne olur güzelim bir günlük lapaya bakar hahahah
bu arada kilo olayini test etmis oldum gece sahura kalkmadim sabah tartildim kilom ayniydi demekki 12 13 saatlik aclikla cikan sonuc dogru oluyor
arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
yani kaptan artık lapa mı yaparsın ne yaparsın bilmiyorum ama bu sefer seni yeneceğim kesin ben sana söyliyim şimdiden
QUOTE=maibeyaz;20389899]arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298
takım olarak kararınızı bekliyoruz...
1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL / RED
Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.
püsküüt olmuş mu...
hahhahahahha güleyimde bosa gitmesin bari pehhh
ben esime corba yapmaya gidiyorum,sonra görüsürük,
1 kilo değil 1 kiloya yakın
yok yok doğru tartıyor
ben yemek yiyemiyorum nidah bu aksamda hiçç yiyemedim barbunya yedim 1 tabak 4 tanede köfte baska hiç bişi yok hatta köfteleride mecburiyetten yedim zorla .
cumaya acık ara farkla gecicem seni en iisi birada hareket yapayım
bilmiyorum artık sen bu hafta oruç da tutmuyorsun artık spora falan git bari, hatta çarşamba günü kardeşim askerden izne geliyor onu alıp anneme gideceğim, şimdiden yemek hazırlıklarına başlamış kadın, cumaya kadar annemde olacak olmama rağmen bu kadar da kesin konuşuyorum canım ona göre
yemek yiyemiyor musun ohhhh ne güzel ramazanda kilolara veda ediyorsun o zaman
inş veda ederim canım bayrama 3.5 kilo vermem sart nasıl yaparım naparım bilmiyorum ama vermem gerek 3,5 kiloyu bayram ertesi tanısma isteme söz olaylarım olucak hayırlısıyla ozamana kadr en az 57 olmam gerek o yüzden bayramı 59 la atlatmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?