Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyve 1kilo eksidemisin ne diyon kız sen o tartının pili bitmişti sanki değiştir nolamazz hıh!!:)

1 kilo değil 1 kiloya yakın
yok yok doğru tartıyor

ben yemek yiyemiyorum nidah bu aksamda hiçç yiyemedim barbunya yedim 1 tabak 4 tanede köfte baska hiç bişi yok hatta köfteleride mecburiyetten yedim zorla .
cumaya acık ara farkla gecicem seni en iisi birada hareket yapayım

buyur gel canim,basimin üstünde yerin var :)
maşallah yasemin gerçekten süpersin

iki çocukla bir de oruçlusun herşeye yetişiyorsun

canim tesekür ederim ama be söylemeyi unuttum ben dün iftardan sonra hasta oldum hsahah cok sükür Rabbim acidi bana orucum gitmedi :)

cocuklar pizzaya dokunmadi pogacadan 2 tane aldilar sosisli miflöylere saldirdilar :) sanirim buzluga aticam bi kismini yoksa sakincali olabilir

ilk günler bende öyle olmustum ama sonradan acildi migdem haha

QUOTE=maibeyaz;20389899]arkadaşlar cuma günleri hesaplama yaparken kullandığımız yöntemi değiştirmekle ilgii önerim var...
şu anda kullandığımız yöntemde toplam yüzde satırını hesaplarken kilo veremeyen kişiler malesef toplama etki etmiyor...
oysaki biz burada takım olarak yarışıyorsak kilo veremeyen kişilerin de bence toplam yüzdeyi etkilemesi lazım...
bunun için de toplam yüzdeyi almak yerine bütün takım üyelerinin yüzdesini toplayıp takım ortalamasını almak gerekiyor ki bunun daha adil olacağını düşünüyorum.
bunun için tek yapmamız gereken listeyi hazırladıktan sonra sadece yüzdeleeri toplayıp kişi sayısına bölmek...
üstelik bu yöntem adil olacağı kadar kolay da olacak daha az vaktimizi alacak...
ayrıntılı şekilde bu linkte açıklaması var...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-327.html#post20372298

takım olarak kararınızı bekliyoruz...

1. TAKIM ----- KABUL
2. TAKIM ----- KABUL / RED
3. TAKIM ----- KABUL / RED
4. TAKIM ----- KABUL / RED
5. TAKIM ----- KABUL
6. TAKIM ----- KABUL
7. TAKIM ----- KABUL / RED
8. TAKIM ----- KABUL / RED
9. TAKIM ----- KABUL
13. TAKIM ----- KABUL
14. TAKIM ----- KABUL / RED

Not: 7 kabul oyu, önerinin kabul edilmesi için yeterlidir.

püsküüt olmuş mu...

[/QUOTE]

kizlar be diyorsunuz bakalim ben kabul ediyorum

acik olsa ne olur güzelim bir günlük lapaya bakar hahahah

bu arada kilo olayini test etmis oldum gece sahura kalkmadim sabah tartildim kilom ayniydi demekki 12 13 saatlik aclikla cikan sonuc dogru oluyor

yani kaptan artık lapa mı yaparsın ne yaparsın bilmiyorum ama bu sefer seni yeneceğim kesin ben sana söyliyim şimdiden

ilk günler bende öyle olmustum ama sonradan acildi migdem haha

benimde öyle olucak biliyorum ama en azından nidah ı gecicem bu sayede
acik olsa ne olur güzelim bir günlük lapaya bakar hahahah

bu arada kilo olayini test etmis oldum gece sahura kalkmadim sabah tartildim kilom ayniydi demekki 12 13 saatlik aclikla cikan sonuc dogru oluyor

ben bu gün öğlenden aksama kadar tartıldım hep aynı cıktım öğlen sabitlendi kilom 8 saatten sonra hiç azalma olmadı.

kabul...............

kizlar be diyorsunuz bakalim ben kabul ediyorum[/QUOTE]

ben hesaplamaları bilmiyorum dikkat etmemişim ama zaten bu teklifteki gibi yapıldığını düşünmüşüm nedense, yani bence kabul

hahhahahahha güleyimde bosa gitmesin bari pehhh

bilmiyorum artık sen bu hafta oruç da tutmuyorsun artık spora falan git bari, hatta çarşamba günü kardeşim askerden izne geliyor onu alıp anneme gideceğim, şimdiden yemek hazırlıklarına başlamış kadın, cumaya kadar annemde olacak olmama rağmen bu kadar da kesin konuşuyorum canım ona göre

yemek yiyemiyor musun ohhhh ne güzel ramazanda kilolara veda ediyorsun o zaman

yemezler güzelim :))))

yemek yiyemiyor musun ohhhh ne güzel ramazanda kilolara veda ediyorsun o zaman

inş veda ederim canım bayrama 3.5 kilo vermem sart nasıl yaparım naparım bilmiyorum ama vermem gerek 3,5 kiloyu bayram ertesi tanısma isteme söz olaylarım olucak hayırlısıyla ozamana kadr en az 57 olmam gerek o yüzden bayramı 59 la atlatmalıyım.

hayilrisi olsun canim,yavas yavas adim atiyosun evlilige rabbim utandirmasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…