Bizde evden pek çıkamıyoruz evde adımlama ve leslie gibi videolar ile adım sayıyoruzFasting yapmaya başladım. 8-16:00 arası yiyorum. Farsecret a bakacağım belki kalori de eklerim. Hava -4 derece burada yürüyüş pek mümkün değil bu aralarama başka önerilere açığım tabiki. Haftada 3 gün pilates yapıyorum online, onu ayrı iletirim.
Hoşgeldinizzz aramızaMerhabalar herkese :)
Aranıza bugün katılıyorum. Umarım kabul edilirim.
Ruhsal olarak kendimi oldukça yalnız hissettiğim, depresif bir dönemdeyim ve bu da sağlığıma/ kiloma yansıdı.
Formu alttaki şekilde doldurdum. Devamı için yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Kullanıcı Adı : Osev
İsim (İsteğe Bağlı ): Özden
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 34
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 0
Yaşadığınız şehir: Danimarka
Boyunuz : 171
Kilonuz: 76,8
Hedef kilonuz : 66
Kilo alma hikayeniz : Bir sene önce yurtdışına taşındık. Yalnızlık, yabancılık ve artık yoğun çalışmama, ev hanımlığı...
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Fıtığım var ve artık aldığım kiloları taşıyamıyorumbir de çocuk planlıyoruz.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Yedirmeyizzzzzz ahahahajajaj
Ah yaa şuan oğlumu uyutuyorum yoksa varyaaaYedirmeyizzzzzz ahahahajajaj
EvetArrietty_ kaptan ölçü tablosu yapacak miyiz bu ay ?
Yemezler
6 bindeyim şimdilik ama akşama ödev yapmam lazımmm
Bende de var bir oğlan bol koşturmalı oyunlarımız varYemezler
O hakkımı mantı için saklı tutayım, istersen 30 bin ver başım gözüm üstüne.
Sen dert etme kuzum mi bandımı sipariş ettim. Şu teli üstümde taşımayı unutuyorum yanan çok adımım oluyor. Ondan sonra korksunlar bizden. Biz çocuklu hatunlar olarak totomuz koltuk görmüyor zaten her halükarda çıtır çıtır yeriz onları
Şu diyette bir ayımızı dolduralım kilolar patır patır dökülecek, tecrübeyle sabit.
Bu hafta ödül kazanırsam mantı izni verir misinArrietty_ cim. En hassas noktamdır kendileri
O zaman akşama kadar 4 bin daha çıkar sanki6 bindeyim şimdilik ama akşama ödev yapmam lazımmm
Sen ödevini yap canım, geleceğin burada ki adım yarışından daha önemli.6 bindeyim şimdilik ama akşama ödev yapmam lazımmm
Aaa ben seni bekar zannediyordum. Bu ara puzzle, lego neyim yapın o zaman.Bende de var bir oğlan bol koşturmalı oyunlarımız var
Yok kız evliyim 2 yaşında var bir oğlan sakin oyunları sevmez benimki bol aksiyon lazım çok enerjik bir çocuk 5 dk koltuğa bile oturmazAaa ben seni bekar zannediyordum. Bu ara puzzle, lego neyim yapın o zaman.
1.olan hem kilo verme hemde adim yarisinda ki kisilere olabilir :))Yemezler
Sen dert etme kuzum mi bandımı sipariş ettim. Şu teli üstümde taşımayı unutuyorum yanan çok adımım oluyor. Ondan sonra korksunlar bizden. Biz çocuklu hatunlar olarak totomuz koltuk görmüyor zaten her halükarda çıtır çıtır yeriz onları
Şu diyette bir ayımızı dolduralım kilolar patır patır dökülecek, tecrübeyle sabit.
Bu hafta ödül kazanırsam mantı izni verir misinArrietty_ cim. En hassas noktamdır kendileri
Ayy bende kendime 75 olunca chessek yapceemYemezler
Yap yap canım yavaş yavaş yaap6 bindeyim şimdilik ama akşama ödev yapmam lazımmm
Bilmem mi bende büyüttüm aynı türdenYok kız evliyim 2 yaşında var bir oğlan sakin oyunları sevmez benimki bol aksiyon lazım çok enerjik bir çocuk 5 dk koltuğa bile oturmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?