Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bizde evden pek çıkamıyoruz evde adımlama ve leslie gibi videolar ile adım sayıyoruz

Hoşgeldinizzz aramıza

H3RA_ sevgili eşim istersen bi bardak daha kola iç 20000 bin adım cezası vereyim sana
Yemezler
O hakkımı mantı için saklı tutayım, istersen 30 bin ver başım gözüm üstüne.

Sen dert etme kuzum mi bandımı sipariş ettim. Şu teli üstümde taşımayı unutuyorum yanan çok adımım oluyor. Ondan sonra korksunlar bizden. Biz çocuklu hatunlar olarak totomuz koltuk görmüyor zaten her halükarda çıtır çıtır yeriz onları

Şu diyette bir ayımızı dolduralım kilolar patır patır dökülecek, tecrübeyle sabit.

Bu hafta ödül kazanırsam mantı izni verir misin Arrietty_ cim. En hassas noktamdır kendileri

Bende de var bir oğlan bol koşturmalı oyunlarımız var

1.olan hem kilo verme hemde adim yarisinda ki kisilere olabilir :))

O_sevincli_ki hangi sehirdesin acaba merak ettim

Ayy bende kendime 75 olunca chessek yapceem

Ay evet ya çocuklu hatunların popişi koltukmu görüyo sanki bunu yazarken bile adım atıyorum

Yok kız evliyim 2 yaşında var bir oğlan sakin oyunları sevmez benimki bol aksiyon lazım çok enerjik bir çocuk 5 dk koltuğa bile oturmaz
Bilmem mi bende büyüttüm aynı türden
Oh maşallah canım, işin şakası tabi. Sağlıklı olsun koştursun, sayesinde sende adım kraliçesi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…