Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya bence sende biraz dinlen Arrietty_ bilir Bi ara süper kilo verdim sıkılaştım spor yaptıkça felaket spor yapıyordum ama onlardan sonra vücudum alıştı bilemiyorum kilo vermem durdu işte
Vera ama cok cok iyi vermissin biliyor musun. Bence simdi vücudu sarsma zamani gibi canim.

Aa Danimarka
HEJ
Hosgeldiniz
Tabii ki yerimiz var
Yurtdisinda kimse olmamasida cok zor. Esim de Ilk seneler cok zorluk cekti

Hoşgeldiniz, aradığınız şey motivasyonsa kendi adıma söyliyeyim burada fazlasıyla var.

Vera ama cok cok iyi vermissin biliyor musun. Bence simdi vücudu sarsma zamani gibi canim.
aralıklı oruca başladım yemek saatlerimi değiştirdim kalori olarak da bazı günler az bazı günler normalden azıcık fazla alıyorum bakalım inşallah vermeye başlıcam bende ama o kadar inceldim ki zoomdan derse girsem arkadaşlarım bile diyo nasıl süzülmüşsün

Aslinda iste bencr onemli olan o. Yoksa kilo bence birden gitmeye tekrar basliyor. Ama ciddi kilo vermissin

merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı Vera.23 yaşındayım öğrenciyim. Motivasyona ihtiyacınız varsa takım size çoook iyi gelecektir eminim sorularınız varsa istediğiniz zaman sorabilirsiniz

ADIM YARIŞ TABLOSU
EŞLERCUMACUMARTESİPAZARPAZARTESİSALIÇARŞAMBAPERŞEMBETOPLAM
Night owl
caroline84
10.00010.4253.267+4.054
Ozzybal
A Aylakkadin
1.856+4.2286.063+5.1394.511+2.305
@_Vera_
sedulu
17.016+8.13818.512+10.63510.770+17.893
H3RA_
Zeytur
20.636+6.04521.142+8.25312.116+11.236
@Ayse_M
@Serina08
-12.024+3.07110.233+6.039
pamukskr
Ceyhans
7.81210.1116.297
E Emeeelll
@T u t a s t e
3263325910.223
M MiracHamza
D Dildev
-7.878+5.94313.185+7.770
rockandroll
Tamotuzbesgoztepe
---
istanbulin Varyemez 10.500+1.07416.543+4.71817.043+3.770

• ADIM YARIŞINDA SADECE ADIMLARA ODAKLANILDIĞI İÇİN SADECE GÜN SONUNDA ATACAĞINIZ TOPLAM ADIMDAN PUAN ALACAKSINIZ KIZLAR!!!!
  • Paylaşımlar fotoğraflı olarak yapılmalı.
  • Örneğin gün içinde 3 mile leslie 30 dk dans ve 30 dk adımlama yapıp gün sonunda toplam 10.500 adım attınız sadece adımı puana çevirmeniz gerekmektedir.
  • Adımlar eşlerle ortak olarak toplanacaktır. Yani @_Vera_ ve Arrietty_ eş olmuşsa gün sonunsa ikisinin attığı adımlar toplanır ve tabloda o günün hanesine yazılır.
  • Eşler birbirlerine ortak sporlar ortak diyet tarzı bellirleyebilir.Gün sonunda menülerinizi yazarken eşlerimizi etiketleyip birbirimizin menüsüne nazikçe yorumlar yapmalıyız.Sıkıntılı durumlarda eşler birbirine cezalar verebilir.
  • Örneğin @_Vera_ ile Arrietty_ eşler ve menülerini yazdılar vera eşine eşim bugün suyun çok az sana ceza 3 bardak daha içip 3 ltye tamamla ya da eşim adımların çok az sana ceza olarak sana 1000 adım veriyorum veya eşim gerçekten menün çok güzel yarın birlikte 5 mile leslie yapıp adımlarımızı arttıralım...

Aralıklı oruç saatlerin nasıl? Yemek dışı saatlerde neler serbest, biraz anlatır mısın? İş yerinde zaten bir şey yemiyorum, öğünlerimi 2 ye düşürdüm, bende standartlarıma göre uygulayayım istiyorum.

Hoşgeldiniz, aradığınız şey motivasyonsa kendi adıma söyliyeyim burada fazlasıyla var.
Oh oh ne güzel :) tam aradığım
Çok teşekkür ederim. Gerçekten hoşbuldum :) Formu yazdım. bundan sonra yaptığım egzersizleri ve yediklerimi mi ekliyorum?

Oh oh ne güzel :) tam aradığım

Çok teşekkür ederim. Gerçekten hoşbuldum :) Formu yazdım. bundan sonra yaptığım egzersizleri ve yediklerimi mi ekliyorum?
Evet günlük olarak yediklerinizi yazıyorsunuz bu hafta takımda adım yarışı var adımlara odaklı gidiyoruz her akşam attığınız adımları adım sayar görüntüsü ile paylaşırsanız üstte eklediğim tabloda siz de yer alırsınız. Kalori sayarak mı gidiceksiniz özel bir diyetiniz var mı biz kızlarla kalori sayıyoruz bunun için far secret kullanıyoruz size de tavsiye ederim farklı bir uygulama da olabilir elbette

Ben normalde 9.00da kalvaltı 12de öğle yemeği 4te akşam yemeği yerdim. Kendime göre düzenledim aslında sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu su içip 12 de kahvaltı yapıyorum Bi ara ekmek yiyordum 1 2 dilim en fazla ama o bende kilo yaptı galiba ekmeği kestim peynir biber özellikle yumurta 2 yumurta yerim şeklinde kahvaltı ve saat 16.30 gibi akşam yemeği ile günü kapatıyorum. Bişey yemiyorum sonrasında bazen annem virüsten dolayı meyve getiriyor 1 2 dilim portakal ya da mandalina yiyorum o kadar faydasını gördüm bence bakalım cuma çıkar ortaya

Ya bence sende biraz dinlen Arrietty_ bilir Bi ara süper kilo verdim sıkılaştım spor yaptıkça felaket spor yapıyordum ama onlardan sonra vücudum alıştı bilemiyorum kilo vermem durdu işte
Göbek kısmını halletmeye çalışıyorum bu challenge o kadar ağır değil direkt göbeğe odaklı o yüzden hazır karın kaslari calismisken devam ettireyim dedim. Aslında ilk kilo vermeye karar vermeye başladığım zamandan beri 10 kilo verdim bende
Merhaba hosgeldiniz aramıza. Burada bol bol destek motivasyon bulursunuz günlük menülerimizi paylaşıp yorumlar yapıyoruz. Egzersizler için teşvik ediyoruz. Fıtık bende de var fazla kilolar çok yuk oluyor ben başladığımdan beri 10 kilo verdim ve agrilarim azaldı

Bende yürüyüşe çıkınca göbegimi ve bacaklarımı streçliyorum

Fasting yapmaya başladım. 8-16:00 arası yiyorum. Farsecret a bakacağım belki kalori de eklerim. Hava -4 derece burada yürüyüş pek mümkün değil bu aralar ama başka önerilere açığım tabiki. Haftada 3 gün pilates yapıyorum online, onu ayrı iletirim.

Ayyy darısı başıma :) hedefim 10 kilo zaten.

H3RA_ eşimm sedulu @_Vera_ bizden 3 4 bin adım öndelerr bu hafta biz birinci olmalıyızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…