Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyy hayırlısı olsun canım tebrik ederim şimdiden, verirsin 3.5 kilo rahatlıkla bence zaten sen yeni almadın mı onları biliyorsun yeni alınanlar hemen veda ederler, evlilik ne zaman ?

ayyy hayırlısı olsun canım tebrik ederim şimdiden, verirsin 3.5 kilo rahatlıkla bence zaten sen yeni almadın mı onları biliyorsun yeni alınanlar hemen veda ederler, evlilik ne zaman ?

teşekkür ederim canımdaha cok var evliliğe biraz sorunlar var zamanla aşılacak seyler o yüzden aceleye gelmicek gelemicek yavas yavas artık..

ya arkadaşım sen nasssı bir kadınsın maşallah ne çabuk yaptın çorbayı, ayrıca yemezler mi bilemem ama şu andaki kilomla bile geçerim seni öyle güzel rakamlar gördüm sabah tartıda yaneee

kiz Allah seni ne etmesin bu yorgunlukla bide corbayla ugrasamazdim tabiki hazir corba yaptim :)) canim sen güzel rakamlar gör yeterki ben yenilmeye raziyim

gerçekten üzülmüştüm yaa ama çok sevindim şimdi ohh afiyet olsun, ben artık dolma görmek istemiyorum:) artık her dolma yiyişimde seni hatırlarım:)

hayirli pazarlar kizlar bana artik 4 hafta pazar esim izinli ve evde ve orucsuzluk bana hic yaramadi bi an önce oruca baslamam lazim pöfff

hayirli pazarlar kizlar bana artik 4 hafta pazar esim izinli ve evde ve orucsuzluk bana hic yaramadi bi an önce oruca baslamam lazim pöfff

aynen yasemin bana da hiç yaramadı, belki 1 hafta sonra başlayınca tekrar iştahımız az olur iftarlarda 2-3 gün onu ümit ediyorum bende:) türkiyeye gelmicekmisiniz eşin izindeyken

iyi pazarlar kızlar,

bugün menüm de öğlen 3 tane etli dolma-neredeyse hiç pirinç koymadım ve sadece kıymanın yağı ile pişti- lezzet derseniz gayet sahte bir dolma oldu ama adı dolmaydı :)

akşam 2 sosis ve salata var ama salata hiç canım istemiyor

sabah yine aynıydı zaten

iftar menüm

semiz otu yoğurt biraz pide seftali

tatlı yerine meyve yicem mümkün olduğunca tatlı yemicem. zaten yarın müslimide alıyorum inş salı günü yemeğe baslıcam ..
simdiden 1200 eksideyim kızlar ben sizlerde ne var ne yok bakın bu hafta 1. yiz hadi bakalım a

bravo meyve, oruç sana yaradı 2 günde mi 1200 eksidesin ?

yaaaa aynı dert bende de var çarşamba kardeşim geliyor onunla anneme gedeceğiz pazara kadar annemin yemekleri, o yüzden çarşambaya kadar çok sıkı tutmam lazım

ben kardesimede diyet yaptırıcam
inş yapabilir yapıcak die düşünüyorum ama yapmazsada durumum zor.. inş salmadan haftayı tammalarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…