inş veda ederim canım bayrama 3.5 kilo vermem sart nasıl yaparım naparım bilmiyorum ama vermem gerek 3,5 kiloyu bayram ertesi tanısma isteme söz olaylarım olucak hayırlısıyla ozamana kadr en az 57 olmam gerek o yüzden bayramı 59 la atlatmalıyım.
yemezler güzelim :))))
hayilrisi olsun canim,yavas yavas adim atiyosun evlilige rabbim utandirmasin ins
ayyy hayırlısı olsun canım tebrik ederim şimdiden, verirsin 3.5 kilo rahatlıkla bence zaten sen yeni almadın mı onları biliyorsun yeni alınanlar hemen veda ederler, evlilik ne zaman ?
ya arkadaşım sen nasssı bir kadınsın maşallah ne çabuk yaptın çorbayı, ayrıca yemezler mi bilemem ama şu andaki kilomla bile geçerim seni öyle güzel rakamlar gördüm sabah tartıda yaneee
Ayyy,çok afedersiniz,oruç başıma vurdu anlaşılanmeyve 1kilo eksidemisin ne diyon kız sen o tartının pili bitmişti sanki değiştir nolamazz hıh!!:)
nev cim akrep 2.takımdaydı snaki burda değil:)
ya canım üzüldün galiba canım dolma istedi diye kalbimiz temizmiş, bugün bir baktım yarın öğlen yemeğimde 3 tane dolma ve yoğurt varmış, çok sevindim
3 tane istediğin şekilde, biber, kabak veya biber dolması karşık da olabilir diyor, ne yazık ki etli ama olsun :) hemen gittim çok komikti, 2 tane domalık biber, 1 patlıcan 1 tane de kabak aldım, yarın yapacağım 6 tane 3 tanesini pişiricağim 3ünü de deepfreeze atacağım.
canım hangi b-fite gidiyorsun?
hayirli pazarlar kizlar bana artik 4 hafta pazar esim izinli ve evde ve orucsuzluk bana hic yaramadi bi an önce oruca baslamam lazim pöfff
aynen yasemin bana da hiç yaramadı, belki 1 hafta sonra başlayınca tekrar iştahımız az olur iftarlarda 2-3 gün onu ümit ediyorum bende:) türkiyeye gelmicekmisiniz eşin izindeyken
iftar menüm
semiz otu yoğurt biraz pide seftali
tatlı yerine meyve yicem mümkün olduğunca tatlı yemicem. zaten yarın müslimide alıyorum inş salı günü yemeğe baslıcam ..
simdiden 1200 eksideyim kızlar ben sizlerde ne var ne yok bakın bu hafta 1. yiz hadi bakalıma
hayirli pazarlar kizlar bana artik 4 hafta pazar esim izinli ve evde ve orucsuzluk bana hic yaramadi bi an önce oruca baslamam lazim pöfff
bravo meyve, oruç sana yaradı 2 günde mi 1200 eksidesin ?
yarın kardesim geliyor o yüzden ne kadar verirsem o kadar kardı bana hafta içi bu kadar verebilirmiyım bilmiyorum inş veririm.
yaaaa aynı dert bende de var çarşamba kardeşim geliyor onunla anneme gedeceğiz pazara kadar annemin yemekleri, o yüzden çarşambaya kadar çok sıkı tutmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?