Hosgeldin ElifHoşbuldum kaptanım katılmak isterim. Bende elif 30 yaşındayım 1 çocuk annesiyim öğretmenim
Neden kötü?Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-2 yumurta
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
Akşam Yemeği
-1 porsiyon Hasanpaşa Köftesi
-2.5 yk yoğurt
-2 yk bulgur pilav
-1 Kase Tarhana Çorbası
+Yeşil çay
+2,5 Litre su
SPOR ( 20 dakika Squatgirl)
Kötü hafta
Herkes son ani bekliyor 1 adim 1 adimdir.benim pilim bitti yeterKızlar adımlarınız nerde pusuya yattım bekliyorum
Çok şükür ben de iyiyimMerhaba ablacım yeni girebildim iyiyim şükür dışarda işlerim vardı sen nasılsın iyi misin
Iyiyim canımOğlan uyandı ona yemek hazirlamaca bir yandan akşam icin kendime yapacaklarımı hazırlıyorum. Sen nasılsın
Aynen ya doğru diyosun yarın bende tam 23.55 de atceemHerkes son ani bekliyor 1 adim 1 adimdir.benim pilim bitti yeter
Canım cuma günü belirleniyor.Iyi akşamlar kızlar
Dün çıkmadım diye az biraz yürüyeyim dedim dışarda, ağzım burnum dondu döndüm
Bi de niye benim eşim yok? Daha sonra mı atanıyor?
Dün ölçümleri iletmemişim. Hemen onları da yazıyorum.
Kol:30
Göğüs :99
Bel:87
Kalça /basen:102
Bacak:61
Göbek :92
O özellikleri güzelmiş varsın katlanmasınEn yüksek hızı 6km bence ideal koşu için canım güzel ama bu model katlanmıyor tekerlekleri var önde itilebiliyor kolayca koltuğun altına da sığıyor
Sürü psikolojisi yasiyoruz resmen.O özellikleri güzelmiş varsın katlanmasınyer yine eski nesil koşu bantlarına göre az kaplıyor
Canım güle güle kullan.Koşu bandım geldi 1 saat yürüyüş yaptım durdurdum resim çekeceğim sıfırlandı çok güzel ama iyi geldi bana
Ben uzun süredir istiyordum koşu bandi eşim hevesimi alsın diye önce akıllı bileklik aldi bakti şimdi fazla adım atıyorum koşu bandi mantıklı gelmeye başladıSürü psikolojisi yasiyoruz resmen.
Önce adim sayar. Simdide Kosu bandi almayalim hepimiz
Keşke mümkün olsaydı canım çok isterdimAyy gece geceeee bizede bii dilimmmmellerinize sağlık enfes gözüküyor chessek ve sebastiyan favorimm en sevdiklerim
Hoşgeldin canımHoşbuldum kaptanım katılmak isterim. Bende elif 30 yaşındayım 1 çocuk annesiyim öğretmenim
Canım cuma günü belirleniyor.
İstersen ben seni takip ederim menülerini yorumlarım.
Takımız biz zaten
Hangi modele bakiyorsun? Bu tip mi senin istedigin de?Ben uzun süredir istiyordum koşu bandi eşim hevesimi alsın diye önce akıllı bileklik aldi bakti şimdi fazla adım atıyorum koşu bandi mantıklı gelmeye başladı
Teşekkür ederim canım kaptanım :)Ne guzel bir haber bu. Insallah en Kisa zamanda hamile kalirsin
Sen ben geldim de yeterli canim
Evet bu tip bakıyorum az yer kaplayan ve az ses çıkaran. Bunlar sanırım az ses çıkarıyormuş apartmanda kullanım icin ideal gibiHangi modele bakiyorsun? Bu tip mi senin istedigin de?
Vaaay... Ben de yapcemHerkes son ani bekliyor 1 adim 1 adimdir.benim pilim bitti yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?