ay şu son ikigündür yediklerimi hiç yazmayayımm..eşim oruçken şunu yap bunu yap olalala diyerekten bir sürü çekşit yapıyorum..hepiciğinden bi çatalda alsam baya fazla oluyoo..bide o mis pideee..
engel olmalıuyım kendimee..ama hiç engel olasımda gelmiyor ..
kahvaltı yapıyorum canım artık. o gün yiyesim yoktu hiç. gerçi hala sabah yiyesim olmuyo ama yapıyorum mecbur.. bebeğim 9 buçuk aylık teyzesi.bijo bebegin kaç aylık, bence de kahvaltı yapabilsen süper olur
günaydın kızlar
meyve 1300 eksidemisin??? 2günde nasıl olar yaa ben sabitlendim kaldım(
zaten ramazanda kilo vermek tarihte pek mümkün olmamıştı hep kilo alırdım,bakalım nolcek sonum.
dün sultanahmete gittik acaip kalabalıktı ancak haşlanmış mısır yarım simit yedim iftara:) ve arkama bakmadan kaçtım ordan benim neyime bebekle oralara gitmek!!:)
oğlum da rahatsız ateşlendi tüm gece ayağımdaydı sahurda babasına verdim biraz da uyudum..yasemin seninki de rahtsılanmış geçmiş olsun canım.
bugün sahurda yediklerim:
1haş. yumurta,pey-zeytn
dom-salat.
yarım simit
az bal-ceviz
karpuz
sanada gecmis olsun canim ya,burdaki havalar tam hastalik havasi,ne yapacagimizi sasirdik bi rüzgar bi günes bi yagmur bi sicak hepside bi günün icinde ,Allah hepimzin yardimcisi olsun
günaydın kızlar
meyve 1300 eksidemisin??? 2günde nasıl olar yaa ben sabitlendim kaldım(
1300 değil nidah 1200 yanlıs olmasın
demek ööle:)
müsliye başliim bende bari işe yarar belkim.4günümüz var sen akşama tulumba tatlısı falan yesene canım oohh yanına da bool şekerli kahve:)
bu aksam bende müsliye baslıyorum
tatlı falan yiyemem fazladan sekerde alamam
günaydin kizlar..
dün cocuklari parka cikardim eve geldik yikadim onlari sonra bi bas agrisi tutu yattim gözlerimi actigimda esim tepemde ne dese begenirsiniz" iftara arkadas geliyo " haydaaaaaaaaaaa kalktim hemen buzlukta tavuk inciklerim vardi koydum suya tatlim vardi allahtan bi pilav corba ynainada hazir yufkadan börek ama kafam kazan gibiydi valla bu aksamda misafirim var ama dün hava rüzgarliydi ufaklikda atesli bugün Allahtan esim evde yoksa halim yamandi..
nazkaa cim zaferini simdiden kutlayabilirsin bu hafta benden ümit yok kilo almadim ama vereceigmide sanmiyorum 60.6 sabitledim saniirm oruc tutmaya baslayinca iner diye ümit ediyorum suan berabereyiz ramazandan spnra bi yaris daha yapariz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?