Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay şu son ikigündür yediklerimi hiç yazmayayımm.. eşim oruçken şunu yap bunu yap olalala diyerekten bir sürü çekşit yapıyorum..hepiciğinden bi çatalda alsam baya fazla oluyoo..bide o mis pideee..

engel olmalıuyım kendimee..ama hiç engel olasımda gelmiyor ..

selam bugünkü menüm

sabah 1 yum çok az peynir, 1 salatalık 2 zeytn ve bikaç parça bayat ekmek(1 dilimdir tahminen)

ara 1 armut 1 incir 1 bardk süt yarm ekşi elma

öglen 1 kase çorba yarm dl ekmek

ara 2 kuru incir 2 ceviz

akşam 1 tbk taze fasülye az yogurt az tatlı hoşaf(valla kasenin yarısına su koydum tadı azalsın diye) 1 dl ekmk

ah bu eşler yokmuu onlar zorlaştırıyo herşeyi, çelik gibi irade lazım valla, o da bizde yok:) ben sofrada olan ve sevdigim şeyi yiyorum valla tek yapabildigim abartmamak, bazen tadımlık bazen doyumluk, doyduktan sonra da yemek varya işte o fena zamanında çok yapmıştım doydugum halde sırf çok sevdigim için yemeye devam etiigim şeyler bu kiloların sebebi işte, herşeyden 1 çatalla kaldıysan süper valla, bide bebegin var sanırım nasıl o kadar çeşit yapabiliyosun ben 1 maksimum 2 çeşit yapabiliyorum:)

Günaydın

Ramazan da kilo vermek sanırım imkansız olacak kızlar.
Valla insan tutamıyor kendini.
Sürekli davetler olunca da kendi beslenmesinde yiyemiyor.
Mevbur gittiği evde ki duruma ayak uyduruyor.
Takımın bu haftaki derecesine de bakarsak zaten anlaşılıyor.
Gerçi bireysel durumlarımız iyi görünüyor.
Ama diğer takımlar daha iyi olunca dereceye girememşiz.
Bu hafta daha çok asılalım kızlar.
Dikkat edelim. Kıralım zincirlerimiziiiiiiii

bijo bebegin kaç aylık, bence de kahvaltı yapabilsen süper olur
kahvaltı yapıyorum canım artık. o gün yiyesim yoktu hiç. gerçi hala sabah yiyesim olmuyo ama yapıyorum mecbur.. bebeğim 9 buçuk aylık teyzesi.

günaydın kızlarr
valla cumartesi günü gittiğim iftarda öyle bir abarttım ki anlatamam. gerçi bakıyorum insanlar benim abarttım dediğim yemeklerin 2 katını yiyolar ama hala inceler anlamıyorum ya. herneyse o yüzden de pazar günü yani dün bütün gün sadece karpuz yedim.. bu sabah baktım gelenlerin hepsi gitmiş, artık 4 gün de eksiye düşmeye çalışıcam bakalım. bi ara da foto ekliyim bakın son durumum nasılmış :)
çarşamba da davetliyiz iftara ama ben oğlumu bahane edicem. zaten ben tutmuyorum dicem, oğluma akşam yemeğini yediricem tam o saatte, oturmicam iftara. ay ısrarlar öldürücek beni ya kilo vermeye çalışıyoruz bi de iftar sofrası yok yok oluyor insan dayanamıyorrr..
cuma da ben aldım bir sürü misafir bakalım yaramaz adamla nasıl başa çıkıcam hazırlıklarla :)
bugün de ütü ve buzdolabı temizliği dedim inanın anca bunları yapabiliyorum koskoca bir günde.. şimdi de o uyurken huzurlu bir kahvaltı yapıyorum az sonra sesleri gelir :))

günaydın herkese;

benim yine kahvaltı aynı, öğle yemeğinde et şiş ve salata var, akşama da 1 dl. ekmek, 100 gr. peynir ve salatalık domates olacak.

bijoux; bu ısrar edenler beni deli ediyor, bana da herkes öyle yapıyor "ne gerek var, iyi böyle, yemezsen küserim" çok sıkılıyorum böyle insanlardan vazgeçme canım sen, bulduğun taktik de mikemmel mikemmel, oğluşunu yedirirsin fitar zamanı böylece sofrada olmayacağından canın da istemez çok

İrem&Özge; evet canım geçen hafta durumlar iyi değildi ama bu hafta kurtatırız takım olarak umarım, kendi adıma ben bu haftadan çok ümitliyim, inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz cuma günü

günaydin kizlar..

dün cocuklari parka cikardim eve geldik yikadim onlari sonra bi bas agrisi tutu yattim gözlerimi actigimda esim tepemde ne dese begenirsiniz" iftara arkadas geliyo " haydaaaaaaaaaaa kalktim hemen buzlukta tavuk inciklerim vardi koydum suya tatlim vardi allahtan bi pilav corba ynainada hazir yufkadan börek ama kafam kazan gibiydi valla bu aksamda misafirim var ama dün hava rüzgarliydi ufaklikda atesli bugün Allahtan esim evde yoksa halim yamandi..

nazkaa cim zaferini simdiden kutlayabilirsin bu hafta benden ümit yok kilo almadim ama vereceigmide sanmiyorum 60.6 sabitledim saniirm oruc tutmaya baslayinca iner diye ümit ediyorum suan berabereyiz ramazandan spnra bi yaris daha yapariz :)

günaydın kızlar

meyve 1300 eksidemisin??? 2günde nasıl olar yaa ben sabitlendim kaldım (

zaten ramazanda kilo vermek tarihte pek mümkün olmamıştı hep kilo alırdım,bakalım nolcek sonum.

dün sultanahmete gittik acaip kalabalıktı ancak haşlanmış mısır yarım simit yedim iftara:) ve arkama bakmadan kaçtım ordan benim neyime bebekle oralara gitmek!!:)
oğlum da rahatsız ateşlendi tüm gece ayağımdaydı sahurda babasına verdim biraz da uyudum..yasemin seninki de rahtsılanmış geçmiş olsun canım.

bugün sahurda yediklerim:

1haş. yumurta,pey-zeytn
dom-salat.
yarım simit
az bal-ceviz
karpuz

Son düzenleme:

sanada gecmis olsun canim ya,burdaki havalar tam hastalik havasi,ne yapacagimizi sasirdik bi rüzgar bi günes bi yagmur bi sicak hepside bi günün icinde ,Allah hepimzin yardimcisi olsun

sanada gecmis olsun canim ya,burdaki havalar tam hastalik havasi,ne yapacagimizi sasirdik bi rüzgar bi günes bi yagmur bi sicak hepside bi günün icinde ,Allah hepimzin yardimcisi olsun

burda havalar serinledi Allah kolaylık veriyo valla ramazandan önce kavruluyodu.

çabuk atlatsınlar inş kuzular..

hemen pes etme belki ben de annemde kilo alırım nereden biliyorsun, sen bir lapa yaparsın beni geçersin belli olmaz bu işler hasretim, vazgeçme yılma bu hafta güzel olacak daha 4 gün var bugünden sonra

Kızlar,

Oruçken en doğru sonucu almak için ne zaman tartılırız?

Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılıyor?

Sahur Menüm;

Çeyrek ekmek, beyaz peynir, dometes, salatalık, biraz böğürtlen reçeli

1 haşlanmış yumurta

1 bardak süt

1 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…