:)))
ozaman dondurma ye ooh miss soğuk soğuk antep fıstıklı olsun amaaaaaaaa:)))
meyve minnoş nerelerde haberin varmı
aynen öyle 10 kilom var daha böyle iyi böyle iyi bıkmadılar hayır iplemiyorum da onu da anlamadılar bir türlü. boşver sen de bakma hıı de gülümse geç :)bijoux; bu ısrar edenler beni deli ediyor, bana da herkes öyle yapıyor "ne gerek var, iyi böyle, yemezsen küserim" çok sıkılıyorum böyle insanlardan vazgeçme canım sen, bulduğun taktik de mikemmel mikemmel, oğluşunu yedirirsin fitar zamanı böylece sofrada olmayacağından canın da istemez çok
ay geçmiş olsun canım kıyamam. dün akşam da üst komşumuz benden ateşölçer almaya geldi. bi getirdi ki 39,7 gösteriyooğlum da rahatsız ateşlendi tüm gece ayağımdaydı sahurda babasına verdim biraz da uyudum..yasemin seninki de rahtsılanmış geçmiş olsun canım.
Selam Kızlar,
Nabersiniz?
Geçmişe çok bakamadım ama bijoooo geldi mi?
kahvaltı yapıyorum canım artık. o gün yiyesim yoktu hiç. gerçi hala sabah yiyesim olmuyo ama yapıyorum mecbur.. bebeğim 9 buçuk aylık teyzesi.
günaydın kızlarr
valla cumartesi günü gittiğim iftarda öyle bir abarttım ki anlatamam. gerçi bakıyorum insanlar benim abarttım dediğim yemeklerin 2 katını yiyolar ama hala inceler anlamıyorum ya. herneyse o yüzden de pazar günü yani dün bütün gün sadece karpuz yedim.. bu sabah baktım gelenlerin hepsi gitmiş, artık 4 gün de eksiye düşmeye çalışıcam bakalım. bi ara da foto ekliyim bakın son durumum nasılmış :)
çarşamba da davetliyiz iftara ama ben oğlumu bahane edicem. zaten ben tutmuyorum dicem, oğluma akşam yemeğini yediricem tam o saatte, oturmicam iftara. ay ısrarlar öldürücek beni ya kilo vermeye çalışıyoruz bi de iftar sofrası yok yok oluyor insan dayanamıyorrr..
cuma da ben aldım bir sürü misafir bakalım yaramaz adamla nasıl başa çıkıcam hazırlıklarla :)
bugün de ütü ve buzdolabı temizliği dedim inanın anca bunları yapabiliyorum koskoca bir günde.. şimdi de o uyurken huzurlu bir kahvaltı yapıyorum az sonra sesleri gelir :))
bilmiyorum canim ya canimda istemiyor hahahemen pes etme belki ben de annemde kilo alırım nereden biliyorsun, sen bir lapa yaparsın beni geçersin belli olmaz bu işler hasretim, vazgeçme yılma bu hafta güzel olacak daha 4 gün var bugünden sonra
Kızlar,
Oruçken en doğru sonucu almak için ne zaman tartılırız?
Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılıyor?
aynen öyle 10 kilom var daha böyle iyi böyle iyi bıkmadılar hayır iplemiyorum da onu da anlamadılar bir türlü. boşver sen de bakma hıı de gülümse geç :)
ay geçmiş olsun canım kıyamam. dün akşam da üst komşumuz benden ateşölçer almaya geldi. bi getirdi ki 39,7 gösteriyoanamm dedim hala burda mısınız hemen hastaneye götürün çocuğu :S
he burdayım :)) ama bu hafta sen beni geçersin cumartesi deli gibi yedim iftarda, unuttum yarışta olduğumu
bilmiyorum canim ya canimda istemiyor haha
canim sahurdan 12 13 saat sonra cikan sonuc dogru ben test ettim onayladim kendi üzerimde :)
73 kiloyken içine giremediğim pantolonumu bu sabah bir deneyeyim dedim; çok bol oldu
sabah sabah sevindirik oldum işe geldim güya adli tatil, hafta sonu benden habersiz çalışıp iş çıkatıyorlar bana sanki; masanın üzerinde evraklardan kule olmuşpazartesi sendromu yaşıyorum bitse de gitsem ama bitmiyor, bitmiyor, kaşım gözüm seğirmeye başladı yaaa
kolay gelsin canim,benimde suan üzerimde seneler önce giydigim spor esofmanim var ozamanlar beli SIKIYODU bacaklari filan yapisiyodu simdi bol geliyor :)
ben 1 kg fazla cıktım o iftardan sonra ama ertesi gün sadece karpuz yedim bu sabah cumaya göre 300 gr eksideyim :) 1 veya ona yakın olur cuma günü yani.Sen de tartılda durumumuzu bileleim ona göre hareket edelim...
nazkaa ne iş yapıyodunn kolay gelsin
minnoş anne yemeklerini götürüyo demek ooh:)
oğlumla uğraşıyorum geçsin bitsin bugün:
nazkaa ne iş yapıyodunn kolay gelsin
minnoş anne yemeklerini götürüyo demek ooh:)
oğlumla uğraşıyorum geçsin bitsin bugün:
avukatım canım, serbest değil ama bir şirkete bağlı çalışıyorum. oğlunla niye uğraşıyorsun çok mu huysuzlanıyor?
oruçlarınız kabul olsun kızlar, işlerim uzadı tam iftar vakti çıktım şirketten 10 dakikada geldim eve sokaklar bomboştu
Allah kolaylık versin canım
hasta biraz grip galba çok huysuz..
ben çalışırken eve 1saatte bazen 1buçuk saatte anca varıyodum:) nerde oturuyosun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?