Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aynen öyle 10 kilom var daha böyle iyi böyle iyi bıkmadılar hayır iplemiyorum da onu da anlamadılar bir türlü. boşver sen de bakma hıı de gülümse geç :)

oğlum da rahatsız ateşlendi tüm gece ayağımdaydı sahurda babasına verdim biraz da uyudum..yasemin seninki de rahtsılanmış geçmiş olsun canım.
ay geçmiş olsun canım kıyamam. dün akşam da üst komşumuz benden ateşölçer almaya geldi. bi getirdi ki 39,7 gösteriyo anamm dedim hala burda mısınız hemen hastaneye götürün çocuğu :S

Selam Kızlar,

Nabersiniz?

Geçmişe çok bakamadım ama bijoooo geldi mi?

he burdayım :)) ama bu hafta sen beni geçersin cumartesi deli gibi yedim iftarda, unuttum yarışta olduğumu

foto görmek isteriz tabikii bekliyorum

hemen pes etme belki ben de annemde kilo alırım nereden biliyorsun, sen bir lapa yaparsın beni geçersin belli olmaz bu işler hasretim, vazgeçme yılma bu hafta güzel olacak daha 4 gün var bugünden sonra
bilmiyorum canim ya canimda istemiyor haha
Kızlar,

Oruçken en doğru sonucu almak için ne zaman tartılırız?

Oruç tutan arkadaşlar ne zaman tartılıyor?

canim sahurdan 12 13 saat sonra cikan sonuc dogru ben test ettim onayladim kendi üzerimde :)

ohhh ne güzel ne güzel diye sevinmek isterdim de maalesef şekerim...

Ben de eşimin iş nedeniyle şehir dışında olmasından dolayı annemlerde kalıyorum.

Annem yemekleri döktürüyor vallahi yaaa...

Yemeden durabilmeme imkan yok ama ben herşeye rağmen azar azar da ola herşeyden yedim.

Bakalım tartıya yansıyacak mı?

Bu gün iftardan önce artılıcam bakalım...

Sen de tartılda durumumuzu bileleim ona göre hareket edelim...

73 kiloyken içine giremediğim pantolonumu bu sabah bir deneyeyim dedim; çok bol oldu

sabah sabah sevindirik oldum işe geldim güya adli tatil, hafta sonu benden habersiz çalışıp iş çıkatıyorlar bana sanki; masanın üzerinde evraklardan kule olmuş pazartesi sendromu yaşıyorum bitse de gitsem ama bitmiyor, bitmiyor, kaşım gözüm seğirmeye başladı yaaa

Son düzenleme:

kolay gelsin canim,benimde suan üzerimde seneler önce giydigim spor esofmanim var ozamanlar beli SIKIYODU bacaklari filan yapisiyodu simdi bol geliyor :)

nazkaa ne iş yapıyodunn kolay gelsin

minnoş anne yemeklerini götürüyo demek ooh:)

oğlumla uğraşıyorum geçsin bitsin bugün:

Sen de tartılda durumumuzu bileleim ona göre hareket edelim...
ben 1 kg fazla cıktım o iftardan sonra ama ertesi gün sadece karpuz yedim bu sabah cumaya göre 300 gr eksideyim :) 1 veya ona yakın olur cuma günü yani.

yediklerimi yazimmm

sabah: 1 dilim kızarmış kepek ekmek, domates, salatalık, biber, peynir, yumurta
ara: 1 dilim karpuz
öğlen: 5 kaşık taze fasulye
ara: 1 şeftali
akşam: yoğurt yicem sadece
ve birr sürü de su..

nazkaa ne iş yapıyodunn kolay gelsin

minnoş anne yemeklerini götürüyo demek ooh:)

oğlumla uğraşıyorum geçsin bitsin bugün:

avukatım canım, serbest değil ama bir şirkete bağlı çalışıyorum. oğlunla niye uğraşıyorsun çok mu huysuzlanıyor?

oruçlarınız kabul olsun kızlar, işlerim uzadı tam iftar vakti çıktım şirketten 10 dakikada geldim eve sokaklar bomboştu

Allah kolaylık versin canım

hasta biraz grip galba çok huysuz..

ben çalışırken eve 1saatte bazen 1buçuk saatte anca varıyodum:) nerde oturuyosun canım sen

Allah kolaylık versin canım

hasta biraz grip galba çok huysuz..

ben çalışırken eve 1saatte bazen 1buçuk saatte anca varıyodum:) nerde oturuyosun canım sen

gökçen ben seni çalışırken hayal edemiyorum hiç:) sanki hep evde emiri emziriyomuşsun yada peşinden koşuyomuşsun gibi, kendimi de öyle, sanki yıllardır bebek bakıyodum ve yıllar boyunca da bu hiç degişmicek gibi geliyo:) bizde bigün normal kadınlar gibi işe eve gezmeye filan gidermiyiz acaba:)

bugünkü menüm

sabah 1 dl ekmek 1 yum 1 lokma tereyagı bal, 2 kaşık bebe muhallebisi

ara 1 incir yarım yeşil elma

öglen 1 tabak etli sebzewli bulgur pilavı yarm bardak hoşf suyu

ara 1 kuru incr 1 cevz

akşam taze fasülye az bugr pilvı cacık 1 kase hoşaf

ara dondurma( mcdonals)

kızlar dondurma dışında nasıl olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…