Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu nasıl kaptanım sence
Buda guzel. 4 videosu var 21 gun tekrarlamak icin
Ben Denemek istiyorum. 2 sene oldu yogaya gideli
Cok guzeldi gittigimde. En guzeli sonu. Ustune battaniye ortup uyuyorsun resmen haha.
Ay cok komik, her seferinde uyuyan bir kadin oluyordu. Artik nasil rahatliyor ise horluyordu

Yaa serina aklımı okudun inanki bende emin olamadım yapabilirmiyim acaba
Hoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi bana

Ilgimcmis gercekten o kadar rahatlatiyormi ya hic yoga yapmadim daha once ama bu video yu begendim nedense. Diger kadin biraz uyuz geldi bana

Yaaaa bu kadar rahatlatıyomuu ay bunu oğlumada yaptırayım ki uyusun oda

Hoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi bana
Vera nin senin bir ust de ki paylasiminda Elvin diyor.
Yeterince esnek degilim yoga esnek olanlar icin degil istekli olan kisiler icindir diye.
Inanin ki cok cabuk alisiyorsunuz. Esnekliginizde degisiklik görmek cok guzel :) bazi hareketleri gurur ile yapiyorsunuz bir sure sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…