- 19 Aralık 2020
- 725
- 1.918
- 63
- 38
Harika bir pilates hocam var. İzmirden bizi yönetiyor, online yapıyoruz haftada 3gün.Menu yine güzel
Pilatesi youtube dan mi bulup yapiyorsun?
yarın düzelteyim inşallahBen hala pes etmedim kalk ayağa kuzum
Ay kadin lastik gibi yapabilirmiyim bilemedimKizcelerimm
Malum yarin persembe. Ve kaslari dinlendirme günü.
Diyorum ki yoga videosu mu yapsak her Persembe?
Mesela bu video
Veya bu
Elvin in anlatis sekli cok guzel
Bende pes etmedimde bu regl beni benden alıyo şimdi duştan çıktım yarın doktora gidecem bir bucuk saat sürüyo hastane erken kalkcam 10 da randevum var bugünlük benden bukadar artık sevgili eşimBen hala pes etmedim kalk ayağa kuzum
Yaa serina aklımı okudun inankiAy kadin lastik gibi yapabilirmiyim bilemedim
Buda guzel. 4 videosu var 21 gun tekrarlamak icinbu nasıl kaptanım sence
Hoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi banaYaa serina aklımı okudun inankibende emin olamadım yapabilirmiyim acaba
Bana uyar seçelim bir taneKizcelerimm
Malum yarin persembe. Ve kaslari dinlendirme günü.
Diyorum ki yoga videosu mu yapsak her Persembe?
Mesela bu video
Ilgimcmis gercekten o kadar rahatlatiyormi ya hic yoga yapmadim daha once ama bu video yu begendim nedense. Diger kadin biraz uyuz geldi banaBuda guzel. 4 videosu var 21 gun tekrarlamak icin
Ben Denemek istiyorum. 2 sene oldu yogaya gideli
Cok guzeldi gittigimde. En guzeli sonu. Ustune battaniye ortup uyuyorsun resmen haha.
Ay cok komik, her seferinde uyuyan bir kadin oluyordu. Artik nasil rahatliyor ise horluyordu
Bende hiç yapmadım canım valla en en en en basidi hangisi ise onu yapalımHoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi bana
Kesinlikle sana katılıyorumBende hiç yapmadım canım valla en en en en basidi hangisi ise onu yapalım
Yaaaa bu kadar rahatlatıyomuu ay bunu oğlumada yaptırayım ki uyusun odaBuda guzel. 4 videosu var 21 gun tekrarlamak icin
Ben Denemek istiyorum. 2 sene oldu yogaya gideli
Cok guzeldi gittigimde. En guzeli sonu. Ustune battaniye ortup uyuyorsun resmen haha.
Ay cok komik, her seferinde uyuyan bir kadin oluyordu. Artik nasil rahatliyor ise horluyordu
Vera nin senin bir ust de ki paylasiminda Elvin diyor.Hoc yoga gecmisim yok birde benim ama baya esnemişler yani. Devamli yapsak sporda da faydasini görebiliriz. Elvinin yaptiklari daha bi samimi daha bi yapilabilir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?