Istee bekledigim spor aski, takim ruhu boyle olmaliBana uyar seçelim bir tane
Bende var spotify canımKizlar Spotify kullanan var mi? Podcast buldum cok hosuma giden Bilgileri var. Paylasmak istedim sizinle
Ozaman aliskanlik olsunBende var spotify canım
Dinleme listeme alıyorum hemenOzaman aliskanlik olsun
Diyetisyen Zeynep capay tavsiye ederim
Bilmiyorum ki canım 3 le başlıyorum 4 sonra 5, 6 hızla gidiyorum.Eliptik vardi ama hiic mi hic kullanmadim desem yeridir. Sattim kurtuldum
Tesekkur ederim canim
Saol canim
Kolsuz kullaninca mi basin donuyor? Ben normal yuruyus bandinda da asla tutamam. Yasamadim oyle birsey. Hizli mi yapiyorsun?
Kolsuz da vardi ama ben yer kaplamasin kolayca yatagin altina iteyim diye boyle aldim. Zaten bisikletim var. Arada salonda arada odada Git gel sefil oldu yavrucugum, goz bebegim
Bu haftaya olumsuz başladım nedense... bu olumsuzluğu tartıda hissetmek beni üzüyorNeden kötü?
Bugun gayet guzel bence. Sadece Sebze yok. 1 kase salata olsa daha iyi olurmus
Evet disari en guzeli.Bilmiyorum ki canım 3 le başlıyorum 4 sonra 5, 6 hızla gidiyorum.
Çok begendim benimki acayip yer kaplıyor.
Aslında en makbulü dışarıda yürümek ama hem hastalık hem çocuklarla olmuyor.
Çok güzel şeyler var bende bir süre önce keşfettimKizlar Spotify kullanan var mi? Podcast buldum cok hosuma giden Bilgileri var. Paylasmak istedim sizinle
Bende daha birkac ay önce yukledim. Ne cok sey kacirmisim diyorumÇok güzel şeyler var bende bir süre önce keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?