Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
-1 sade kahve
Öğlen
-2 yumurta
-3yk lifalif yulaf
-1.5yk yoğurt
-haşlanmış brokoli
Akşam Yemeği
-balık
- salata

+2 Litre su
SPOR ( X )
Afiyet olsun yine güzel virgun
Bence kendine haksizlik ediyorsun
Negatif dusunme. Cuma guzel sonuc goreceksin
Tartiya da cikiyor isen cikma derim. Kotu etkilemesin seni

Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin

11:00 yumurta salatası, 5 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
15:00 elma, 1/2 bardak kefir, 1 adet üzümlü kurabiye
19:00 tarhana çorbası, kıymalı kereviz sapi, 3 kasik sulu köfte
2 litre su
Bebeğim diğer cocuklarin sesinden dolayi uyanmasın diye o uyuyunca telefondan beyaz gürültü aciyorum. O yüzden de telefon her zaman yanımda olmuyor. Eve geçince sıkıntı kalmayacak ama yine de bir bileklik alsam iyi olacak. Adim sayilarim bu hafta oldukça düşük kaldı.

Selam canim
Sende yogunsun
Ama sabah, ogle ve aksam bir 5 dk ugra. Hem bildirim yap o an ne durumdasin diye hemde o denk geldigin sayfayi oku. Basta vakit olmayinca boyle yapmak hic girememekden iyidir yavas dan buraya alismis olursun boylece

Evet, öyle yapmak daha iyi olacak gibi, çünkü gerçekten gece hatırlıyorum kendime bir alarm kuracağım yazmak için. Gerçekten kusura bakmayın. Benim için nefes alamadığım bir ay oluyor... Gerçekten kusura bakmayın, alışmaya çalışıyorum

Doktora gittim karaciğer değerlerim düzelmiş fakat tabii ki bu yağlanmanın bittiği anlamına gelmiyor maalesef Bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuşum onun için de ilaca başladım. Diyetisyene de gittim 97 çıktım, kilomu güncelledim bu yüzden burdan da. Onun dışında, artık sabah da 1 saat yürüyüşe çıkacağım. Diyetisyen de özellikle önerdi. Akşam çıkmak bile zor geliyordu artık mecbur uyku düzenim de oturucak

Bugün idrar yolu sorunu yüzünden yürüyüşe çıkmadım. Dün de menümü yazmamışım, normal ev yemeği yemiştim sabah düz bir kahvaltı, sonra bir meyve ile ara öğün, akşam da pilav+ et yemiştim + bir sütlaç da fazlaaaası olmuştu Kötü bir gündü yemek açısından pilavlar tatlılar...

Bugün de kahvaltıda tost yedim 2 dilimle, ama dilimler büyüktü 3 eder bence ince tost ekmeği gibi düşünürsek. Akşam da biraz et, bezelye yemeği ve salata yedim. 2 mandalina ve 3 ceviz de ara öğünlerde yedim toplam.

Görüşmek üzere kızlar

Afiyet olsun ortağım.
Neredesin sen bu hafta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…