Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tesekkurler canimm aYni devam ediyor ne olsun kilo almisim biraz

@T u t a s t e Night owl @MiracHamza @rockandroll kizlar günaydın dünkü menülerinizi göremedim. Vakit bulunca bilgilendirirseniz beni etiketleyin olur mu ? Gözden kaçmasın

dun aksam sarjim bitti bebekle ugrasirken yazamadim. Simdi yazayim.

Sabah yumurtali karnabahar 1 kk peynir ve cay filtre kahve

Cok aciktim ara ogun yaptim bir kase yogurt ve bit kase sehriye corbasi

Aksam ev yapimi nugget firinda patates ve kelle paca corbasi ictim.

50 squat ve 30 mekik vardi baska bir sey yapamadim.

caroline84

Zeytur istersen sende dinlenme günü yap bugünü kasların dinlensin seninde çok yoruldu tartıya yansımasın
Sabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisi aynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi

Günaydın arkadaşlar
bnnu sende hoş geldin cnm
Cidden buraya yazmak insana iyi geliyor ve ipin ucunu birakmiyorsun
Cumaya kadar bekle. 2gun duzenli beslenmek belki Sana Süpriz yapar :)

Hoşgeldin canım

Kaptan şimdi dukan birası içiyorum olmadi onu da yaparım

Merhaba hosgeldiniz

Yavrum her gün tartılma bak psikoloji bozuyor resmen iki gün dukan falan bisiler yaparsan 65 gözükür gibi ucundan bence
hoşbuldum kızlar çok teşekkürler
H3RA_ oğlun adına çok sevindim umarım herşey gönlünce gider. seninle beraber olması ona ayrı bir destek olmuştur. yalnız olmadığını biliyor

Sabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisi aynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi
Ben 5.dk da biraktim o esneme videosunu
Yeni baslayanlar videosunu yapacagim sonra
Simdi crossfit tarzi spor yaptim. Ölüyorum nabzim 180

Sabit olmasına takılma regl den dolayı sabit o aslında eksilerin var sadece yoga yap sadece aynen dinlen

Temizlik yapıyorum ben bugün yerleri sildim süpürdüm camları sildim. Banyo temizledim şimdi bir mola verdim. Birazdan mutfak dolaplarını temizleyeceğim

Temizlik yapıyorum ben bugün yerleri sildim süpürdüm camları sildim. Banyo temizledim şimdi bir mola verdim. Birazdan mutfak dolaplarını temizleyeceğim
Ben totoyu yaymış yatıyorum utandım yawww kalkayım bari su içeyim en azından daha yemek saatim gelmedi 12de açılacak mide

dünki menümü yazayım:
gündüz evden çalışma akşam da oğlum derken ancak bu saatlerde bir nefeslik yakalıyorum

Sabah
Yok

Öğle
1 kase yoğurt çorbası
1 ince dilim siyez ekmeği

Ara
Annem fırında üzümlü ekmek yaptı 1 dilim yedim çayla

Akşam
5 adet fırında köfte
3-4 dilim patates

Ara
1 bardak şekersiz filtre kahve

Spor: 2000 adım
Su : 1 lt (felaket)

Arrietty_ @_Vera_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…