Bol sansYarın gireceğim sınava
Gunaydin kaptanGünaydın kızlar erken enerji dolu uyandım temizlik günü bugün oğlanla her yeri aklayıp paklayacağız
Tesekkurler canimm aYni devam ediyor ne olsun kilo almisim biraz@esmeriiim nasıl oldun canım yoksun hiç buralarda iyisindir umarım
@Birgaripyolcu06 canımmm atlattın mı her şey yolunda mı
@T u t a s t e kaptanım ufak bir kaza geçirmişsin demiş ama ben göremedim o mesajı geçmiş olsun canım neyin var nasıl oldun
@GCA canım mezunum nelerdesin nasılsın?
Birgaripanne hamarat hatun sen nasılsın nerelerdesin?
@Yawrukush canım kaptanım nasılsın zamanın nasıl geçiyor komşun neler yolluyor sana
@T u t a s t eNight owl @MiracHamza @rockandroll kizlar günaydın dünkü menülerinizi göremedim. Vakit bulunca bilgilendirirseniz beni etiketleyin olur mu ? Gözden kaçmasın
Başarılar dilerim canımYarın gireceğim sınava
Geçmiş olsun canım kadın doğum için randevu muyduHerkese günaydın kızlar
Sabah 1 dilim ekmek omlet yedim hemen cıktık evden yoldayım doktora gidiyoruz gene eşimin yüzünden geç kaldıkşaşırdıkmı hayır
Sabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisiZeytur istersen sende dinlenme günü yap bugünü kasların dinlensin seninde çok yoruldu tartıya yansımasın
Evet canım bi gideyim yumurtalıklarımmı küsmüş bana 20 gün niye çatlamamışGeçmiş olsun canım kadın doğum için randevu muydu
Cidden buraya yazmak insana iyi geliyor ve ipin ucunu birakmiyorsun
Cumaya kadar bekle. 2gun duzenli beslenmek belki Sana Süpriz yapar :)
Amin canım, sağlığı içinde çok önemli benim için. Aynı zamanda özgüven anlamında da iyi olacak. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar. Sitenin futbol sahasına bile gönderemiyordum. Orada bir şeyler söylemiş arkadaşları çok üzülmüştü.
Hoşgeldin Banu, oğlum 14 yaşında 1.78 boy, 95 kg. Şu pandemi döneminde 10 kg birden aldı. İnşallah benim kararlılığım onun içinde motivasyon olacak. Arada kendimle birlikte onunda sonuçlarını paylaşacağım sizinle.
Hoşgeldin canım
Günaydın güzeller nasılsınız?? Vera bugün bir mutlu uyandı bir mutlu uyandı anlatamam. Birazdan sebebini göstercem ama önce alıntılarım var yazayım.
bnnu seni yeniden aramızda görmek çok güzel hoş geldin seda getirdin canım.
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişeyi yoktur gelmek istersen takımda yerimiz sana her zaman var biliyorsun güzelim
Ayyy çok sevindim buna senin oğlan takıma gelemez ama o da bizimle yarışa girsin kendisinde hedef belirlesin 10bin adımdan aşağı düşmek yok yaşı kaçtı bu arada
hoşbuldum kızlar çok teşekkürlerKaptan şimdi dukan birası içiyorum olmadi onu da yaparım
Merhaba hosgeldiniz
Yavrum her gün tartılma bak psikoloji bozuyor resmeniki gün dukan falan bisiler yaparsan 65 gözükür gibi ucundan bence
Ben 5.dk da biraktim o esneme videosunuSabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisiaynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi
Sabit olmasına takılma regl den dolayı sabit o aslında eksilerin var sadece yoga yap sadece aynen dinlenSabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisiaynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi
Temizlik yapıyorum ben bugün yerleri sildim süpürdüm camları sildim. Banyo temizledim şimdi bir mola verdim. Birazdan mutfak dolaplarını temizleyeceğimGünaydın kızlar nasılsınız? Bugünün planları neler?sedulu günaydın aşkitoperipellam Ahahahaha ben bugün rest day yapcam çünkü sporun da fazlası bana yaramıyor tartıda artı gelip buralarda ağlıyorum
Ben totoyu yaymış yatıyorum utandım yawww kalkayım bari su içeyim en azından daha yemek saatim gelmedi 12de açılacak mideTemizlik yapıyorum ben bugün yerleri sildim süpürdüm camları sildim. Banyo temizledim şimdi bir mola verdim. Birazdan mutfak dolaplarını temizleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?