- 24 Ekim 2020
- 77
- 124
- 13
Herkese günaydın, ben akşam yürüyüş sonrası tartıldım birde sabah hiç bir şey yemeden içmeden tartıldım. Sabah akşama göre artı çıktı, canım sıkıldı.Afiyet olsunVaryemez
Bende biraz bölgesel egzersizi yaptim
Birazdan kahve molasi verecegim
Yarin tarti günü
Bence regl bitince gerçek sonucu göreceksin çok takma.Sabah çaktırmadan tartıldım ne artısı var ne eksisiaynı duruyodu sinir oldum. Bugün 3 4 gibi eve geçeriz heralde yoga yapcam bi denicem bakalım becerebilcemmi
Bunu benim aklım almıyor, bilimsel açıklaması var mı acaba? Daha çok hareket neden artı göstersin ki.Günaydın kızlar nasılsınız? Bugünün planları neler?sedulu günaydın aşkitoperipellam Ahahahaha ben bugün rest day yapcam çünkü sporun da fazlası bana yaramıyor tartıda artı gelip buralarda ağlıyorum
Bol sanslar canim. Insallah istedigin gibi olur herseyGünaydın
Sabah 08:30'da kalkmayı başardım, yürüyüşe gittim bir saat. Eve gelince de domates & salatalık yedim sadece, bu ara çok ilaç alıyorum sanırım bu yüzden bir şey yiyesim gelmiyor... Bir de bugün biraz çiğköfte yemek istiyorum dengelemek namına pek bir şey yemeyeceğim daha. Onun dışında su içmeye başlayacağım. en az iki litre içmek istiyorum. Bugün sunumum var şans dileyin
NOT: Kızlar ben yazılım dersleri görüyorum. Bilgisayar kullanımım çok iyi. Evden yapabileceğim işler arıyorum. Zamanında editörlük yaptım, yazılar yazdım, güzellik merkezinin sosyal medya hesabını yönettim gibi gibi... Almanca biliyorum A1-A2 kurları için özel ders verebilirim. İlkokul + Ortaokul için sözel dersler veya matematik dersi için yine özel ders verebilirim. Tecrübem de oldu. Ders ücretleri konusunda bir sıkıntı yaşamayız, çok seviyorum ders vermeyi çünkü. Sizin de aklınızda bulunsun belki bana yönlendirirsiniz bir şey görürseniz. mail adresim: lilasdailyb@gmail.com
O komsuya kapiyi acma bence artikDün gece diyet düşmanı komşum getirmiş
Çok çok teşekkür ederim, hepimizin istediği gibi olsunBol sanslar canim. Insallah istedigin gibi olur hersey
Benim de sıkıntım aynı... Ne yapacağız bilmiyorumSabah akşama göre artı çıktı, canım sıkıldı.
Uyurgezerde değilim gece kalkıp bir şeyler yiyeyim. Wc ile ilgili sıkıntım var yine,
Biraz tarçınla mükemmel oluyor eğer seviyorsan, gün içinde de daha az şeker istiyo insanın canı sankikahvaltımda yulaf ,elma,yoğurt karışımı yiyecegim
Oldu mu ama deseydin. Ben sana saglikli yapip yolluyorum sen diyetimi bozuyorsun. Hain komsuDün gece diyet düşmanı komşum getirmiş
Gercekten kendi evi disinda zor diyet yaSehirdisinda :) @Ozzybal yerine cevap vereyimgorumcesine gitmislerdi diye hatirliyorum
AynenGercekten kendi evi disinda zor diyet ya
Diyet düşmani komşu dedimOldu mu ama deseydin. Ben sana saglikli yapip yolluyorum sen diyetimi bozuyorsun. Hain komsu
Canım İstanbulda'mı ikamet ediyorsun. Oğlum Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi. Almanca da sıkıntısı var, şu pandemi biraz hafifleyince düşünebilirim.Günaydın
Sabah 08:30'da kalkmayı başardım, yürüyüşe gittim bir saat. Eve gelince de domates & salatalık yedim sadece, bu ara çok ilaç alıyorum sanırım bu yüzden bir şey yiyesim gelmiyor... Bir de bugün biraz çiğköfte yemek istiyorum dengelemek namına pek bir şey yemeyeceğim daha. Onun dışında su içmeye başlayacağım. en az iki litre içmek istiyorum. Bugün sunumum var şans dileyin
NOT: Kızlar ben yazılım dersleri görüyorum. Bilgisayar kullanımım çok iyi. Evden yapabileceğim işler arıyorum. Zamanında editörlük yaptım, yazılar yazdım, güzellik merkezinin sosyal medya hesabını yönettim gibi gibi... Almanca biliyorum A1-A2 kurları için özel ders verebilirim. İlkokul + Ortaokul için sözel dersler veya matematik dersi için yine özel ders verebilirim. Tecrübem de oldu. Ders ücretleri konusunda bir sıkıntı yaşamayız, çok seviyorum ders vermeyi çünkü. Sizin de aklınızda bulunsun belki bana yönlendirirsiniz bir şey görürseniz. mail adresim: lilasdailyb@gmail.com
Bu tarifini telefonuma not aldım, dün akşam eve giderken aklımdaydı. Kırmızı pancar bulamadım yol üstünde ki manavda. Bugün bir kaç markete de bakayım. Zaten yarın gastroentroloji de randevum var, başka bir sıkıntım var o sebep oluyor sanırım.Wc o sorunu icin yine bunu onerecegim. Simdi icersen birkac saate 2-3 defa wc e cikarsiniz. 2 gun denedim. 3.gun cesaret edemedim
Bu aksam yapacagim ama. Regl iken pek wc e cikamiyorum. O yuzden iceyim sabaha ödem filan da kalmaz
Anneee bizim neden puskevitimiz yoookkk diye ağladın miDiyet düşmani komşu dedim
Benim sana getirdiklerime bakma sen getirme dedim
Aldım ama yemedim
Üstelik getirdiği sadece kek de değil
Bizim yöresel tadların çoğunluğu hamur işi. Pandemi var diye gidemiyorum anneme, bak buda artı yönü olduAynen
Ben anneme gidince cok zorlaniyorum. Ye ye, az tadina bak. Sen hayir dedikce diretmeler
Oğlun hangi şehirde canımCanım İstanbulda'mı ikamet ediyorsun. Oğlum Fen Lisesi 9. sınıf öğrencisi. Almanca da sıkıntısı var, şu pandemi biraz hafifleyince düşünebilirim.
Kaslarda deformasyon laktik asit ve ödem meydana geliyor bu yüzden kaslar bir miktar artı gösteriyor ama dinlendirince geçiyorHerkese günaydın, ben akşam yürüyüş sonrası tartıldım birde sabah hiç bir şey yemeden içmeden tartıldım. Sabah akşama göre artı çıktı, canım sıkıldı.
Uyurgezerde değilim gece kalkıp bir şeyler yiyeyim. Wc ile ilgili sıkıntım var yine, ondan sebep sanırım. Form çay içiyorum şimdi.
Bence regl bitince gerçek sonucu göreceksin çok takma.
Bunu benim aklım almıyor, bilimsel açıklaması var mı acaba? Daha çok hareket neden artı göstersin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?