Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar...

dün aksam ki iftar menüm barbunya tavuk bulgur pilavı azıcık pide cacık meyveli soda
bu sabah ki sahur menüm müsli 30 gr 100 ml süt peynir domates salatalık meyve suyu ve 2 sıvı yağ ile yapılmıs poğca

dun kü menüler biraz asırı oldu aksam kardeşim geldi onunla güzel bi yemek yedik sabahta annemin gönderdiği poğcalardan yedim ama kalanını bozluğa attım baska yok yani müsliye basladım hiçde beni tok tutmadı acıkcası 3 saatte acıktım...

kağıthanede oturuyom canım sen nerede oturuyorsun? çocuk için üzüldüm bir an önce düzelir umarım, geçmiş olsun ikinizi de

günaydın herkese bu arada

ayyyy gece rüyamda hamile olduğumu gördüm ne demek acaba

bu arada yanlış alıntı yapmışım nidaha cevap yamıştım ama böle oldu

Son düzenleme:

afiyet olsun canım güzel olmuş bence ama o dondurma zaten çok kalorili değil 142 kalori bir külahı çok dert edecek birşey yok

afiyet olsun meyvecim

neeeeeeeee şimdiden acıktıysan napacaksın akşama kadar bir daha yeme en iyisi müsli

Günaydın kızlar.

Güzel birgün dilerim hepinize.

İşallah canım. 1. lik yakışır takıma.

Yasom son dakika misafirleri çok fena oluyor ama neyseki alından kalkmışsın.

1300 değil nidah 1200 yanlıs olmasın

Zevcannnn sen monti yapmıyorsun demi canım.
Birde şu müsli nin markasını ver bakayım bana.
Sahurda kullanırım bende.

Maşallah canım aman.

İftar zamanı sokaklar bomboş oluyor bayılıyorum ben o ana. Herkes sofra başında.

Allah kolaylık versin canım

hasta biraz grip galba çok huysuz..

ben çalışırken eve 1saatte bazen 1buçuk saatte anca varıyodum:) nerde oturuyosun canım sen

Geçmiş olsun canım. Çocukalrı hastalıkları huysuzluğu da getiriyor yanında maalesef

Valla benim kızım 4 yaşında. Henüz normal kadınlar gibi hiçbir şey yapamıyorum.
Yada ben anamın karnından fönlü manikürlü doğmadım ondandır.

Ohhh afiyet olsun canım

özgem ben nestle nin üzümlü fındıklısını aldım tadını beğendim normalde sütlü seyler yemem ama sevdim bunu...
ilk defa bu sabah basladım inş işe yarar

günaydin kizlar..

dünki misafirleride atlattik cok sükür herseyi cok begendiler,iranlilardi cok mutlu olmuslar anladigim kadariyla davet ettigimzi icin daha kapidan girer girmez davet ettginiz icin tesekür ederiz diyolar :) eside diyoki bana sen istersen bi restorant ac hahah bende dedim yok ben strese gelemiyom :)
karnim tok oldugu halde misafirlerle yemek zorunda kaldim,zorla yedim resmen cok az yesemde rahatsiz etti,tatlidan yemedim ama + ciktim bu sabah belki dogru dürüst uyyuyamadigimdandir bakalim yarina belli olur ama bu hafta + gelmiycem buraya - olmasam bile en azindan sabit kallmaya calisicam merak etmeyin,emeginizi cöpe atmak istemem..

oglum gece kustu hemen migde bulantisi iicn bi fitil attim ve yanimda yatirdim onu yine kusar diye dogru dürüst uyuyamadim.

zevcan oruc oruc zorlama kendini ya,normal oruc tutarkende veriyosun zaten.

günaydın kızlar

zeyneb menü güzel canım ara öğünlere başlamışsın tebrikler:)spor yokmu? yalnız hoşaflar çok şekerliyse sakıncalı olabülüüü:)
bu arada aynen katılıyorum hep aynı modda yaşıcam gibi bebek pışpışla,altını değiştir,emzir,uyut:)
özge 4 yaşındakiyle daha rahat edersin yaa bizimkiler 15aylık dahaa .Allah ım bağışlasın hepsini..

Nazkaa pendikte oturuyorum canım..hamile miydin rüyanda hayır olsunn bebiş gelcek bebiş:)

yasemin iranlılarla nece anlaştın kız:) döktürdün demek sofraları maşallah:)

meyve müsli yiyemedim ben canım çekmedi hiç ya eşim menemen fln yerken dayanamadım:) yoğurtla dene belki daha tok tutar..

nece anlascam kiz almanca anlastim :) ama türkce anliyolar konusuyolarda biraz ama bizimkide benzemiyo tabi zor anliyoun haha ama genelde almanca konustuk,yan binamizda oturuyolar

yasemin eçmiş olsun canım yeni gördüm bizimki de huysuzluğu var ama toparlıyo gibi.şimdi nasıl oğlun?

uykusuzluk benim kankam artık alıştım kronikleştik:)

yasemin benim bayrama kadar 3 kilo vermem sart o yüzden kendimi zorlamam gerek sansa bırakamam işi yani

nidah müsliyle doymuyorsun zaten küçük bebeğin var senin denemediğin ii olmus aksam dene istersen.

dün iftarda yediklerim:

2tane küçük biber dolması
1kase çorba
bol salata
yoğurt
accık da patates pizzası yapmıştım ondan yedim.1tatlı kaşığı yağ kullandım çok hafifti fırında,kumpir gibi oldu ,su ve çorba tıkayınca fazla yiyemedim:)

sahurda:

1haş.yum
menemen
salatalık
yoğurt
2dl tb ekmeği
1çay k bal

yasemin benim bayrama kadar 3 kilo vermem sart o yüzden kendimi zorlamam gerek sansa bırakamam işi yani

nidah müsliyle doymuyorsun zaten küçük bebeğin var senin denemediğin ii olmus aksam dene istersen.

sen bilirisn tabi canim ama oruc yeterince zorluyo beni zaten,ben daha baska bisey yapamiyom ama bi an önce oruca baslasam cok güzel olcak migdem git gide büyüo yine.körolacasica :)

evet bende ülkerinki var kellogs sade daha hiiç denemedim..bakalım eşim yarın iftarda yok mmuhtemelen denicem yarın.

yasemin körolasıca mideni tut kız derece yapcaz bu hafta ,zaten iyi bi rakip olmadığını biliodum hehe:)

dinime söven müslüman olsa bari,sen kendine bak,ne haldesin bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…