gökçen ben seni çalışırken hayal edemiyorum hiç:) sanki hep evde emiri emziriyomuşsun yada peşinden koşuyomuşsun gibi, kendimi de öyle, sanki yıllardır bebek bakıyodum ve yıllar boyunca da bu hiç degişmicek gibi geliyo:) bizde bigün normal kadınlar gibi işe eve gezmeye filan gidermiyiz acaba:)
nazkaa ne zaman 73 kgydin kaç ayda verdin, bende 4 ay önce 75tim o pantolonları çöpe attım acaip bol geliyo
bugünkü menüm
sabah 1 dl ekmek 1 yum 1 lokma tereyagı bal, 2 kaşık bebe muhallebisi
ara 1 incir yarım yeşil elma
öglen 1 tabak etli sebzewli bulgur pilavı yarm bardak hoşf suyu
ara 1 kuru incr 1 cevz
akşam taze fasülye az bugr pilvı cacık 1 kase hoşaf
ara dondurma( mcdonals)
kızlar dondurma dışında nasıl olmuş
günaydın kızlar...
dün aksam ki iftar menüm barbunya tavuk bulgur pilavı azıcık pide cacık meyveli soda
bu sabah ki sahur menüm müsli 30 gr 100 ml süt peynir domates salatalık meyve suyu ve 2 sıvı yağ ile yapılmıs poğca
dun kü menüler biraz asırı oldu aksam kardeşim geldi onunla güzel bi yemek yedik sabahta annemin gönderdiği poğcalardan yedim ama kalanını bozluğa attım baska yok yani müsliye basladım hiçde beni tok tutmadı acıkcası 3 saatte acıktım...
afiyet olsun meyvecim
neeeeeeeee şimdiden acıktıysan napacaksın akşama kadarbir daha yeme en iyisi müsli
günaydın herkese;
benim yine kahvaltı aynı, öğle yemeğinde et şiş ve salata var, akşama da 1 dl. ekmek, 100 gr. peynir ve salatalık domates olacak.
bijoux; bu ısrar edenler beni deli ediyor, bana da herkes öyle yapıyor "ne gerek var, iyi böyle, yemezsen küserim" çok sıkılıyorum böyle insanlardan vazgeçme canım sen, bulduğun taktik de mikemmel mikemmel, oğluşunu yedirirsin fitar zamanı böylece sofrada olmayacağından canın da istemez çok
İrem&Özge; evet canım geçen hafta durumlar iyi değildi ama bu hafta kurtatırız takım olarak umarım, kendi adıma ben bu haftadan çok ümitliyim, inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz cuma günü
günaydin kizlar..
dün cocuklari parka cikardim eve geldik yikadim onlari sonra bi bas agrisi tutu yattim gözlerimi actigimda esim tepemde ne dese begenirsiniz" iftara arkadas geliyo " haydaaaaaaaaaaa kalktim hemen buzlukta tavuk inciklerim vardi koydum suya tatlim vardi allahtan bi pilav corba ynainada hazir yufkadan börek ama kafam kazan gibiydi valla bu aksamda misafirim var ama dün hava rüzgarliydi ufaklikda atesli bugün Allahtan esim evde yoksa halim yamandi..
nazkaa cim zaferini simdiden kutlayabilirsin bu hafta benden ümit yok kilo almadim ama vereceigmide sanmiyorum 60.6 sabitledim saniirm oruc tutmaya baslayinca iner diye ümit ediyorum suan berabereyiz ramazandan spnra bi yaris daha yapariz :)
1300 değil nidah 1200 yanlıs olmasın
73 kiloyken içine giremediğim pantolonumu bu sabah bir deneyeyim dedim; çok bol oldu
sabah sabah sevindirik oldum işe geldim güya adli tatil, hafta sonu benden habersiz çalışıp iş çıkatıyorlar bana sanki; masanın üzerinde evraklardan kule olmuşpazartesi sendromu yaşıyorum bitse de gitsem ama bitmiyor, bitmiyor, kaşım gözüm seğirmeye başladı yaaa
avukatım canım, serbest değil ama bir şirkete bağlı çalışıyorum. oğlunla niye uğraşıyorsun çok mu huysuzlanıyor?
oruçlarınız kabul olsun kızlar, işlerim uzadı tam iftar vakti çıktım şirketten 10 dakikada geldim eve sokaklar bomboştu
Allah kolaylık versin canım
hasta biraz grip galba çok huysuz..
ben çalışırken eve 1saatte bazen 1buçuk saatte anca varıyodum:) nerde oturuyosun canım sen
gökçen ben seni çalışırken hayal edemiyorum hiç:) sanki hep evde emiri emziriyomuşsun yada peşinden koşuyomuşsun gibi, kendimi de öyle, sanki yıllardır bebek bakıyodum ve yıllar boyunca da bu hiç degişmicek gibi geliyo:) bizde bigün normal kadınlar gibi işe eve gezmeye filan gidermiyiz acaba:)
günaydın kızlar...
dün aksam ki iftar menüm barbunya tavuk bulgur pilavı azıcık pide cacık meyveli soda
bu sabah ki sahur menüm müsli 30 gr 100 ml süt peynir domates salatalık meyve suyu ve 2 sıvı yağ ile yapılmıs poğca
dun kü menüler biraz asırı oldu aksam kardeşim geldi onunla güzel bi yemek yedik sabahta annemin gönderdiği poğcalardan yedim ama kalanını bozluğa attım baska yok yani müsliye basladım hiçde beni tok tutmadı acıkcası 3 saatte acıktım...
günaydın kızlar
zeyneb menü güzel canım ara öğünlere başlamışsın tebrikler:)spor yokmu? yalnız hoşaflar çok şekerliyse sakıncalı olabülüüü:)
bu arada aynen katılıyorum hep aynı modda yaşıcam gibi bebek pışpışla,altını değiştir,emzir,uyut:)
özge 4 yaşındakiyle daha rahat edersin yaa bizimkiler 15aylık dahaa .Allah ım bağışlasın hepsini..
Nazkaa pendikte oturuyorum canım..hamile miydin rüyanda hayır olsunn bebiş gelcek bebiş:)
yasemin iranlılarla nece anlaştın kız:) döktürdün demek sofraları maşallah:)
meyve müsli yiyemedim ben canım çekmedi hiç ya eşim menemen fln yerken dayanamadım:) yoğurtla dene belki daha tok tutar..
nece anlascam kiz almanca anlastim :) ama türkce anliyolar konusuyolarda biraz ama bizimkide benzemiyo tabi zor anliyoun haha ama genelde almanca konustuk,yan binamizda oturuyolar
yasemin eçmiş olsun canım yeni gördüm bizimki de huysuzluğu var ama toparlıyo gibi.şimdi nasıl oğlun?
uykusuzluk benim kankam artık alıştım kronikleştik:)
yasemin benim bayrama kadar 3 kilo vermem sart o yüzden kendimi zorlamam gerek sansa bırakamam işi yani
nidah müsliyle doymuyorsun zaten küçük bebeğin var senin denemediğin ii olmus aksam dene istersen.
yasemin benim bayrama kadar 3 kilo vermem sart o yüzden kendimi zorlamam gerek sansa bırakamam işi yani
nidah müsliyle doymuyorsun zaten küçük bebeğin var senin denemediğin ii olmus aksam dene istersen.
evet bende ülkerinki var kellogs sade daha hiiç denemedim..bakalım eşim yarın iftarda yok mmuhtemelen denicem yarın.
yasemin körolasıca mideni tut kız derece yapcaz bu hafta ,zaten iyi bi rakip olmadığını biliodum hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?