- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Canım bence sen kas yapıyorsun.
Tamam canım. O şekilde yapayım en iyisi. Mesajın moral oldu teşekkürlerOldu kuzum
Tebrik ederim kuzum
Hafta ortasi tartilma isini birakalim bence :)
Pazartesi kontrol tarti, cuma asil tarti günü diye Devam edelim.
Yoksa Bos yere uzuyorsunuz kendinizi
Eksin de gayet iyi. Tebrik ederim
Heyecanla bekliyorum@neutral tablo Bende bugun :)
Esim online dersde o yuzden telden hallediyorum suan esas liste isini. O aradan ciksin adim da ve kilo vermede 1.leri acikliyacagim. Ardindan yeni es listesi paylasacagim.
@Ozzybal ve @Night owl kaldi
Alt listeden ise @lilasdaily
@rockandrollcaroline84 O_sevincli_ki istanbulin @Flipendo @Tamotuzbesgoztepe bekliyorum kizlar fotografli tartinizi
Gecen cuma 83.8
Bu cuma 81.7
Fark 2.1
Hedef 80
%2.505
KiyamamUykusu vardı, bir de asi olunca çok ağladı.
Sizede gecmis olsunKizlar eve simdi geldim. Oglusumun alcisi cikti cok şükür. Simdi bi oglen yemegi yiyip lesli aticam biraz
O kdr çok karnıbahar stogum var ki önerdiklerinizin hepsini yapcam ne de olsa tek ben yiyorum ye ye bitmez
Ben netten baktım ama maden sulu gormedm hiç evet ama mısır unum yok sanki evde ama siz yinede zahmet olmazsa atın aldırıp yapayımCanım karnabaharı fırında yap cok güzel oluyo
1 şişe maden suyu yumurta yoğurt mısır unu pul biber karabiber biraz tuz zerdeçal karşıtırıp ver fırına misss yoğurtla birlikte tam bi ana yemek oluyo yapıyım dersen instagramdan tam tarifini bulup atayım sana
Login • Instagram.Ben netten baktım ama maden sulu gormedm hiç evet ama mısır unum yok sanki evde ama siz yinede zahmet olmazsa atın aldırıp yapayım
Merhaba atıyorum şimdi canım.. 60.05 kilo vermişim. 59 lari göremedim ama sağlık olsun haftaya inşallah:)@neutral tablo Bende bugun :)
Esim online dersde o yuzden telden hallediyorum suan esas liste isini. O aradan ciksin adim da ve kilo vermede 1.leri acikliyacagim. Ardindan yeni es listesi paylasacagim.
@Ozzybal ve @Night owl kaldi
Alt listeden ise @lilasdaily
@rockandrollcaroline84 O_sevincli_ki istanbulin @Flipendo @Tamotuzbesgoztepe bekliyorum kizlar fotografli tartinizi
Teşekkür ederim canım seninle es olmakta güzeldi gayet uyumlu ilerledikAslında 66.0ı gördüm ya ondan artı gelicem diyordum 67 felan bekledim ama o kadar da değilmiş sevindim çok güzel bir hafta oldu canım seninle eş olmak çok çok güzeldi
Göbek kasları hafiften çıkmaya alt göbekte erimeye başladıCanım bence sen kas yapıyorsun.
Çünkü çok güzel sıkılaştın.
Hmmm güzel görünüyorlar hepsini denicemLogin • Instagram.
Zencefil koyma ben zencefilli sevmedimama sen seviyosan koyabilirsin
Bide bu tarifi denicem bende nasıl tadı merak ediyorum doğrusuSema Özpekmezci Hadjichristofi, Instagram: "Veeee goz bebegimiz Karnabahar Popcornu yanlislikla degistirdim 🙈 Boyle de enfes oldu. Normalde karnabaharlari her zaman onden 3-4 dk buharda haslardim. Bugun yaparken una buladiktan sonra onlarin cig oldu
3,883 likes, 129 comments - semaozpekmezci, March 30, 2020: "Veeee goz bebegimiz Karnabahar Popcornu yanlislikla degistirdim 🙈 Boyle de enfes oldu. Normalde karnabaharlari her zaman onden 3-4 dk buharda haslardim. Bugun yaparken una buladiktan sonra onlarin cig oldugunu farkettim 😃 Cunku kafa...www.instagram.com
Ben karnıbaharın her türlüsünü severim kendim yapar kendim yerimHmmm güzel görünüyorlar hepsini denicembakalm Bn bugun uydurmasyon bişe yapıyorum karnabahar dan nasıl olcak güzel olursa sizede sölerm söylemezsem hiç şaaapmayın kötü olmustur
Bizde de durum ayni benden baska yiyen yok aslinda bende p3k sevmiyorum ama diyet yaparken cok iyi ya istedigin kadar ye kalorisi cok dusukO kdr çok karnıbahar stogum var ki önerdiklerinizin hepsini yapcam ne de olsa tek ben yiyorum ye ye bitmez
Selam canimSelam 4. Takım güzelleriinşallah eksiler gördüğünüz bir gün olmuştur
Ben iki ev arasında gitgel heder oldum akşam yemekler geç saate kaldı artık ne kolayımıza geldiyse öyle oldu diyet kaçti. Hareket çok olduğu için çok artı değilimdir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?