Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oldu kuzum

Tebrik ederim kuzum

Hafta ortasi tartilma isini birakalim bence :)
Pazartesi kontrol tarti, cuma asil tarti günü diye Devam edelim.
Yoksa Bos yere uzuyorsunuz kendinizi
Eksin de gayet iyi. Tebrik ederim
Tamam canım. O şekilde yapayım en iyisi. Mesajın moral oldu teşekkürler
Heyecanla bekliyorum

O kdr çok karnıbahar stogum var ki önerdiklerinizin hepsini yapcam ne de olsa tek ben yiyorum ye ye bitmez
Sana gelen önerilerden ben de kaydettim. Sayende bir sürü onerim oldu. Karnabahar kisirini denemiştim. Çok güzel olmuştu. Aklımdan çıkmış. Görünce burada hatırladım. Onu da dene mutlaka

Ben netten baktım ama maden sulu gormedm hiç evet ama mısır unum yok sanki evde ama siz yinede zahmet olmazsa atın aldırıp yapayım

Ben netten baktım ama maden sulu gormedm hiç evet ama mısır unum yok sanki evde ama siz yinede zahmet olmazsa atın aldırıp yapayım
Login • Instagram.

Zencefil koyma ben zencefilli sevmedim ama sen seviyosan koyabilirsin

Bide bu tarifi denicem bende nasıl tadı merak ediyorum doğrusu

Merhaba atıyorum şimdi canım.. 60.05 kilo vermişim. 59 lari göremedim ama sağlık olsun haftaya inşallah:)

Geçen hafta 60.4
Bu hafta 60.05
Eksilen 350 gram
Yüzdesi 0.579 :)

Aslında 66.0ı gördüm ya ondan artı gelicem diyordum 67 felan bekledim ama o kadar da değilmiş sevindim çok güzel bir hafta oldu canım seninle eş olmak çok çok güzeldi
Teşekkür ederim canım seninle es olmakta güzeldi gayet uyumlu ilerledik
Canım bence sen kas yapıyorsun.
Çünkü çok güzel sıkılaştın.
Göbek kasları hafiften çıkmaya alt göbekte erimeye başladı bu sıra gobek üzerine yoğunlaştım duz bir karın hedefim

Hmmm güzel görünüyorlar hepsini denicem bakalm Bn bugun uydurmasyon bişe yapıyorum karnabahar dan nasıl olcak güzel olursa sizede sölerm söylemezsem hiç şaaapmayın kötü olmustur

Hmmm güzel görünüyorlar hepsini denicem bakalm Bn bugun uydurmasyon bişe yapıyorum karnabahar dan nasıl olcak güzel olursa sizede sölerm söylemezsem hiç şaaapmayın kötü olmustur
Ben karnıbaharın her türlüsünü severim kendim yapar kendim yerim eşim yalvarır nolurrr kendine göre yap cok yapınca zorla onada yediririrm

O kdr çok karnıbahar stogum var ki önerdiklerinizin hepsini yapcam ne de olsa tek ben yiyorum ye ye bitmez
Bizde de durum ayni benden baska yiyen yok aslinda bende p3k sevmiyorum ama diyet yaparken cok iyi ya istedigin kadar ye kalorisi cok dusuk

Selam canim
Ben yogunlukdan paylasmazsin sandim. O yuzden etiketlemedim seni

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogretmen
Yaşınız35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: manisa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 62.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : İki sene önce 66 kiloyla diyetisyen e gitmiştim. 10 kilo verdim ve karantina döneminde kilo aldım ve vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık ve istediğim kıyafeti giyen ilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…