Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok gelmesin bebiş istemiyorum ben

sen bilirisn tabi canim ama oruc yeterince zorluyo beni zaten,ben daha baska bisey yapamiyom ama bi an önce oruca baslasam cok güzel olcak migdem git gide büyüo yine.körolacasica :)

dün bende cok zorlandım cok iş yaptım çünkü ama bu gün rahatım eve gidince yatıcam aksama yemeğim de var ayy canım benim ne olur sa olsun vermem lazım bu 3 iloyu müsli inş işe yarar..
sende mideni büyütmemeye bak azıcık yee ..

onlar olmuyorlarmıs nidah müsli olması gerekmiş ama sen zaten diyete bağlı kalmayacağından olur heralde sana.bakalım tokn tutucakmı senin ki..

neyse kizlar ben kendimi yataga atiyorum,bugün hicbisey yapmiycam yemeikde var nasil olsa cumaya yine misafirim var güc toliyim azcuk hahah görüsürz sonra

öylemii markette dikkat etmedim bidahakine bakayım ozaman ..

yasemin iyi uykular:)

özgem ben nestle nin üzümlü fındıklısını aldım tadını beğendim normalde sütlü seyler yemem ama sevdim bunu...
ilk defa bu sabah basladım inş işe yarar

Bende alayım bari canım. Sahurda iyi gider tok da tutacağını düşünüoyrum.
Zaten açlık koymuyor da susuzluk koyuyor bana.
Canım sende durumlar nasıl, sevgülün napıyor bakem. Geldiler mi istemeye.
iş durumları nasıl bi özet geç bana bakayım.

Cnm geçmiş olsun. Hastamı oğluşun neyi var.

tabi ki canım 15 aylık halimizi hatırlıyorum da başımda huni ile geziyordum ben
Ama her yaşları ayrı bi sendrom onu da söylemeden edemeyeceğim.

Bence harika bir menü

sen bilirisn tabi canim ama oruc yeterince zorluyo beni zaten,ben daha baska bisey yapamiyom ama bi an önce oruca baslasam cok güzel olcak migdem git gide büyüo yine.körolacasica :)

Aynen bendeeeeeee :)

canım çok geçmiş olsun , seninkilerin ikisi de küçük diye sanırım çok hastalanıyorlar, havalarda çok değişkendir oralarda, Allah kolaylık versin canım, bir an önce iyileşirler umarım

gökçen spor yapıyorum haftada 4 gün, oruçluyken 3 gün yapçam ama, geçen perşembeden beri full gidiyorum pazar hariç ve çook mutlu oluyorum spor çıkışında, az kaldı ama 2 ayım kaldı belki de daha az atanırsam gidecem buralardan

sagol canim,pazar günü disari cikarmistim üsütüük galiba
canım çok geçmiş olsun , seninkilerin ikisi de küçük diye sanırım çok hastalanıyorlar, havalarda çok değişkendir oralarda, Allah kolaylık versin canım, bir an önce iyileşirler umarım
canim büyük eskisi gibi hastalanmiyo artik ama sanirim ufaklikda büyüdükce oda abisi gibiolacak tabi ins..havalari sorma zaman geliyo bir günde 4 mevsimi yasiyoruz

kızlar ablam 3-4 ay önce diyete başlamıştı çok iradelidir kendisi asla kaçamak yapmıyodu şehriye bile yemiyodu kilo yapar diye, liste uygulamıyodu ama eskisine göre çok az yiyodu, işte 8 kg verdi böylece, geçen saçları dökülmeye başlamış aşırı biçimde cildiyeye gitmiş dr testler filan yapmış 3 ay önce hayatında bi degişiklik yaşadınmı dogum hamilelik filan demiş o da diyete başladım demiş ondan demiş dr çinkosu çok azalmış depo demiri azalmış diyet yaparken ondan dökülmeye başlamış saçlar, diyetten 3 at sonra belli edrmiş kendini, işte öyle paylaşayım dedim

tatlım benide aclık yoruyor hiç gelemiyorum aclığa müsli tok tutmadı o yüzden beni ama al mutlaka dene tadınıda cok beğendim.
bende bizde bi gelişme yok sekercim yaa bayram ertesi aileler tanısacak die bekliyoruz ama bakalım nolcak benim ailem sürekli sallayıp duruyor ne kadar erteletirsek olayına ama bu durumda acayip huzursuzluk yaratıyor.hayırlısı olsun diyorum..

Canım geçmiş olsun ablana.
Yalnız merak ettim neden liste uygulamıyorlardı.
Genelde diyetisyenler listeye bağlaı kalınmasını ister.

Bilmem mi aynı şeyi bende yaşamıştım.
Ben aileme istemeye gelmek istediklerini söyledikten sonra 2 yıl geçti ancak geldiler.
Benimkiler erteledi sürekli

bütün sayfayı doldurmuşum çünkü bilmiyorum aynı anda birsürü birsürü alıntı yapmayı nassı oluyor o
tatlım mesajları okurken alıntı yapmak istediğin mesajda beğen yazısının altında bir + işareti olur ona bas. sonra devam et okumaya. yine cevap vermek istediğin olursa + yas basa basa git. konuya cevap vere bastığında karşına gelirler :)

bu arada aynen katılıyorum hep aynı modda yaşıcam gibi bebek pışpışla,altını değiştir,emzir,uyut:)
ah ah bana da hep öyle geliyor ne özgürmüşüm bazen inanamıyorum..

diyet yaparken demir olayına hakatten çok dikkat etmek lazım. bakliyat ve eti atlamamak lazım.. ben de 20 kg verdim 4 ayda ama hiç öyle sorunlarım olmamıştı. şimdi dökülüyor ama doğumdan sonra dökülürmüş öyle söylediler..

Son düzenleme:
Bilmem mi aynı şeyi bende yaşamıştım.
Ben aileme istemeye gelmek istediklerini söyledikten sonra 2 yıl geçti ancak geldiler.
Benimkiler erteledi sürekli

özgem bizimde nerdeyse 1 sene olucak zaten 4 senedir görüşüyoruz hala uğrastırıyorlar ..
eşin cok sabırlıymıs gercekten 2 sene az zaman değil.. bakalım ben ne kadar beklicem

niye canım ailen istekli değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…