günaydın kızlar
zeyneb menü güzel canım ara öğünlere başlamışsın tebrikler:)spor yokmu? yalnız hoşaflar çok şekerliyse sakıncalı olabülüüü:)
bu arada aynen katılıyorum hep aynı modda yaşıcam gibi bebek pışpışla,altını değiştir,emzir,uyut:)
özge 4 yaşındakiyle daha rahat edersin yaa bizimkiler 15aylık dahaa .Allah ım bağışlasın hepsini..
Nazkaa pendikte oturuyorum canım..hamile miydin rüyanda hayır olsunn bebiş gelcek bebiş:)
yasemin iranlılarla nece anlaştın kız:) döktürdün demek sofraları maşallah:)
meyve müsli yiyemedim ben canım çekmedi hiç ya eşim menemen fln yerken dayanamadım:) yoğurtla dene belki daha tok tutar..
dinime söven müslüman olsa bari,sen kendine bak,ne haldesin bu hafta
sen bilirisn tabi canim ama oruc yeterince zorluyo beni zaten,ben daha baska bisey yapamiyom ama bi an önce oruca baslasam cok güzel olcak migdem git gide büyüo yine.körolacasica :)
evet bende ülkerinki var kellogs sade daha hiiç denemedim..bakalım eşim yarın iftarda yok mmuhtemelen denicem yarın.
yasemin körolasıca mideni tut kız derece yapcaz bu hafta ,zaten iyi bi rakip olmadığını biliodum hehe:)
neyse kizlar ben kendimi yataga atiyorum,bugün hicbisey yapmiycam yemeikde var nasil olsa cumaya yine misafirim var güc toliyim azcuk hahah görüsürz sonra
dün bende cok zorlandım cok iş yaptım çünkü ama bu gün rahatım eve gidince yatıcam aksama yemeğim de var ayy canım benim ne olur sa olsun vermem lazım bu 3 iloyu müsli inş işe yarar..
sende mideni büyütmemeye bak azıcık yee ..
onlar olmuyorlarmıs nidah müsli olması gerekmiş ama sen zaten diyete bağlı kalmayacağından olur heralde sana.bakalım tokn tutucakmı senin ki..
öylemii markette dikkat etmedim bidahakine bakayım ozaman ..
yasemin iyi uykular:)
özgem ben nestle nin üzümlü fındıklısını aldım tadını beğendim normalde sütlü seyler yemem ama sevdim bunu...
ilk defa bu sabah basladım inş işe yarar
günaydin kizlar..
dünki misafirleride atlattik cok sükür herseyi cok begendiler,iranlilardi cok mutlu olmuslar anladigim kadariyla davet ettigimzi icin daha kapidan girer girmez davet ettginiz icin tesekür ederiz diyolar :) eside diyoki bana sen istersen bi restorant ac hahah bende dedim yok ben strese gelemiyom :)
karnim tok oldugu halde misafirlerle yemek zorunda kaldim,zorla yedim resmen cok az yesemde rahatsiz etti,tatlidan yemedim ama + ciktim bu sabah belki dogru dürüst uyyuyamadigimdandir bakalim yarina belli olur ama bu hafta + gelmiycem buraya - olmasam bile en azindan sabit kallmaya calisicam merak etmeyin,emeginizi cöpe atmak istemem..
oglum gece kustuhemen migde bulantisi iicn bi fitil attim ve yanimda yatirdim onu yine kusar diye dogru dürüst uyuyamadim.
zevcan oruc oruc zorlama kendini ya,normal oruc tutarkende veriyosun zaten.
günaydın kızlar
zeyneb menü güzel canım ara öğünlere başlamışsın tebrikler:)spor yokmu? yalnız hoşaflar çok şekerliyse sakıncalı olabülüüü:)
bu arada aynen katılıyorum hep aynı modda yaşıcam gibi bebek pışpışla,altını değiştir,emzir,uyut:)
özge 4 yaşındakiyle daha rahat edersin yaa bizimkiler 15aylık dahaa .Allah ım bağışlasın hepsini..
Nazkaa pendikte oturuyorum canım..hamile miydin rüyanda hayır olsunn bebiş gelcek bebiş:)
yasemin iranlılarla nece anlaştın kız:) döktürdün demek sofraları maşallah:)
meyve müsli yiyemedim ben canım çekmedi hiç ya eşim menemen fln yerken dayanamadım:) yoğurtla dene belki daha tok tutar..
dün iftarda yediklerim:
2tane küçük biber dolması
1kase çorba
bol salata
yoğurt
accık da patates pizzası yapmıştım ondan yedim.1tatlı kaşığı yağ kullandım çok hafifti fırında,kumpir gibi oldu ,su ve çorba tıkayınca fazla yiyemedim:)
sahurda:
1haş.yum
menemen
salatalık
yoğurt
2dl tb ekmeği
1çay k bal
sen bilirisn tabi canim ama oruc yeterince zorluyo beni zaten,ben daha baska bisey yapamiyom ama bi an önce oruca baslasam cok güzel olcak migdem git gide büyüo yine.körolacasica :)
günaydin kizlar..
dünki misafirleride atlattik cok sükür herseyi cok begendiler,iranlilardi cok mutlu olmuslar anladigim kadariyla davet ettigimzi icin daha kapidan girer girmez davet ettginiz icin tesekür ederiz diyolar :) eside diyoki bana sen istersen bi restorant ac hahah bende dedim yok ben strese gelemiyom :)
karnim tok oldugu halde misafirlerle yemek zorunda kaldim,zorla yedim resmen cok az yesemde rahatsiz etti,tatlidan yemedim ama + ciktim bu sabah belki dogru dürüst uyyuyamadigimdandir bakalim yarina belli olur ama bu hafta + gelmiycem buraya - olmasam bile en azindan sabit kallmaya calisicam merak etmeyin,emeginizi cöpe atmak istemem..
oglum gece kustuhemen migde bulantisi iicn bi fitil attim ve yanimda yatirdim onu yine kusar diye dogru dürüst uyuyamadim.
zevcan oruc oruc zorlama kendini ya,normal oruc tutarkende veriyosun zaten.
afiyet olsun canım güzel olmuş bence ama o dondurma zaten çok kalorili değil 142 kalori bir külahı çok dert edecek birşey yok
sagol canim,pazar günü disari cikarmistim üsütüük galibaBende alayım bari canım. Sahurda iyi gider tok da tutacağını düşünüoyrum.
Zaten açlık koymuyor da susuzluk koyuyor bana.
Canım sende durumlar nasıl, sevgülün napıyor bakem. Geldiler mi istemeye.
iş durumları nasıl bi özet geç bana bakayım.
Cnm geçmiş olsun. Hastamı oğluşun neyi var.
tabi ki canım 15 aylık halimizi hatırlıyorum da başımda huni ile geziyordum ben
Ama her yaşları ayrı bi sendrom onu da söylemeden edemeyeceğim.
Bence harika bir menü
Aynen bendeeeeeee :)
canim büyük eskisi gibi hastalanmiyo artik ama sanirim ufaklikda büyüdükce oda abisi gibiolacak tabi ins..havalari sorma zaman geliyo bir günde 4 mevsimi yasiyoruzcanım çok geçmiş olsun , seninkilerin ikisi de küçük diye sanırım çok hastalanıyorlar, havalarda çok değişkendir oralarda, Allah kolaylık versin canım, bir an önce iyileşirler umarım
Bende alayım bari canım. Sahurda iyi gider tok da tutacağını düşünüoyrum.
Zaten açlık koymuyor da susuzluk koyuyor bana.
Canım sende durumlar nasıl, sevgülün napıyor bakem. Geldiler mi istemeye.
iş durumları nasıl bi özet geç bana bakayım.
kızlar ablam 3-4 ay önce diyete başlamıştı çok iradelidir kendisi asla kaçamak yapmıyodu şehriye bile yemiyodu kilo yapar diye, liste uygulamıyodu ama eskisine göre çok az yiyodu, işte 8 kg verdi böylece, geçen saçları dökülmeye başlamış aşırı biçimde cildiyeye gitmiş dr testler filan yapmış 3 ay önce hayatında bi degişiklik yaşadınmı dogum hamilelik filan demiş o da diyete başladım demiş ondan demiş dr çinkosu çok azalmış depo demiri azalmış diyet yaparken ondan dökülmeye başlamış saçlar, diyetten 3 at sonra belli edrmiş kendini, işte öyle paylaşayım dedim
tatlım benide aclık yoruyor hiç gelemiyorum aclığa müsli tok tutmadı o yüzden beni ama al mutlaka dene tadınıda cok beğendim.
bende bizde bi gelişme yok sekercim yaa bayram ertesi aileler tanısacak die bekliyoruz ama bakalım nolcak benim ailem sürekli sallayıp duruyor ne kadar erteletirsek olayına ama bu durumda acayip huzursuzluk yaratıyor.hayırlısı olsun diyorum..
tatlım mesajları okurken alıntı yapmak istediğin mesajda beğen yazısının altında bir + işareti olur ona bas. sonra devam et okumaya. yine cevap vermek istediğin olursa + yas basa basa git. konuya cevap vere bastığında karşına gelirler :)bütün sayfayı doldurmuşumçünkü bilmiyorum aynı anda birsürü birsürü alıntı yapmayı nassı oluyor o
ah ah bana da hep öyle geliyorbu arada aynen katılıyorum hep aynı modda yaşıcam gibi bebek pışpışla,altını değiştir,emzir,uyut:)
diyet yaparken demir olayına hakatten çok dikkat etmek lazım. bakliyat ve eti atlamamak lazım.. ben de 20 kg verdim 4 ayda ama hiç öyle sorunlarım olmamıştı. şimdi dökülüyor ama doğumdan sonra dökülürmüş öyle söylediler..kızlar ablam 3-4 ay önce diyete başlamıştı çok iradelidir kendisi asla kaçamak yapmıyodu şehriye bile yemiyodu kilo yapar diye, liste uygulamıyodu ama eskisine göre çok az yiyodu, işte 8 kg verdi böylece, geçen saçları dökülmeye başlamış aşırı biçimde cildiyeye gitmiş dr testler filan yapmış 3 ay önce hayatında bi degişiklik yaşadınmı dogum hamilelik filan demiş o da diyete başladım demiş ondan demiş dr çinkosu çok azalmış depo demiri azalmış diyet yaparken ondan dökülmeye başlamış saçlar, diyetten 3 at sonra belli edrmiş kendini, işte öyle paylaşayım dedim
Bilmem mi aynı şeyi bende yaşamıştım.
Ben aileme istemeye gelmek istediklerini söyledikten sonra 2 yıl geçti ancak geldiler.
Benimkiler erteledi sürekli
tatlım benide aclık yoruyor hiç gelemiyorum aclığa müsli tok tutmadı o yüzden beni ama al mutlaka dene tadınıda cok beğendim.
bende bizde bi gelişme yok sekercim yaa bayram ertesi aileler tanısacak die bekliyoruz ama bakalım nolcak benim ailem sürekli sallayıp duruyor ne kadar erteletirsek olayına ama bu durumda acayip huzursuzluk yaratıyor.hayırlısı olsun diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?