Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba takıma hosgeldiniz. Biz burada hem diyet hem sohbet hem spor bir arada götürüyoruz aktif olursanız siz de faydasını göreceksiniz

Ben corana olmadan önce zumba ya gidiyordum öyle çok oynamayı bilmiyorum
Hem çok eglendim hemde çok iyi kilo vermişim.
Ama şimdi yürüyüş yapcam reglim olmuyor.
Benim artık iki hafta bitti onca adımlamaya açılmıştır kaslar biraz diye düşünüyorum. O yüzden yürüyüş ve artı bir şeyler yapmak istiyorum.
Kısa bir dönem bende gittim zumbaya, 2/3 ders falan.
En çok horon yapmanın kalori yaktırdığını söylemişti hoca.
Horon kurslarına gitmeyi bile planlıyorum şu pandemi bitsin gitsin de.

Deneyeyim bu ara kendimi sebzeye vuracam biraz daha takviye sebze yapayım karbonhidratı olabldgnce az yemeye çlşcm inş bir sabote olayı gerçeklesmezse E Emeeelll
Ben de öyle yapacağım
Doğru valla.

Hamur işine kim hayır derkii

bu kadina ayrica bu sarkiya bayiliyorum

Bende direk dansı yapmak istiyorum

Canım netten bi bak istersen Ergin Kırbaç ın videoları var hoşuna giderse bende hem yürüyüş hemde 15 dk lık Hitt videolarını yapmayı düşünüyorum.

H3RA_ tebrik ederim eşim ilk 3 e girdik

Kızlar hepimize çokk alkışşş
Başarılarımız daim olsunn

Kiz aynı benimkide oyle et ekmek olsun tamam. Sebze bilmiyordu valla. Ilk evlendigim zaman bi pazara gitti bu her cesit meyve almis gelmis. Dedim hani sebze. Iyyyy otmu yicen dedi direk inek muamelesi yaptı bana
Simdi alisti cok sukur

bu kadina ayrica bu sarkiya bayiliyorum

suan buda dans edesim var haha
ikisi de harika, ofiste masa başında kurtlandım resmen, omuzlarla roman yapıyorum Hem pozitiflik, hem spor süper
Bende direk dansı yapmak istiyorum
Hahaha bu işe en çok eşin sevinir kesin

Benim ümidim yok, beni taşıyacak bir direk bulabileceğimi sanmıyorum
Kendimi şöyle hayal ettim

E English_teacherrr 1. Olmusuz ortak. Adim yarisini kazanamadik ama bunu kazandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…