Cok sağol, gecen hafta pek su içemedim. Evde olsam daha fazla içerdim. Gecen haftadan sonra bu sonuca cok sevindimOrtak harikasin. Kendi evinde olsan daha da abartirdin bence.
Merhaba takıma hosgeldiniz. Biz burada hem diyet hem sohbet hem spor bir arada götürüyoruz aktif olursanız siz de faydasını göreceksinizKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogretmen
Yaşınız35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: manisa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 62.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : İki sene önce 66 kiloyla diyetisyen e gitmiştim. 10 kilo verdim ve karantina döneminde kilo aldım ve vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık ve istediğim kıyafeti giyen ilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Benim artık iki hafta bitti onca adımlamaya açılmıştır kaslar biraz diye düşünüyorum. O yüzden yürüyüş ve artı bir şeyler yapmak istiyorum.Ben corana olmadan önce zumba ya gidiyordum öyle çok oynamayı bilmiyorum
Hem çok eglendim hemde çok iyi kilo vermişim.
Ama şimdi yürüyüş yapcam reglim olmuyor.
Ben de öyle yapacağım
A Aylakkadin bu cuma da 55 olamadık
Kızlar ben bu hafta zumba tarzı bir şeyler yapmak istiyorum. Arap müzikleri bile olabilir, acayip kıvırtma isteği getiriyor. Hem moral hem spor olur. Evdekilerin de gözü gönlü açılsın.
Hamur işine kim hayır derkiiValla Bn anasından dahaa çok yapıyrm sevdiği yemegi hiç neredeyse hiç çorba tüketmez onlar daha çok çay sofrası kahvaltı tarzı buyumusler 4 çocukla anca basmış ekmeğio zman imkanlar bu kdr yoktu tabi etçi ve hamur işi çok sever bnde yapınca yiiyom Allah Allah bnde çok severim ama işte kilo alıyrm yapmaya erinmem hiç kilo almasam hergün hamurişi yerim
InsAllah disimi cektirdim fazla cigneyemiyorumBirgaripanne işlerinde kolaylıklar dilerim kilo alma ama sakınnn dikkat et
BendeCok sağol, gecen hafta pek su içemedim. Evde olsam daha fazla içerdim. Gecen haftadan sonra bu sonuca cok sevindim
bu kadina ayrica bu sarkiya bayiliyorumBenim artık iki hafta bitti onca adımlamaya açılmıştır kaslar biraz diye düşünüyorum. O yüzden yürüyüş ve artı bir şeyler yapmak istiyorum.
Kısa bir dönem bende gittim zumbaya, 2/3 ders falan.
En çok horon yapmanın kalori yaktırdığını söylemişti hoca.
Horon kurslarına gitmeyi bile planlıyorum şu pandemi bitsin gitsin de.
Bende direk dansı yapmak istiyorumBenim artık iki hafta bitti onca adımlamaya açılmıştır kaslar biraz diye düşünüyorum. O yüzden yürüyüş ve artı bir şeyler yapmak istiyorum.
puahua pek fantazi seymis istedigin seyBende direk dansı yapmak istiyorum
Ama o da güzel kas çalıştırıyorpuahua pek fantazi seymis istedigin sey
Canım netten bi bak istersen Ergin Kırbaç ın videoları var hoşuna giderse bende hem yürüyüş hemde 15 dk lık Hitt videolarını yapmayı düşünüyorum.Benim artık iki hafta bitti onca adımlamaya açılmıştır kaslar biraz diye düşünüyorum. O yüzden yürüyüş ve artı bir şeyler yapmak istiyorum.
708. Etap En cok kilo veren esler
- E English_teacherrr & @Serina08 -2.6 kg
H3RA_ & Zeytur -2.5 kg Night owl & caroline84 -2.4 kg rockandroll & Tamotuzbesgoztepe -2.2 kg - E Emeeelll & @T u t a s t e -1.9kg
Ozzybal & A Aylakkadin -1.7 kg - M MiracHamza & D Dildev -1.6 kg
pamukskr & Ceyhans -1.4 kg - @_Vera_ &
sedulu -0.8 kg istanbulin & Varyemez -0.450 gr
Tebrik ederim kizlar hepinizi. Bu hafta toplam 17,55 kg verdiniz
Kiz aynı benimkide oyle et ekmek olsun tamam. Sebze bilmiyordu valla. Ilk evlendigim zaman bi pazara gitti bu her cesit meyve almis gelmis. Dedim hani sebze. Iyyyy otmu yicen dedi direk inek muamelesi yaptı banaValla Bn anasından dahaa çok yapıyrm sevdiği yemegi hiç neredeyse hiç çorba tüketmez onlar daha çok çay sofrası kahvaltı tarzı buyumusler 4 çocukla anca basmış ekmeğio zman imkanlar bu kdr yoktu tabi etçi ve hamur işi çok sever bnde yapınca yiiyom Allah Allah bnde çok severim ama işte kilo alıyrm yapmaya erinmem hiç kilo almasam hergün hamurişi yerim
bu kadina ayrica bu sarkiya bayiliyorum
ikisi de harika, ofiste masa başında kurtlandım resmen, omuzlarla roman yapıyorum
suan buda dans edesim var haha
Hahaha bu işe en çok eşin sevinir kesinBende direk dansı yapmak istiyorum
708. Etap En cok kilo veren esler
- E English_teacherrr & @Serina08 -2.6 kg
H3RA_ & Zeytur -2.5 kg Night owl & caroline84 -2.4 kg rockandroll & Tamotuzbesgoztepe -2.2 kg - E Emeeelll & @T u t a s t e -1.9kg
Ozzybal & A Aylakkadin -1.7 kg - M MiracHamza & D Dildev -1.6 kg
pamukskr & Ceyhans -1.4 kg - @_Vera_ &
sedulu -0.8 kg istanbulin & Varyemez -0.450 gr
Tebrik ederim kizlar hepinizi. Bu hafta toplam 17,55 kg verdiniz
Tebriğin büyüğü sana canım, adımda da kilo kaybında da harikaydın bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?