Çok güzel canımEki Görüntüle 2756810
@_Vera_Arrietty_ caroline84
Flu oldu biraz ama bebek benimle olunca sabah zar zor cektim.
Gorunen fark 900 gram.
onceki 64,4
Simdi ki 63.5
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: ogretmen
Yaşınız35
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1
Yaşadığınız şehir: manisa
Boyunuz : 160
Kilonuz: 62.5
Hedef kilonuz : 57
Kilo alma hikayeniz : İki sene önce 66 kiloyla diyetisyen e gitmiştim. 10 kilo verdim ve karantina döneminde kilo aldım ve vermek istiyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık ve istediğim kıyafeti giyen ilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayir
Ben corana olmadan önce zumba ya gidiyordum öyle çok oynamayı bilmiyorumA Aylakkadin bu cuma da 55 olamadık
Kızlar ben bu hafta zumba tarzı bir şeyler yapmak istiyorum. Arap müzikleri bile olabilir, acayip kıvırtma isteği getiriyor. Hem moral hem spor olur. Evdekilerin de gözü gönlü açılsın.
Pazartesi kontrol tarti günü mutlaka gorursunMerhaba atıyorum şimdi canım.. 60.05 kilo vermişim. 59 lari göremedim ama sağlık olsun haftaya inşallah:)
Eki Görüntüle 2756820
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 60.05
Eksilen 350 gram
Yüzdesi 0.579 :)
Ya bak su tarifi yarin deneyecegim ben. Belki de bu aksam yaparim kizHmmm güzel görünüyorlar hepsini denicembakalm Bn bugun uydurmasyon bişe yapıyorum karnabahar dan nasıl olcak güzel olursa sizede sölerm söylemezsem hiç şaaapmayın kötü olmustur
Olur canim
Tesekkur ederim harika eksi@arrietty Kaptanım geçen hafta 93.1
Bu hafta 91.6
Aslında cuma 91 olurum diye düşündüm ama olmadı.
Eki Görüntüle 2756827
Merhaba hosgeldinizKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız35
Kilo alma hikayeniz : İki sene önce 66 kiloyla diyetisyen e gitmiştim. 10 kilo verdim ve karantina döneminde kilo aldım ve vermek istiyorum.
Zumba cok eglenceli aslindaA Aylakkadin bu cuma da 55 olamadık
Kızlar ben bu hafta zumba tarzı bir şeyler yapmak istiyorum. Arap müzikleri bile olabilir, acayip kıvırtma isteği getiriyor. Hem moral hem spor olur. Evdekilerin de gözü gönlü açılsın.
Ortak harikasin. Kendi evinde olsan daha da abartirdin bence.Merhabalar,
Gecen hafta: 83.3 kg
Bu hafta: 82.4 kg
Fark: 900 g (%1.08)
Gelecek hafta: 81.6 kg
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu A Aylakkadin
Eki Görüntüle 2756809
Hahaha ya enerjine bayılıyorum. Olacağız canim insallah gelecek hafta kesin 55.0 bence kilolalarimiz.A Aylakkadin bu cuma da 55 olamadık
Hoş geldinizz umarım hedefine hedefimize ulaşırızKullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız35
Yapalım kaptanım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.Pazartesi kontrol tarti günü mutlaka gorursun
Tebrik ederim
Ya bak su tarifi yarin deneyecegim ben. Belki de bu aksam yaparim kiz
Mantar unu yerine Badem, nohut da Olur.Deniz Akbaş, Instagram: "Selam 🤗💜. . Bugün hazıra kondum. Buzlukta olan karnabahar köftelerine böyle bir işlem uyguladım çok keyifli çok lezzetli oldu 🤗 . Yanında havuçlu,turplu,kırmızı lahanalı bi salata ve dünden kalan beyin salatasının kalan
892 likes, 42 comments - denizlesagliklibeslenme, December 20, 2020: "Selam 🤗💜. . Bugün hazıra kondum. Buzlukta olan karnabahar köftelerine böyle bir işlem uyguladım çok keyifli çok lezzetli oldu 🤗 . Yanında havuçlu,turplu,kırmızı lahanalı bi salata ve dünden kalan beyin salatasının...www.instagram.com
Istersen beyaz Un da
Olur canim
Tesekkur ederim harika eksi
Esas listeye gecisi yapiyoruz ozaman degil mi
Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Birlikte kilolari veririz, siz aktif oldugunuz surece :)
Zumba cok eglenceli aslinda
Mantin hayirli olsun :))
Takimin yuzdesi cok guzel bu haftada
Masallah sizlere
Ben simdi derse geciyorum. Sonra takim isleri icin gelecegim tekrar.
Ödül yapmak isteyen bugun mutlaka yapsin cikarsin aradan
Hosegldiniz❤Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız35
Bizimki standart baslar sarımsaklı yogurt yaparım o zmn 2 çatal alır gerçi karnıbahar musakka gibi bişe de yapmıştm kçk kare borca da 5 gün yedkBen karnıbaharın her türlüsünü severim kendim yapar kendim yerimeşim yalvarır nolurrr kendine göre yap cok yapınca zorla onada yediririrm
Bn çok severim mevsim salatasının içine bilem atarım brokoli karnabahar evt kalorisi düşük kabak ta öle izgara tavada yagsız yapınca sarımsaklı yogurt oda baya iyi oluyor ne kaaa yersen yeBizde de durum ayni benden baska yiyen yok aslinda bende p3k sevmiyorum ama diyet yaparken cok iyi ya istedigin kadar ye kalorisi cok dusuk
İnşallah mümkün olduğunca aktif olmaya çalışacağımPazartesi kontrol tarti günü mutlaka gorursun
Tebrik ederim
Ya bak su tarifi yarin deneyecegim ben. Belki de bu aksam yaparim kiz
Mantar unu yerine Badem, nohut da Olur.Deniz Akbaş, Instagram: "Selam 🤗💜. . Bugün hazıra kondum. Buzlukta olan karnabahar köftelerine böyle bir işlem uyguladım çok keyifli çok lezzetli oldu 🤗 . Yanında havuçlu,turplu,kırmızı lahanalı bi salata ve dünden kalan beyin salatasının kalan
892 likes, 42 comments - denizlesagliklibeslenme, December 20, 2020: "Selam 🤗💜. . Bugün hazıra kondum. Buzlukta olan karnabahar köftelerine böyle bir işlem uyguladım çok keyifli çok lezzetli oldu 🤗 . Yanında havuçlu,turplu,kırmızı lahanalı bi salata ve dünden kalan beyin salatasının...www.instagram.com
Istersen beyaz Un da
Olur canim
Tesekkur ederim harika eksi
Esas listeye gecisi yapiyoruz ozaman degil mi
Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Birlikte kilolari veririz, siz aktif oldugunuz surece :)
Zumba cok eglenceli aslinda
Mantin hayirli olsun :))
Takimin yuzdesi cok guzel bu haftada
Masallah sizlere
Ben simdi derse geciyorum. Sonra takim isleri icin gelecegim tekrar.
Ödül yapmak isteyen bugun mutlaka yapsin cikarsin aradan
Hosgeldiniz. Cok dogru bir adrestesiniz. Hayırlı olsunMerhabar arkadaşlar aranıza ben de katılmak istiyorum. Güncel kilom 62.5 bugün öyle çıktım ve 57 kilo hedefim var. İnşallah sayenizde Birlikte hedeflerimize ulaşırız.
Ay valla ben ne yapıyosam yiceekk burası anasının evi değil sevdikleri yemek pişsinBizimki standart baslar sarımsaklı yogurt yaparım o zmn 2 çatal alır gerçi karnıbahar musakka gibi bişe de yapmıştm kçk kare borca da 5 gün yedkbnde sevyrm dgişik tatlar ama eşim öle farklı seyler sevmez huylu biraz
Bn çok severim mevsim salatasının içine bilem atarım brokoli karnabahar evt kalorisi düşük kabak ta öle izgara tavada yagsız yapınca sarımsaklı yogurt oda baya iyi oluyor ne kaaa yersen ye
Valla Bn anasından dahaa çok yapıyrm sevdiği yemegi hiç neredeyse hiç çorba tüketmez onlar daha çok çay sofrası kahvaltı tarzı buyumusler 4 çocukla anca basmış ekmeğiAy valla ben ne yapıyosam yiceekk burası anasının evi değil sevdikleri yemek pişsin
Çok teşekkür ederimHosgeldiniz. Cok dogru bir adrestesiniz. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?