Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım

Ben corana olmadan önce zumba ya gidiyordum öyle çok oynamayı bilmiyorum
Hem çok eglendim hemde çok iyi kilo vermişim.
Ama şimdi yürüyüş yapcam reglim olmuyor.

Merhaba atıyorum şimdi canım.. 60.05 kilo vermişim. 59 lari göremedim ama sağlık olsun haftaya inşallah:)
Eki Görüntüle 2756820
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 60.05
Eksilen 350 gram
Yüzdesi 0.579 :)
Pazartesi kontrol tarti günü mutlaka gorursun
Tebrik ederim
Hmmm güzel görünüyorlar hepsini denicem bakalm Bn bugun uydurmasyon bişe yapıyorum karnabahar dan nasıl olcak güzel olursa sizede sölerm söylemezsem hiç şaaapmayın kötü olmustur
Ya bak su tarifi yarin deneyecegim ben. Belki de bu aksam yaparim kiz
Mantar unu yerine Badem, nohut da Olur.
Istersen beyaz Un da
Arrietty_
Ölçülerimi de yarın paylaşayım olur mu bugün kahvaltı ettiim.
Olur canim
@arrietty Kaptanım geçen hafta 93.1
Bu hafta 91.6
Aslında cuma 91 olurum diye düşündüm ama olmadı.
Eki Görüntüle 2756827
Tesekkur ederim harika eksi
Esas listeye gecisi yapiyoruz ozaman degil mi
Merhaba hosgeldiniz
Ben Zeynep takim kaptani. 33 yasinda 2 cocuk annesiyim. Birlikte kilolari veririz, siz aktif oldugunuz surece :)
Zumba cok eglenceli aslinda
Mantin hayirli olsun :))
Takimin yuzdesi cok guzel bu haftada
Masallah sizlere
Ben simdi derse geciyorum. Sonra takim isleri icin gelecegim tekrar.
Ödül yapmak isteyen bugun mutlaka yapsin cikarsin aradan

Selamlaaar. Cuma günleri zaten hep sevilen bir gün olmuştur ama artık daha da sevimli ve merakla beklen bir gün benim için

Geçen hafta: 69.9 (kıyafetsiz 68.7 idi gecen hafta. Kıyafetsiz devam edecegim artık ölcümlere. Hesaplamami da ona gore yapiyorum.)
Bu hafta:67.7
Fark:1000 gr
Yüzde:1.455

Eklentiler

• 20210108_135341.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 21
Hahaha ya enerjine bayılıyorum. Olacağız canim insallah gelecek hafta kesin 55.0 bence kilolalarimiz.

Hoş geldinizz umarım hedefine hedefimize ulaşırız

Yapalım kaptanım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
İnşallah takım içinde daha iyi olur.

Hosegldiniz❤

Ben karnıbaharın her türlüsünü severim kendim yapar kendim yerim eşim yalvarır nolurrr kendine göre yap cok yapınca zorla onada yediririrm
Bizimki standart baslar sarımsaklı yogurt yaparım o zmn 2 çatal alır gerçi karnıbahar musakka gibi bişe de yapmıştm kçk kare borca da 5 gün yedk bnde sevyrm dgişik tatlar ama eşim öle farklı seyler sevmez huylu biraz
Bizde de durum ayni benden baska yiyen yok aslinda bende p3k sevmiyorum ama diyet yaparken cok iyi ya istedigin kadar ye kalorisi cok dusuk
Bn çok severim mevsim salatasının içine bilem atarım brokoli karnabahar evt kalorisi düşük kabak ta öle izgara tavada yagsız yapınca sarımsaklı yogurt oda baya iyi oluyor ne kaaa yersen ye

İnşallah mümkün olduğunca aktif olmaya çalışacağım

Merhabar arkadaşlar aranıza ben de katılmak istiyorum. Güncel kilom 62.5 bugün öyle çıktım ve 57 kilo hedefim var. İnşallah sayenizde Birlikte hedeflerimize ulaşırız.
Hosgeldiniz. Cok dogru bir adrestesiniz. Hayırlı olsun

Ay valla ben ne yapıyosam yiceekk burası anasının evi değil sevdikleri yemek pişsin

Ay valla ben ne yapıyosam yiceekk burası anasının evi değil sevdikleri yemek pişsin
Valla Bn anasından dahaa çok yapıyrm sevdiği yemegi hiç neredeyse hiç çorba tüketmez onlar daha çok çay sofrası kahvaltı tarzı buyumusler 4 çocukla anca basmış ekmeği o zman imkanlar bu kdr yoktu tabi etçi ve hamur işi çok sever bnde yapınca yiiyom Allah Allah bnde çok severim ama işte kilo alıyrm yapmaya erinmem hiç kilo almasam hergün hamurişi yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…