Harika olur eşimSüpersinben de spor yapmadan yatmayacağım.
Vaayyyy bende istiyorum bakıyorum hemenBenim kordon geçen hafta koptu. Bir yıl olmuştu.
Amazondan kordon aldım 20li renkli renkli kordonum oldu.
Kafama göre değiştiriyorum artık
Çok güzel, afiyet olsun.
Aaa çok iyi gerçekten. Ben de bi bakıyım. Renk renk bayıldım.Benim kordon geçen hafta koptu. Bir yıl olmuştu.
Amazondan kordon aldım 20li renkli renkli kordonum oldu.
Kafama göre değiştiriyorum artık
Günaydin canimGünaydınlaaarr
Bol sans canimSelam. Bugunku menum şöyle;
Sabah;
yarım tost ( az yagli, kaşarlı)
Öglen;
kalan tost
Arada bir avuc ceviz, badem, 4 5 tane ufak hurma
Muzlu, chialı , sütlü smoothie
İki kare bitter çikolattto.
(Bugun ödül günü gibi oldu ama 1 haftadie yemiyordum zatenödül günüm de hangi gün bilmiyorum gerçi.)
Akşam;
Oturtma bir kaşık
Pilav bir kaşık.
En az 2 litre su
Yesil cay
Spor:
318 puan
Arrietty_ @_Vera_ selam kaptanlar. Ben bu hafta eşli yapamayacagim çok fena sinavlarim var.
Menümü yazarsam girip o bile kâr. Öptümm
Simit güzelim hosgeldinHerkese ıyı gecelwr kızlar nasılsınız. Ben daha ıyıyım agrılarım falan kalmadı. Bıraz cabuk yorulma var nıyeyse. Tat koku halaa gelmedı ınsallah bu hafta duzelır. Haftya cuma tekrar donmus olurum takıma cok ozledım burda olmayı
3mil leslie de sahanaeAy yanlışlıkla alıntı yaptım silemiyorum da bugün yulaflı lapa ile kahvaltı yaptım. Öğleyin türk kahvesi ve fındık fıstık yedim. Akşam da ekmeksiz barbunya yemeği. Bu arada 3 mile Leslie yaptım ama 10000 adımı tamamlayamadim
kolay gelsin canimYok canım zaten bütün hafta giremedim siteye biraz daha izinli takılayım yarın temizlik bitiyor önümüzdeki hafta eski evi topluycamsonraki haftaya belki Sen nasılsın?
Dinledigim bir podcast var ,oda cokk guzel. Tam beni anlatiyor ordada.Hatta bence cogumuzuKaptan harikasinnnn. Tam beni anlatıyor. Cidden vucudumun degisimi coook fazla o kadar inceldim ki. Ama nedense tartiya cok takiyorum
Yok canım malesef
Var canım , dün gece yazamadım şimdi yazıyorum hemen
Az bişey vardı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?