Iyıyım kaptan allaha şükür agrılar falan gectı. Haftaya donerim artık dıye düşünüyorum. Sizler nasılsınızesmeriiim nasıl oldun canım yoksun hiç buralarda iyisindir umarım
@Birgaripyolcu06 canımmm atlattın mı her şey yolunda mı
North River kaptanım ufak bir kaza geçirmişsin demiş ama ben göremedim o mesajı geçmiş olsun canım neyin var nasıl oldun
@GCA canım mezunum nelerdesin nasılsın?
@Tns0 hamarat hatun sen nasılsın nerelerdesin?
@Yawrukush canım kaptanım nasılsın zamanın nasıl geçiyor komşun neler yolluyor sana
Merhaba canım tam olarak ne yapacağız ya ben bugün adımsayarı takmadım hiç çok üzüldüm şimdi yarın takayım inşallah nasıl oluyor biraz anlatamabilir misin puanlamayı anlamadımSelam kizlar bu hafta bildirimlerimi aksatmayacam kendime uygulanabilir spor programi da yaptim 8000 adimi gecmeyecem ve kacamaksiz bir sekilde 1 kilo verme hedefim var. Inanilmaz motiveyim :)
Kahvalti
2haslanmis yumurta
Zeutin
Peynir
3 catal yumurtali patates
Oglen
Bir tabak etli nohut yemegi
Aksam
1 tabak etli nohut
Bir kase yohurtlu pancar salatasi
Su 2.5 litre
30dk leslie 210puan
4000 adimi cikardim kalan 4200 adim 84 puan
Toplam 294 puan
Artik kirmizi oda moduna geciyorum herkese iyi geceler
Arrietty_ @_Vera_ Mavikus_ yeni ortagim sana merhaba
Süpersin canımmm
Bunla geçmiş olsun canımHerkese ıyı gecelwr kızlar nasılsınız. Ben daha ıyıyım agrılarım falan kalmadı. Bıraz cabuk yorulma var nıyeyse. Tat koku halaa gelmedı ınsallah bu hafta duzelır. Haftya cuma tekrar donmus olurum takıma cok ozledım burda olmayı
708. Etap En cok kilo veren esler
- @Ayse_M & @Serina08 -2.6 kg
H3RA_ & Zeytur -2.5 kg - @Night owl &
caroline84 -2.4 kg - @rockandroll & @Tamotuzbesgoztepe -2.2 kg
- E Emeeelll &
North River -1.9kg Ozzybal & @Aylakkadin -1.7 kg - M MiracHamza & D Dildev -1.6 kg
- @pamukskr & @Ceyhans -1.4 kg
- @_Vera_ &
sedulu -0.8 kg - @istanbulin &
Varyemez -0.450 gr
Tebrik ederim kizlar hepinizi. Bu hafta toplam 17,55 kg verdiniz
Puanlama ilk sayfada var canim oradan bakabilirsin.Merhaba canım tam olarak ne yapacağız ya ben bugün adımsayarı takmadım hiç çok üzüldüm şimdi yarın takayım inşallah nasıl oluyor biraz anlatamabilir misin puanlamayı anlamadım
Ay yanlışlıkla alıntı yaptım silemiyorum da bugün yulaflı lapa ile kahvaltı yaptım. Öğleyin türk kahvesi ve fındık fıstık yedim. Akşam da ekmeksiz barbunya yemeği. Bu arada 3 mile Leslie yaptım ama 10000 adımı tamamlayamadimEgzersiz puanım 280
Ozaman 330 + bi saat pilates 420 = bugün 750puan banaKızlar bu arada bu hafta spor yarışması yaptığımız için puan hesaplamalarını yaparak yazarsanız bizim için çok büyük kolaylık olur.
ilk sayfada hangi egzersiz kaç puan yazıyor. Yaptığınız tüm egzersizleri orada yazan puana göre hesaplayıp toplayabilirsiniz diyet arkadaşlarım.
Anlayışınız için de şimdiden teşekkür ediyorum
Yaaa senin bu miband kordonu böyle mi geldi yoksa başka yerden mi aldın bende siyah var değiştirmek istiyorumOzaman 330 + bi saat pilates 420 = bugün 750puan bana
Benim kordon geçen hafta koptu. Bir yıl olmuştu.Yaaa senin bu miband kordonu böyle mi geldi yoksa başka yerden mi aldın bende siyah var değiştirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?