tatlım mesajları okurken alıntı yapmak istediğin mesajda beğen yazısının altında bir + işareti olur ona bas. sonra devam et okumaya. yine cevap vermek istediğin olursa + yas basa basa git. konuya cevap vere bastığında karşına gelirler :)
ah ah bana da hep öyle geliyorne özgürmüşüm bazen inanamıyorum..
diyet yaparken demir olayına hakatten çok dikkat etmek lazım. bakliyat ve eti atlamamak lazım.. ben de 20 kg verdim 4 ayda ama hiç öyle sorunlarım olmamıştı. şimdi dökülüyor ama doğumdan sonra dökülürmüş öyle söylediler..
kızlar ablam 3-4 ay önce diyete başlamıştı çok iradelidir kendisi asla kaçamak yapmıyodu şehriye bile yemiyodu kilo yapar diye, liste uygulamıyodu ama eskisine göre çok az yiyodu, işte 8 kg verdi böylece, geçen saçları dökülmeye başlamış aşırı biçimde cildiyeye gitmiş dr testler filan yapmış 3 ay önce hayatında bi degişiklik yaşadınmı dogum hamilelik filan demiş o da diyete başladım demiş ondan demiş dr çinkosu çok azalmış depo demiri azalmış diyet yaparken ondan dökülmeye başlamış saçlar, diyetten 3 at sonra belli edrmiş kendini, işte öyle paylaşayım dedim
tatlım mesajları okurken alıntı yapmak istediğin mesajda beğen yazısının altında bir + işareti olur ona bas. sonra devam et okumaya. yine cevap vermek istediğin olursa + yas basa basa git. konuya cevap vere bastığında karşına gelirler :)
ah ah bana da hep öyle geliyorne özgürmüşüm bazen inanamıyorum..
diyet yaparken demir olayına hakatten çok dikkat etmek lazım. bakliyat ve eti atlamamak lazım.. ben de 20 kg verdim 4 ayda ama hiç öyle sorunlarım olmamıştı. şimdi dökülüyor ama doğumdan sonra dökülürmüş öyle söylediler..
vermişsin vermişsin :))ne 20 kg mi verdin nasıl verdin canım ya mükemmelsin gerisi çerez gelir o zaman sana
aynı anda cevap verebildim mi bir bakalım
iyilik iyilik de ah şekerim malesef bugün az yedim :)))vayyyy rakibim de gelmiş...
Bijoooo naber?
Nasıl gidiyor şekerim...
Bol bol yiyorsun dimi?
iyilik iyilik de ah şekerim malesef bugün az yedim :)))
tut bence de zira ben akşam sadece yoğurt yicem :)Yapma yaaaa tühhhhh....
Akşama ben de boğazımı tutmam lazım o zaman...
Bu ara yarın muhtemelen regl olucam oruç tatamayacağım 1 hafta bakalım nasıl olacak...
tut bence de zira ben akşam sadece yoğurt yicem :)
inşallah akşam falan olursun da oruç gitmez. hem eşit oluruz ben de tutmuyorum :)
Maalesef canım oruç gitti yaaa....
Bu arada başarı hikayeni okudum harbi sıkı rakipsin haaa.....
Maşallah sana nerden nerelere gelmişsin tebrik ederim.
selam kızlar
zeyneb çinko eksikliği saçmı döküyomuş,çinko nelerde var kıs:)
benim saçım doğumdan sonra bi başladı hala dökülüo .gerçi aşırı değil ama..
hem biz diyet yapmıyoz sağlıklı besleniyoz
yemek yapcamm birazdan
iftar:
islim kebabı 1-2 tane yerim
az pilav
yoğurt
salata
paçanga böreği yapcam sucukla ama çok az yağda kızartsam nolur acep yağın içine atmaktansa..denicem bakalım 1tane de ondan yerim:) pilavı yemem belkim..
fotoyu koyayım canım buraya ne de olsa yüzüm kapalı.. ve teşekkürler :)ben fotografları açamadım yaa, bu arada tebrikler iradene hayran kaldım nerde bende o irade.. şimdi de verirsin hemen dogum kilolarını tam zamanında hamile kalmışsın gerçekten
32 falan :) ama oha deme çoğu ödemdi balon gibiydim. emzirmiyo musun sen? maşallah oğluna bu aradaBijoooo canım doğumda kaç kilo aldın peki...
Bu arada ben de doğum kilolarından kurtulmaya çalışıyorum.
1 yaşında oğlum var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?