Eşim merhaba ben de sana yazacaktım şimdi ben de koştur koştur bebekle uğraşırken gece yazamadım iyiyim kahvaltı yaptık oğlumla oynuyorum sen nasılsın neler yapıyorsunGünaydın arkadaşlarbnnu cnm yeni eşim nasılsın dün ben pek biseyler yapamadım bugün telafi ederim inş
Bebeğin ne kadarlık cnm bendede var bir yaramaz 20 aylık ondan vakit buldukça bende kendimi spora vermeyi düşünüyorum bugünEşim merhaba ben de sana yazacaktım şimdi ben de koştur koştur bebekle uğraşırken gece yazamadım iyiyim kahvaltı yaptık oğlumla oynuyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
Kac yapalim dersin?Dünki menüm
Sabah
Yok
Öğle
1 kase fasulye piyazı
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam
1 tabak kabak sarma
Yarım kase yoğurt
su:2 lt
Spor:
Karın egzersizleri:
Plank 30 sn-5 puan
Leg Raise 3x10kez- 15 puan
Flutter Kicks 3x20 kez - 30 puan
Mountain Climbers 60 sn - 20 puan
Kol egzersizleri:
Dairesel kol 10x20 kez -100 puan
Kolda makas 10x20 kez-100 puan
kolda top çevirme 5x20 kez- 50 puan
Kolda itme ve germe 5x20 kez-50 puan
Kolla Baş aşağı 5x20 kez-50 puan
itme ve çekme 5x 20 kez-50 puan
30 dk yürüyüş bandı-200 puan
toplam 670 puan
Arrietty_ Ceyhans
Kaptanım bence yürüyüş bandının puanı az buluyorum çünkü yürüdüğümde çok daha ter atıyorum. Aslında yürüyüş programına bağlı 4 tane program var en zoru 1 ben 2. Sini yapıyorum o yüzden 200 olarak ekledim puanı
Bende ayni durumdaydim sqlonda biraz uzaniyim dedim uyumusumGünaydın fıstıklar
Hava yağışlı bugün burada evde bol aktivite planlıyorum başımın agrisi gecerse gece gec yattım sabahta erken uyandım kahvaltı sonrası bir agri kesici içeyim bari
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
| 1.586 | |||||||
| 1.206 | |||||||
| 420 | |||||||
| 1.020 | |||||||
| ||||||||
| 367 | |||||||
| 1.590 | |||||||
S
sadece_ben
| 585 | |||||||
M
MiracHamza
| 886 | |||||||
E
Emeeelll
| 865 | |||||||
| 654 | |||||||
| 221 |
Kaptanım puanlamaya bakıyorum leslie dk 7 puan yürüyüş dk 5 puan4. Takim Es yarisi tablosu
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Zeytur @Serina08 1.586Arrietty_ Alp_BuRc 1.206Mavikus_ D Dildev 420bnnu Ceyhans 1.020North River Flipendo lilasdaily caroline84 367O_sevincli_ki sedulu 1.590S sadece_ben pamukskr 585M MiracHamza H3RA_ 886E Emeeelll Ozzybal 865istanbulin A Aylakkadin 654Night owl Varyemez 221
Olur degistirelimKaptanım puanlamaya bakıyorum leslie dk 7 puan yürüyüş dk 5 puan
Leslie gayet yavaş
Ben dün dışarda tempolu yürüyüş yaptım bir saatten fazlaydı.
Onuda degiştirelimmmi?
Merhaba galiba sizinle tanışamadık ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım öğrenciyim ve malum sınav haftam girdim o yüzden takımla pek ilgili olamıyorum kusura bakmayın böyle geç geç tanışabildikMerhaba bayanlar. Bugün kendimi daha hafif hissediyorum. Yine Leslie 3 mile ve biraz da dışarıda yürümeyi düşünüyorum. Hepinize bol sporlu bir gün diliyorum
Bir bilgi daha vereyim turkiyede aldığın bir çok markanın konservesi gerçek ton baligi değilKızlar bu arada dün fazla ton balığı tüketiminin civa zehirlenmesi yapabileceğini öğrendim çok fazla tüketmemek lazımmış ben güzel bir besin kaynağı diye hemen hemen her gün yiyordum ama zararlıymış
Ahahaha zaten o yüzden şuana kadar felç geçirmemişim çok şükür alabalık koyuyorlar diye biliyorumBir bilgi daha vereyim turkiyede aldığın bir çok markanın konservesi gerçek ton baligi değil
Merhaba tanıştığıma memnun oldum. Ben de 35 yaşında bir kız çocuğu olan öğretmenim. Sinavlarinizda başarılar diliyorum.Merhaba galiba sizinle tanışamadık ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım öğrenciyim ve malum sınav haftam girdim o yüzden takımla pek ilgili olamıyorum kusura bakmayın böyle geç geç tanışabildik
Alabalık olsa yine iyiAhahaha zaten o yüzden şuana kadar felç geçirmemişim çok şükür alabalık koyuyorlar diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?