Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın arkadaşlar bnnu cnm yeni eşim nasılsın dün ben pek biseyler yapamadım bugün telafi ederim inş
Eşim merhaba ben de sana yazacaktım şimdi ben de koştur koştur bebekle uğraşırken gece yazamadım iyiyim kahvaltı yaptık oğlumla oynuyorum sen nasılsın neler yapıyorsun

Eşim merhaba ben de sana yazacaktım şimdi ben de koştur koştur bebekle uğraşırken gece yazamadım iyiyim kahvaltı yaptık oğlumla oynuyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
Bebeğin ne kadarlık cnm bendede var bir yaramaz 20 aylık ondan vakit buldukça bende kendimi spora vermeyi düşünüyorum bugün

Kac yapalim dersin?
Hatta bazi seyler daha eklensin derseniz acigim herseye :)

Herkese günaydın,
Esim patates kızartması yapmış sabah, tadına bile bakmadan kahvaltiyi bitirdim. Bugun dukan birası hazırlayacağım ve aksama da balık salata olacak.
E Emeeelll esim ne yapıyorsun? Sanirim kilolarımiz birbirine yakın. Benim 82.4, olur mu bilmiyorum ama var misin bu hafta 80'lerden kurtulalım

Günaydın fıstıklar
Hava yağışlı bugün burada evde bol aktivite planlıyorum başımın agrisi gecerse gece gec yattım sabahta erken uyandım kahvaltı sonrası bir agri kesici içeyim bari
Bende ayni durumdaydim sqlonda biraz uzaniyim dedim uyumusum hayret cocuklar nasil izin verdi bana

Kaptanım puanlamaya bakıyorum leslie dk 7 puan yürüyüş dk 5 puan
Leslie gayet yavaş
Ben dün dışarda tempolu yürüyüş yaptım bir saatten fazlaydı.
Onuda degiştirelimmmi?

Merhaba bayanlar. Bugün kendimi daha hafif hissediyorum. Yine Leslie 3 mile ve biraz da dışarıda yürümeyi düşünüyorum. Hepinize bol sporlu bir gün diliyorum
Merhaba galiba sizinle tanışamadık ben kaptan yardımcısı Vera 23 yaşındayım öğrenciyim ve malum sınav haftam girdim o yüzden takımla pek ilgili olamıyorum kusura bakmayın böyle geç geç tanışabildik

Bir bilgi daha vereyim turkiyede aldığın bir çok markanın konservesi gerçek ton baligi değil

Merhaba tanıştığıma memnun oldum. Ben de 35 yaşında bir kız çocuğu olan öğretmenim. Sinavlarinizda başarılar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…