- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Sağolasın kaptancımEllerine sağlık abla
canım 1.sayfaya bakıp puanlamanı yapman gerekiyor. Yoksa listeye işlenmiyor diye kalmış aklımda.
Ay aynen ben yanlis hesaplamisim adim puani 680 benimOrtak süpersinnadım puanlarımızda bi yanlışlık olmalı bende 780 hesapladım 15613 adımım var benimde
Yok canım irmik helvası degil koska oluyor ya sabah kahvaltıda tahin helvası.Canan Hoca demişse doğrudurArrietty_ ben bu 10 günde 4 kere balık yedim galiba bir tabak irmik helvası benim civayı ancak temizler ne diyorsun :))))) şimdi terlik atıcak bana kaptan
Çilemse çekerim kaderimde gülerim - Çiçek AbbasEşim hem lazanya hem milfoy hem kek varsana yarın için yapacağın sporlara ekstra 30 mekik ve 30 squat ekliyorum. Ama bunlari yapamam dersen 30 dk yürüyüş olur.
Chloe öldürmez süründürürChloe ting 15 dk 150 puan
11221 adım 561 puan
50 dk zumba 350 puan
Toplam 1061
2 bolum halinde yaptım.
Yemek hazırlanırken leslie yaptım. Sonra dedim kızlar chloe ting diyorlar bi bakayım ve anladım neden dakikasinin 10 puan olduğunuAzmettim 15 dk da tamam dedim yetti. Öldüm ama
Sonra yemek kahve filan kendime geldimSurvivor izliyorduk. Dedim Emel kalk. Kızlar spor yapıyor. Zumba yaptım.
Amaaa gerçekten eenn eğlencelisi zumba. Bayıldım. Hiç anlamadan zaman geçiyor. Daha devam edecektim de şimdi netflix zamanı. Bugün çok harikaydı. Iyi geceler hepinize
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ozzybal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?