tüh..
evet sıkı rakibim ama ordaki gibi sıkamıyorum emzirdiğim için. tatlandırıcı kullanamıyorum mesela en büyük eksim. ya da akşam hiçbişey yememezlik yapamıyorum, yürüyüşe çıkamıyorum. ama yine de iyi gidiyorum 10 kg kaldı hiç büyümüyor gözümde nedir ki yaa diyorum..
madem annende son günün ye bence ama pidesiz ve abartmadan ama sen de benim gibi bi başladın mı duramıyosan bilemicem :)
ohcanımadegsin ne zaman geçiyorsun kendi evine?
nidah fırına versene canım börekleri..
tüh..
evet sıkı rakibim ama ordaki gibi sıkamıyorum emzirdiğim için. tatlandırıcı kullanamıyorum mesela en büyük eksim. ya da akşam hiçbişey yememezlik yapamıyorum, yürüyüşe çıkamıyorum. ama yine de iyi gidiyorum 10 kg kaldı hiç büyümüyor gözümde nedir ki yaa diyorum..
madem annende son günün ye bence ama pidesiz ve abartmadan ama sen de benim gibi bi başladın mı duramıyosan bilemicem :)
ohcanımadegsin ne zaman geçiyorsun kendi evine?
nidah fırına versene canım börekleri..
fotoyu koyayım canım buraya ne de olsa yüzüm kapalı.. ve teşekkürler :)
32 falan :) ama oha deme çoğu ödemdi balon gibiydim. emzirmiyo musun sen? maşallah oğluna bu arada
cok beğendim bu menüyü bol yağda kızarmıs pacanga
bilmem atılır mı hiç bir fikrim yok :) e bulamadan bildiğimiz yufka böreği gibi atsan fırına?yumurtaya batırıp galeta ununa bulayıp kızart yazıyo nette:) galeta unlu fırına atılırmı? iyi dedin kıs:) sağolasın
olsun 8 ay 8 aydır hiç almamasından iyidir. ben de 6 ayı bekledim dolar dolmaz başladım diyete işte.. çünkü yemeyince sütüm olmuyor :/Boşversene bebişin herşeyden önemli...
Onun anne sütü alması kilodan çok daha önemli çünkü kiloyu eninde sonunda verirsin ama o süt gittimi geri gelmez.. aldığı her gram çok değerli...
Ben de 8 ay emzirdim oğlumu maalesef...
4 aylıkken işe başladım süt sağma pompalarıyla da ancak 4 ay idare edebildim sonra kesildi maalesef...
Ben de 8 aydan sonra diyet yapmaya başladım...
yumurtaya batırıp galeta ununa bulayıp kızart yazıyo nette:) galeta unlu fırına atılırmı? iyi dedin kıs:) sağolasın
hahaaaaayyyyy bol yağda değildi accık yağdaydıı.. fırına atcam belkim bijo sağolsunnnnnn hııııııııhhh !!
sen kardeşinle dışarda iftara gitsene üstüne de künefe falan yee ooohhhhhh missssssss
hahahahaaaaayyyyy bol yağda değildi accık yağdaydıı.. fırına atcam belkim bijo sağolsunnnnnn hııııııııhhh !!
sen kardeşinle dışarda iftara gitsene üstüne de künefe falan yee ooohhhhhh missssssss
ayy olmaz öylee olmazzz hiç fırında pacanga olurmu galete unu yağsız gidermi at yağın içinee
hahafırına atmazsan da yeme bari baksana sizin yarış kızıştı iice
hahafırına atmazsan da yeme bari baksana sizin yarış kızıştı iice
olur olur mis gibin olurrrr eşime yağda yapim kendime fırında.hatta hiç yapmiim yemem olur biter nan hıh:))
hahaaaaayyyyy bol yağda değildi accık yağdaydıı.. fırına atcam belkim bijo sağolsunnnnnn hııııııııhhh !!
bijo harikasın daha öncede görmüştüm :) çıtır anne olcan yakında da inş:)
capri şu an kaç kiloydun?
bende 67le hamile kalmış 83le doğuma gitmiştim..15aylık oldu bizim sıpa da..Allah bağışlasın hepsini.
öyle olcak galba haha çok pis gaza geldim meyve görcen sennn:))) kardeşine iftariyelik al bari çok ayıp yaa kartdor kadayıflı dondurma meselaaa:))
canım benimde yaptığım bir börek var öyle yumurta ve galetaya batırılıyor pişiriyorum ben fırında çok da güzel oluyor, yağın ne kadar olduğu da çok önemli değil çiçek yağı ısıdan bir süre sonra trans yağa dönüşüyor , çok sağlıksızeşine de kıyma at fırına bence pişman olmazsın
Amin canım hepimizin kuzularını Allah bağışlasın. Sağlık sıhhat versinn.
En son 57,9 olarak hatırlıyorum canım.
Şimdi kaç oldu bilmiyorum. Ama benim hedefim 53 kilo olmak...
Daha doğrusu önce 55 i görmek sonra duruma göre 53 olmak.
Boyum 162 -163 felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?