Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yumurtaya batırıp galeta ununa bulayıp kızart yazıyo nette:) galeta unlu fırına atılırmı? iyi dedin kıs:) sağolasın

Boşversene bebişin herşeyden önemli...

Onun anne sütü alması kilodan çok daha önemli çünkü kiloyu eninde sonunda verirsin ama o süt gittimi geri gelmez.. aldığı her gram çok değerli...

Ben de 8 ay emzirdim oğlumu maalesef...

4 aylıkken işe başladım süt sağma pompalarıyla da ancak 4 ay idare edebildim sonra kesildi maalesef...

Ben de 8 aydan sonra diyet yapmaya başladım...

fotoyu koyayım canım buraya ne de olsa yüzüm kapalı.. ve teşekkürler :)

32 falan :) ama oha deme çoğu ödemdi balon gibiydim. emzirmiyo musun sen? maşallah oğluna bu arada

Harbi 32 yi görünce oha dedim açıkçası ama yazının sonrasını okumamıştım...

Ben de 22 kilo aldım 57 ile hamile kaldım 79 küsür 80 e yakındı doğuma gittim.

Hayır canım emzirmiyorum 8 ay emzirebildim ancak keşke olsa da emzirsem...

cok beğendim bu menüyü bol yağda kızarmıs pacanga

hahaaaaayyyyy bol yağda değildi accık yağdaydıı.. fırına atcam belkim bijo sağolsunnnnnn hııııııııhhh !!

sen kardeşinle dışarda iftara gitsene üstüne de künefe falan yee ooohhhhhh missssssss

yumurtaya batırıp galeta ununa bulayıp kızart yazıyo nette:) galeta unlu fırına atılırmı? iyi dedin kıs:) sağolasın
bilmem atılır mı hiç bir fikrim yok :) e bulamadan bildiğimiz yufka böreği gibi atsan fırına?

olsun 8 ay 8 aydır hiç almamasından iyidir. ben de 6 ayı bekledim dolar dolmaz başladım diyete işte.. çünkü yemeyince sütüm olmuyor :/

bijo harikasın daha öncede görmüştüm :) çıtır anne olcan yakında da inş:)

capri şu an kaç kiloydun?

bende 67le hamile kalmış 83le doğuma gitmiştim..15aylık oldu bizim sıpa da..Allah bağışlasın hepsini.

kardeşimle iftara gidemeyiz şekercim benim arabam yok :76:
zaten buraya son otobüs 7 de evde diyet diyet takılıcaz 10 gün

haha fırına atmazsan da yeme bari baksana sizin yarış kızıştı iice

Canım tebrik ederim, başarın alkışı hakediyor gerçekten, zaten en güzel spor dışarıda kaliteli oksijen alarak yürümek, yağ yakmak için oksijeni bol almak çok önemli cadde de bile yürüsek, kapalı alanda spor yaparken aldığımzdan daha çok oksijen alıyoruz bence.

ben de çok yürümek istiyorum dışarı da ama ist. u biliyorsun evden çıkıyorum cadde, 1 saatte işe gelirim ben yürüyerek ama sağ gelir miyim bilmiyorum

şimdi anneme gidince en azında bol bol yürümeyi planlıyorum inşallah.

çok özendim sana, gerçekten acayip imrendim süpersin, bence de 10 kilo neki diye düşünmekte haklısın, en azından şu anda üzerinde olan kilolar öncekiler gibi sebepsiz değil bebişin olmuş, otururken almamışsın, emziriyorsun da çoğunu da vermişsin, kalanını da çabucak verirsin bence

haha fırına atmazsan da yeme bari baksana sizin yarış kızıştı iice

rakibini hafif alıp da götürmesin böreklerii

olur olur mis gibin olurrrr eşime yağda yapim kendime fırında.hatta hiç yapmiim yemem olur biter nan hıh:))

sen yee yee enerji olur güç olur kuvvet olur yağ olur löp löp sallanır

canım benimde yaptığım bir börek var öyle yumurta ve galetaya batırılıyor pişiriyorum ben fırında çok da güzel oluyor, yağın ne kadar olduğu da çok önemli değil çiçek yağı ısıdan bir süre sonra trans yağa dönüşüyor , çok sağlıksız eşine de kıyma at fırına bence pişman olmazsın

Amin canım hepimizin kuzularını Allah bağışlasın. Sağlık sıhhat versinn.

En son 57,9 olarak hatırlıyorum canım.

Şimdi kaç oldu bilmiyorum. Ama benim hedefim 53 kilo olmak...

Daha doğrusu önce 55 i görmek sonra duruma göre 53 olmak.

Boyum 162 -163 felan

sağol canım senin böreğin tarifi nasıl? kıymalı sevmiyo sucuğu kaşarı koyup fırına atsam galeta unuyla olur ozaman dimi..öyle yapayım inş.

benim de boy 165 falan 55 olsam bana da yeter ama göbeğim sorun..
kaç beden giyiyosun canım ben mesela hala 40beden,38e 1-2 kere girdim de kalıptan kalıba değişiyo.göbeğim kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…