3 kare ödül mü canım , değilse bana fazla geldiKızlar selam nasılsınız? Ders çalışmaktan beynim sulandı. Ama sporu ihmal etmedim çok bölük pörçük oldu ama güzel bir spor yaptım bugün.
Menümü de yazayım eşim yok ama
Sabah tulum peyniri çökelek yere tereyağı sucuk 1 çatal patates kızartması ve 1.5 yumurta ile kallavi bir kahvaltı
Akşam buharda pişmiş karnabahar brokoli bolll yeşil salata ve 1 kase şehriye çorbası
Ara 3 kare çikolata 1 Türk kahvesi
Su 2 lt 2 fincan yeşil çay
Spor
45 dk leslie 3 mile
30 dk leslie boosted
34 dk pilates
3100 adım
Arrietty_ sedulu
Sicak içmek biraz daha kolay, ben bu hafta her gün içeceğimDun gece dukab birasi hazirladim. Ilk kez yapiyorum iciyim dedim ama gitmiyor
Bu ne enerji maşallah,Günaydın kızlar bugün geç uyandım ben gec dediğim saat 10birazdan kahvaltı yapıp spora başlarım. Chloe yi sabahtan yapmazsam içim rahat etmiyor
Çok iyiyim kaptancım sen nasılsın?Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün için planlarınız neler?
Malesef puanlama yapılmayan sporlar geçersiz sayılıyorHerkese günaydın Bn kalktm yarım saat Bi adım attım kendime geleym ddm çocukları doyurdum smdi dukan birası yapcm 1 yeşil çay iöerim kahvaltıyı biraz zman geçtikten snra yapmayı dsnyrmmArrietty_ sedulu kaptanlarm sporlarımı puanlamadan atıyrm(nedense eriniyorum puanlama yapmaya) o zman gecersiz mi oluo sporum acabaaaa?
Her gün tartılma abla istersen o psikoloji vücudu strese sokuyor.Çok iyiyim kaptancım sen nasılsın?
Erken kalktım mükemmel kahvaltımı yaptım
Şimdi ara öğünde 250 ml kefir içtim
Adımlama yaparım
Dün cuma günü ile aynı kiloda idim
Bugün 200 gr daha gitmiş
Kendimde bir hafiflik hissettim de o yüzden tartılmıştımHer gün tartılma abla istersen o psikoloji vücudu strese sokuyor.
Iyiyim cnm sağol sen nasilsinGünaydın kızlar nasılsınız? Bugün için planlarınız neler?
Yaa ne güzel olurdu hergun 200 gr gitse ama ben tartılmaya korkuyorumÇok iyiyim kaptancım sen nasılsın?
Erken kalktım mükemmel kahvaltımı yaptım
Şimdi ara öğünde 250 ml kefir içtim
Adımlama yaparım
Dün cuma günü ile aynı kiloda idim
Bugün 200 gr daha gitmiş
Bugun 10000 adimin altına düşmeyeceğim, kahvaltimi 10:30 da yaptım. En geç 17:00 gibi aksam yemeğini yiyeceğim. Kontrol tarti gününde iyi bir sonuç görmek istiyorum.Günaydın kızlar nasılsınız? Bugün için planlarınız neler?
Evet bu hafta guzel bir sonuç alalımGünaydın herkese. Mutlu bol enerjili pazarlar
Sen de süpersin canımBiz bu işi başaracağız inşallah
Amanın smdiye kadr yaptıklarım gitti o zmnMalesef puanlama yapılmayan sporlar geçersiz sayılıyortabloya eklenmiyor.
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
| 1.586 | 1.920+970 | ||||||
| 1.206 | 660 | ||||||
| 420 | 185 | ||||||
| 1.020 | 730+300 | ||||||
@T u t a s t e
| - | - | ||||||
| 367 | 500 | ||||||
| 1.590 | 311+1.845 | ||||||
S
sadece_ben
| 585 | 406 | ||||||
M MiracHamza @neutral | 886 | 585+1290 | ||||||
E
Emeeelll
| 865 | 1061+480 | ||||||
| 654 | 460+190 | ||||||
| 221 | 160+185 |
kabul ettim ama bugünden itibaren puanla lütfen canımAmanın smdiye kadr yaptıklarım gitti o zmn
harika hedefler inşallah hedefini tutturacaksın canımBugun 10000 adimin altına düşmeyeceğim, kahvaltimi 10:30 da yaptım. En geç 17:00 gibi aksam yemeğini yiyeceğim. Kontrol tarti gününde iyi bir sonuç görmek istiyorum.
Yaaa sevgili eşim dayanamayıp tartıldım -400 daha verimişim şmdi ben nasıl spor yapmamKesinlikle katiliyorum buna zaten istesemde agir bisi yapamam
Tamam inş yapcm kaptanım teşekkür ettimkabul ettim ama bugünden itibaren puanla lütfen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?