Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eşim çok güzel bir gün olmuş

Chloe öldürmez süründürür ama ben bir aylık programından acayip verim almıştım. Güzel incelme sağladı
Ne demek istedigini cok iyi anlıyorum. Dun çok yormustu beni amaann bisi olmaz dedim. Bugun bacaklarım tutmuyir sunnet cocuklari gibi oturup kalkıyorum ben pert oldum rrsmen ya

Herkese günaydın Bn kalktm yarım saat Bi adım attım kendime geleym ddm çocukları doyurdum smdi dukan birası yapcm 1 yeşil çay iöerim kahvaltıyı biraz zman geçtikten snra yapmayı dsnyrmm Arrietty_ sedulu kaptanlarm sporlarımı puanlamadan atıyrm(nedense eriniyorum puanlama yapmaya) o zman gecersiz mi oluo sporum acabaaaa?

Ne demek istedigini cok iyi anlıyorum. Dun çok yormustu beni amaann bisi olmaz dedim. Bugun bacaklarım tutmuyir sunnet cocuklari gibi oturup kalkıyorum ben pert oldum rrsmen ya
Ahh suan bends öyleyimmm canımm bıgün cok yüklenmeyelim zorlanmadan yapalım eger yapcaksak spor

Puanlanmadan yapilan sporlar sayilmiyor diye biliyorum canim

Süpersin ben paylaşım yapamadan uyumuşum. Şimdi yazayım;
6000 adım : 300 puan
15 dakika koşu : 75 puan
15 dakika leslie: 105 puan
Toplam: 480 puan

Arrietty_ @_Vera_ sedulu

Günaydın canim. Spor puanlarını siz hesaplayıp yazıyorsunuz biz tabloya ekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…