Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bnde öleyim böle miiiss gibi kuru meyveli ama yapmıom çocuklar da istio ama onceden 2 günde bir yapıp yiyorduk
Yaa senin cocuklar yiyormuş ben yiyorum sadece benimkinin iştahı yoktur. Ama yapmadan önce kız için yaPayim diye vicdan rahatlatıyorum ama yine sadece ben yiyorum

Yaa senin cocuklar yiyormuş ben yiyorum sadece benimkinin iştahı yoktur. Ama yapmadan önce kız için yaPayim diye vicdan rahatlatıyorum ama yine sadece ben yiyorum
valla bnde bir iki atıom ama daha kalorisi düşük olan Bi kek yiyeblrsnz sadece siz yiyosanz biraz değişiklk yapablrsnz Tariflerdee

Sağlıklı, huzurlu pazarlar...
Çok şükür yavaş yavaş toparlandım.
Dr bile şaşırdı.
Dedim yaptığım yürüyüşün faydası olabilir mi?
Kendini tamamen iyi hissettiginde, bildiğin gibi devam et dedi...
Hay hay dedim.
Önümüzdeki hafta kendimi iyi hissettikce menü paylaşımı yapar, çıkarım.
Yattigim süre içerisinde kilo almamak icin günlük 1300 kalori üzerine çıkmamaya çalıştım.
Çünkü özel ihtiyaçlar dışında hiç hareket edemedim.
Ama hissediyorum, 8-10 gün içerisinde Allah'ın izniyle yürüyüşlerime döneceğim...
Biraz daha sabır...
Kendinize çok iyi bakın kizlar, gençliğinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin...

Bence salata ye et ye ama lokum yeme çok tatlı yemişsin

Ablaaa hoş geldin kendini iyi hissetmeye başlamana çok sevindim tamamen toparlarsın inşallah

Tez zamanda geri dönmeni diliyorum ablacım

Zumba/dans diye puan var canım ona göre yapabilirsin

Bir bildiğin vardır muhakkak ama çok az yemiyor musun canım?

Bugünü erken kapattım, menüm:

10:30 1 adet etimek, 2 kk peynir, 5 zeytin, çeyrek avokado, çeyrek greyfurt, salatalık, kırmızı biber, 1 haşlanmış yumurta
13:00 2 ad kuru incir, 1 filtre kahve
16:00 1 kase yayla çorbası, 8 kasik kapuska, salata, 3 kasik yoğurt, 1 kasik makarna
17:00 1 maden suyu

Su: 2 litre su, 0.5 litre dukan birası ( yatana kadar 1 litre daha içerim)

Arrietty_ @_Vera_ sedulu E Emeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…