Aptallık etme sen Vera ziyagilsinKızlar izinde olmam ve sınav haftam olmasından dolayı biraz saldım ben diyeti lütfen bana aptallık etme sen bihter ziyagilsin diyin
Bnde öleyim böle miiiss gibi kuru meyveli ama yapmıom çocuklar da istio ama onceden 2 günde bir yapıp yiyordukCanım aşırı kek istiyor yaa ama aşırı böyle ama yapmayacağım hayır yapmayacağım
Yaa senin cocuklar yiyormuş ben yiyorum sadece benimkinin iştahı yoktur. Ama yapmadan önce kız için yaPayim diye vicdan rahatlatıyorum ama yine sadece ben yiyorumBnde öleyim böle miiiss gibi kuru meyveli ama yapmıom çocuklar da istio ama onceden 2 günde bir yapıp yiyorduk
Yaa senin cocuklar yiyormuş ben yiyorum sadece benimkinin iştahı yoktur. Ama yapmadan önce kız için yaPayim diye vicdan rahatlatıyorum ama yine sadece ben yiyorum
Yapma yaparsan emeklerin boşa giderCanım aşırı kek istiyor yaa ama aşırı böyle ama yapmayacağım hayır yapmayacağım
Bence salata ye et ye ama lokum yeme çok tatlı yemişsin21 bucuk saate actım orucumu biraz değişik oldu dün goğus sotelemiştm yememştm sabah onu döner gibi baharatlandrdım içine 2 kaşık ketçap koydum 6 kaşık kadar vardı 1 su bardagı ayran içtim
1 küçücük muz yedm 2 kare %80 kakaolu çikolata yedm ve 3 tane minnak lokum yedm baktım çok dengesiz oldu gibi yeme işini bitirdim erkenden kalori sınırını aşmadım ama doydum salata yiyicektm baktım açlık yok ddm tm yeter dukan biram ve kahvemide içcem devam suyada devam 2 bucuk yapcm akşamda adımlamaya dvm derken böle geçti benm günüm sevgili eşimH3RA_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu kaptanlarım
Ablaaa hoş geldin kendini iyi hissetmeye başlamana çok sevindim tamamen toparlarsın inşallahSağlıklı, huzurlu pazarlar...
Çok şükür yavaş yavaş toparlandım.
Dr bile şaşırdı.
Dedim yaptığım yürüyüşün faydası olabilir mi?
Kendini tamamen iyi hissettiginde, bildiğin gibi devam et dedi...
Hay hay dedim.
Önümüzdeki hafta kendimi iyi hissettikce menü paylaşımı yapar, çıkarım.
Yattigim süre içerisinde kilo almamak icin günlük 1300 kalori üzerine çıkmamaya çalıştım.
Çünkü özel ihtiyaçlar dışında hiç hareket edemedim.
Ama hissediyorum, 8-10 gün içerisinde Allah'ın izniyle yürüyüşlerime döneceğim...
Biraz daha sabır...
Kendinize çok iyi bakın kizlar, gençliğinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin...
Ama kaptanım mınnacık var ya ondan kuş lokumu diyolar öle buyuk lokumlardan degl yani Bi dahakine yememeye çlşcm beni dolapta durdukça dürtüo onlar bgun verim eşimle çocuklar yesin bitirsn barii yoksa olmıck böleBence salata ye et ye ama lokum yeme çok tatlı yemişsin
Tez zamanda geri dönmeni diliyorum ablacımSağlıklı, huzurlu pazarlar...
Çok şükür yavaş yavaş toparlandım.
Dr bile şaşırdı.
Dedim yaptığım yürüyüşün faydası olabilir mi?
Kendini tamamen iyi hissettiginde, bildiğin gibi devam et dedi...
Hay hay dedim.
Önümüzdeki hafta kendimi iyi hissettikce menü paylaşımı yapar, çıkarım.
Yattigim süre içerisinde kilo almamak icin günlük 1300 kalori üzerine çıkmamaya çalıştım.
Çünkü özel ihtiyaçlar dışında hiç hareket edemedim.
Ama hissediyorum, 8-10 gün içerisinde Allah'ın izniyle yürüyüşlerime döneceğim...
Biraz daha sabır...
Kendinize çok iyi bakın kizlar, gençliğinizin ve sağlığınızın kıymetini bilin...
Ne iciyorsunuz boyleİçebilenleri ayakta alkışlıyorum
Ama ben de içemedim o nasıl bir tat aman Allah'ım
Bütün hayat enerjime son verecek cinstenbendeki bıraktığı etki tam anlamıyla bu
Evet sabahları çocuklardan once kalkıp spor yapsam iyi olur, yarin denemeye çalışayım bunuBunu dün bir fitness sayfasında gördüm ve denedim bende işe yaradı sana da tavsiye ediyim sabah 45 dk leslie yap kasların bir uyansın sonra 30 dk boosted ve bölgesel egzersiz
Zumba/dans diye puan var canım ona göre yapabilirsinCanım @_Vera_ ya attığın video sırf şarkıları için yapılır 4 videoyuda yaptım eşim diyorki hint flimleri 3 saat sürüyo yoksa bu 2 gün sürcekmi bitmek bilmedi şarkı diyoben bu videoyu zumba olarakmı puanlıcam? Bu arada çokk çokk teşekkür ederim
Yarin kontrol tarti günü, yapmaaYaa senin cocuklar yiyormuş ben yiyorum sadece benimkinin iştahı yoktur. Ama yapmadan önce kız için yaPayim diye vicdan rahatlatıyorum ama yine sadece ben yiyorum
Bir bildiğin vardır muhakkak ama çok az yemiyor musun canım?21 bucuk saate actım orucumu biraz değişik oldu dün goğus sotelemiştm yememştm sabah onu döner gibi baharatlandrdım içine 2 kaşık ketçap koydum 6 kaşık kadar vardı 1 su bardagı ayran içtim
1 küçücük muz yedm 2 kare %80 kakaolu çikolata yedm ve 3 tane minnak lokum yedm baktım çok dengesiz oldu gibi yeme işini bitirdim erkenden kalori sınırını aşmadım ama doydum salata yiyicektm baktım açlık yok ddm tm yeter dukan biram ve kahvemide içcem devam suyada devam 2 bucuk yapcm akşamda adımlamaya dvm derken böle geçti benm günüm sevgili eşimH3RA_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu kaptanlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?