Soğuk iç canım ozaman içiliyo sankiDun gece dukab birasi hazirladim. Ilk kez yapiyorum iciyim dedim ama gitmiyor
Sicak denemedim ya ama bunu mümkünü yokSicak içmek biraz daha kolay, ben bu hafta her gün içeceğim
Soguktu canim zaten dun hasirlamistim ama yokSoğuk iç canım ozaman içiliyo sanki
Kiz cikma su tartiya hergunYaaa sevgili eşim dayanamayıp tartıldım -400 daha verimişim şmdi ben nasıl spor yapmambölgesel calışıyım bugün sadece bide dans edecem
bak sana cayır cayır yakan bir dans videosu atcamYaaa sevgili eşim dayanamayıp tartıldım -400 daha verimişim şmdi ben nasıl spor yapmambölgesel calışıyım bugün sadece bide dans edecem
Maşallah ne güzelYaaa sevgili eşim dayanamayıp tartıldım -400 daha verimişim şmdi ben nasıl spor yapmambölgesel calışıyım bugün sadece bide dans edecem
Bunu yaptım ben geçen günlerde bomba gibibak sana cayır cayır yakan bir dans videosu atcam
bu seriyi dene bi pişman olmazsın
Sicak denemedim ya ama bunu mümkünü yokbirde sicak deniyim bakalim
İçebilenleri ayakta alkışlıyorumSoguktu canim zaten dun hasirlamistim ama yok
Kesinlikle ben de de ayni etkiyi yaptı birde zaten yesilcayi hic sevmiyorum asla icemem. Genelde karışık bitki caylari icerim. Dedim belki böyle icilir ama yok nerdeeeİçebilenleri ayakta alkışlıyorum
Ama ben de içemedim o nasıl bir tat aman Allah'ım
Bütün hayat enerjime son verecek cinstenbendeki bıraktığı etki tam anlamıyla bu
bak sana cayır cayır yakan bir dans videosu atcam
Bende denicem mutlakaBunu yaptım ben geçen günlerde bomba gibi
Sagolharika hedefler inşallah hedefini tutturacaksın canım
O_sevincli_ki nasilsin canım bugün planın var mi ?
Ben chloe programimi yaptım üzerine dans ve squat tamamladım. Şimdi adımlama yapıyorum. Oğlum uyusun yürüyüş yapmayı planlıyorum bakalım
Bunu dün bir fitness sayfasında gördüm ve denedim bende işe yaradı sana da tavsiye ediyim sabah 45 dk leslie yap kasların bir uyansın sonra 30 dk boosted ve bölgesel egzersizBugun ölçülerimi aldim:
Kol:30
Göğüs:100
Bel:82
Kalça/Basen:117/122
Bacak:70
Göbek:92
Kalca ve basenden daha fazla incelme bekliyordum. Önceki ölçülerim 125/127 idi. Ama yine de iyi.
Beni asıl göbek ve bel şaşırttı. Onceki olculerim göbek 103, bel 87 idi. Dogum yapali 6 ay oldu, Aralık basinda göbeğimde sarkma vardi. Simdi sarkma kayboldu. 10 gun sure ile 30-40 dakika arasi pilates yapmıştım. Muhtemelen bu etkili oldu.
Simdi kendime bugunden itibaren kalca basen ağırlıklı bir spor programı belirlemeyi planlıyorum.
Arrietty_ E Emeeelll
Ooo cokk iyiii ,bak sana cayır cayır yakan bir dans videosu atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?