canımcım ben kardeşimede diyet yaptırıyommmm yaaaaaaaa :90:
cuma günü acık ara farkla geçicem senii
iftar menüm
yarım litre limonlu su
1 pors müsli
tavuk sote az az cok az b.pilavı
ayran bolca
ara 1 muz 2 şeftali
:81::81::81::81::81::81:
tenk yu canımm :) evet topik bebekten geçilmiyor maşallah tosunlara hepsi de erkek galiba :))bijo harikasın daha öncede görmüştüm :) çıtır anne olcan yakında da inş:)
bende 67le hamile kalmış 83le doğuma gitmiştim..15aylık oldu bizim sıpa da..Allah bağışlasın hepsini.
teşekkürler canım :)Maşallah harika incelmişsin....
Helal olsun...
ne güzel şeyler yazmışsın gururlandım birden :) hakatten yürümek gibisi yok çok arıyorum ben ama malesef işte. birkaç kere sabah erken denedim durmadı sıpa arabasında uyur falan diye ümit etmiştim ı ıh.. artık ben de nereye gidiceksem yürüyerek gidebiliyorum o kadar. evde de leslie yapayım diyorum ama inan uyuduktan sonra hangi işe koşturayım onu düşünmekten zamanım kalmıyor :SCanım tebrik ederim, başarın alkışı hakediyor gerçekten, zaten en güzel spor dışarıda kaliteli oksijen alarak yürümek, yağ yakmak için oksijeni bol almak çok önemli cadde de bile yürüsek, kapalı alanda spor yaparken aldığımzdan daha çok oksijen alıyoruz bence.
ben de çok yürümek istiyorum dışarı da ama ist. u biliyorsun evden çıkıyorum cadde, 1 saatte işe gelirim ben yürüyerek ama sağ gelir miyim bilmiyorum
şimdi anneme gidince en azında bol bol yürümeyi planlıyorum inşallah.
çok özendim sana, gerçekten acayip imrendim süpersin, bence de 10 kilo neki diye düşünmekte haklısın, en azından şu anda üzerinde olan kilolar öncekiler gibi sebepsiz değil bebişin olmuş, otururken almamışsın, emziriyorsun da çoğunu da vermişsin, kalanını da çabucak verirsin bence
abo kızım neler yazıyon agzımın suları akıyo bizim suçumuz ne yaa :)öyle olcak galba haha çok pis gaza geldim meyve görcen sennn:))) kardeşine iftariyelik al bari çok ayıp yaa kartdor kadayıflı dondurma meselaaa:))
benim de boy 165 falan 55 olsam bana da yeter ama göbeğim sorun..
kaç beden giyiyosun canım ben mesela hala 40beden,38e 1-2 kere girdim de kalıptan kalıba değişiyo.göbeğim kocaman
öyle ara mı olur kız hani kadayıfı dondurması tatlısı :)))
bulgur pilavını bolca ye kız tok tutar enerji verir:))
Ben şuanda 38 giyiyorum canım....
36 larda da dediğin gibi kalıbına göre değişiyor.
Ben 2 ay sıkı diyet yaptım daha doğrusu diyet+ spor yaptım belki de ondandır.
Göbeğim var ama o kadar büyük değil şimdi de geriye kalan o küçük kısımdan kurtulmak istiyorum çünkü içime çekmekten nefret ediyorum.
2 ayda 7 kilo verdim ama dediğm gibi sporun etkisi çok büyük...
şimdide spor yapmam lazım ama oruçtan dolayı yapamıyorum. İçimden gelmiyor. Ama oruç sonrası spora başlıcam. Çünkü eylül sonu kısmetse tatile gidicez aynada kendimi beğenmek istiyorum...
sana bişi söylim mi aclık basıma vurdu zor duruyorum ayakta ben bu halde tavukla pilav asla yiyemem heralde bolca tuzlu ayran içip yatarım :107:
yok kız şaka yapıyorum yaz nolcak :)bebekle spor nasıl yapıyosun canım ya ben spor hiç yapamadım nerdeyse o yüzden sıkılaşmadım hamur gibiyim:)
bijoo emzikli hatunsun kız sende canın çektiyse yazmim daha:))
bebekle spor nasıl yapıyosun canım ya ben spor hiç yapamadım nerdeyse o yüzden sıkılaşmadım hamur gibiyim:)
bijoo emzikli hatunsun kız sende canın çektiyse yazmim daha:))
sağol canım senin böreğin tarifi nasıl? kıymalı sevmiyo sucuğu kaşarı koyup fırına atsam galeta unuyla olur ozaman dimi..öyle yapayım inş.
süpersin canim,bende bi düzenli yapamadim su spor denen mereti :) ramazandan sonra bende devam edicem salona bu sefer düzenli gitmek istiyorum bakalim ins bi aksilik cikmaz geneCanım o 2 ayda öyle bir hırs yapmıştım ki o koşturmacanın arasında spor yapıyordum.
Akşam eve git yemek yee, çocuğudoyur altını değiştir kuzucukla zaman geçir sonra uyutuyordum. Bu defa başlıyorum ev işine... Bulaşıkları hallet, evi toparla sonra halim kalmamasına rağmen eşim yatıyordu ben başlıyordum gece 23:30'dan sonra spora ki sabah işe gidicek olmama rağmen uykumdan ödün verip spor yapıyordum.
Sporlarda leslie 3 mil, ip atlama bir dönemde slim yaptım tabi aynı zamanda ip atlayıp arkasına mekik çektim.
YAni bir gün ip atladıysam arkasına mekik çektim.
Bir gün Leslie 3 mil yaptım.
Bazen slim yaptım.
Tabi sonucunda mükafatını aldım. 2 ayda 7 kilo verdim ve tabi aynı zamanda en öenmlisi sıkılaştım.
Şimdi de en azından bölgesel çalışıp mekik çekmem lazım... Ve bacaklarımın incelmesini istiyorum. Tabi bir başlasam spra gerisi gelecekte başlayamıyorum.
yarislar kizismis benide gaza getirdiniz iyimi sanirim persembe günü bi lapa time yapsam fena olmiycak hjahha
yani yasemin orada bir cevap yazıyorum hemen geçmişi okuyup şıp diye gaza geliyorsun, bu hafta kimse de hırs mırs yok boşver, ben seni denedim dün gaza gelmedin şimdi ne bu
boşver canım bak bebişin de hasta olmuş, ayrıca dinayetten açıklama yapılmış ramazan ayında regl falan fulan sebeplerle oruçlarını kazaya bırakan arkadaşların oruç tutamadıkları bu dönemlerde etiyopyalılar gibi kıtlık var gibin beslenmesi dinen sakıncalıymış yaneeee benden uyarması
kiz burda ne demek istedin hicbisey anlamadim hahah
anam ne etopyasi kac gündür yediklerimis iralasam olsam olsam ac gözlü olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?