Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya benim beynim ambele oldu bugün çalışmaktan biraz önce hasretimin msjından alıntı yapıp yazdığım cevabı okuyorum bir baktım kilo çizelgesi 66.da yaseminciğim 66.ya çıkmış diye kısa süreli bir şok geçirdim -allah korusun- sonradan aydım benmişim o şişko

hahhahahaha Allah iyligni versin emi kiz Allah korusuuuuuuunnnnnnn.bir daha böäyle bisey yasarsam ömrü billah toparlanamam düsünmesi bile korkunc :)

püü 66 yı beğenmiyo musunuz biz ölelim o zaman

kiz sen niye abartiyon 66 da dedidign ne senin icn kalmis surda 5 kilon 66 ya :)

ben gecen sene 80 den 63 indim sonra 2 3 ay da 70 ciktim tekrar suan tekrar 61 e inmisken yine yukarlara cikarsam artik hayatimin geri kalanini sisko olarak gecirim bir daha toparlanipda diyet yapabilecegimi hiccc sanmiyorum o yüzden ödüm kopuyor oralardan

ne çok yazmışsınız yahu bisürü alıntı yapçagım şey vardı beceremedim aklımda kalanlardan yazayım,
capri valla eşini morarttıgın için benim de içim sogudu valla, benimkini de ben kışkırtmıştım 75 kiloyken agzından aldım sonunda etraftaki çıtırlara gözünün kaymaması için azcık zayıflasam iyi olurmuş! çok sinir oldfum bende başladım geç olsada, 66yla hamile kalıp 83le dogurdum emzirirken 79a ulaştım 75ken spora başladım bende çok faydasını gördüm şimdi 68-69 kiloyum 40a da giriyorum 42ye de, 2 pantolonum var 40ar beden, şöyle 63leri görsem 38e de girerim inşallah hayalim o, eşim şimdi yeteri kadar zayıfladıgımı söylüyo öyle sanıyo zavallı eskisiyle kıyaslayınca:)

gökçen spor hocasından alt karın için bi hareket istedim çok zor bi hareket gösterdi yaparken resmen alt karın kaslarım feryat ediyo, 2 ay düzenli yaparsan etki eder dedi bakalım benimde top varmış gibi alt karında amerikan futbolu toplarından:)

bugünkü menüm

sabah peynirli yumurta( 2 yum biraz peynir) yarım dlm ekmk

ara karpuz

öglen sütlü k flakes

ara yarım dlm ekmek peynir 2 tane incir

akşam dışarda yedik az çorba ıspanaklı, kaşarlı pide( ne kadar yedim bilemicem kabus gibiydi betüş kudurdu çayımı döktü sandalyeden düştü kargaşayla atıştırdım biraz:)

kendinmden utaniyorum resmen,bugün o kadar sacma ve cok yedimki,suan somolide acliktan ölen binlerce cocuk varken ben sirf acgözlülükden nasil bukadar yiyebildim

Son düzenleme:
Gunaydın
Aynen yasemın ben de dun aksam o kadar gereksız yedım kı sınır oldum kendıme oyle boyle degıl..

Ramazan olması etkılıyo benı. Esım tek ıftar yapmasın dıye oturuyorum yanına e ondan sonra tabı karın ac dayanamıyo ınsan. Normalde ben dıyetteyken masaya oturmam hıc tepsıde yerım. Gunduz hıc boyle sorunlarım olmuyo da aksam ıste... + da degılım ama pek bısey de veremıcem bu hafta galıba.

Bugunu ve yarını baya hafıf gecırıyım de 1 haftamı cope atmıyım barı :/ ama pek bısey de veremıcem bu hafta galıba.

Bugunu ve yarını baya hafıf gecırıyım de 1 haftamı cope atmıyım barı :/

günaydın şekerlerrr

sahurda yediklerimi yazayım

1 posr müsli domates salatalık közlenmiş biberbiraz yeşillik 2 dlm börek

aksam iftar menüm 1 pors müsli 1 patlıcandan karnı yarık (diyet) cacık bol ca belki 1 kac lokma pide

cepten yazınca bazı cümleler 2 kere çıkıyor ya niye anlamadım da önceki post um çok saçma görünüyor idare edin :)

bijo ramazan herkesi etkiliyor takılma bence ramazanı kilo almadan atlatsak bile sanslıyız bence.
bak ben haftasonu evdeydiim ve 1200 verdim ama 2 gündür hiç veremiyorum takıldm kaldım

bijo ramazan herkesi etkiliyor takılma bence ramazanı kilo almadan atlatsak bile sanslıyız bence.
bak ben haftasonu evdeydiim ve 1200 verdim ama 2 gündür hiç veremiyorum takıldm kaldım

ama siz oruç tutuyosunuz bütün gün aç duruyosunuz tabi yiceksiniz.. ben tutmuyorum akşam yememem lazım. valla bu konuyu nasıl çözücem bilmiyorum :/

1.2 gittiyse şimdi duraklamıştır sen devam et birden çözülür yine.

günaydın iremözge hoşgeldin canım..

canım sende öğlen yemeğinden sonra sadece meyve ye 2 kez aksam esinle iftar yap o sekilde dengele aksam yemeğini 2 kez yersen olmaz yemekten sonrada yine acıkırsan diyet bisküvi yada diyet dondurma bişiler yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…