kısacası canım sen yemeye devam et gaza falan gelme diyorum :))))
ya benim beynim ambele oldu bugün çalışmaktan biraz önce hasretimin msjından alıntı yapıp yazdığım cevabı okuyorum bir baktım kilo çizelgesi 66.da yaseminciğim 66.ya çıkmış diye kısa süreli bir şok geçirdim -allah korusun- sonradan aydım benmişim o şişko
püü 66 yı beğenmiyo musunuz biz ölelim o zaman
benide araniza alirmisiniz?
Gunaydın
Aynen yasemın ben de dun aksam o kadar gereksız yedım kı sınır oldum kendıme oyle boyle degıl..
Ramazan olması etkılıyo benı. Esım tek ıftar yapmasın dıye oturuyorum yanına e ondan sonra tabı karın ac dayanamıyo ınsan. Normalde ben dıyetteyken masaya oturmam hıc tepsıde yerım. Gunduz hıc boyle sorunlarım olmuyo da aksam ıste... + da degılım ama pek bısey de veremıcem bu hafta galıba.
Bugunu ve yarını baya hafıf gecırıyım de 1 haftamı cope atmıyım barı :/ ama pek bısey de veremıcem bu hafta galıba.
Bugunu ve yarını baya hafıf gecırıyım de 1 haftamı cope atmıyım barı :/
bijo ramazan herkesi etkiliyor takılma bence ramazanı kilo almadan atlatsak bile sanslıyız bence.
bak ben haftasonu evdeydiim ve 1200 verdim ama 2 gündür hiç veremiyorum takıldm kaldım
Günaydın kızlar
Bende çok yiyorum ya. Yarın artık orucuma tekrar başlıyorum. İşallah düzene girer tekrar.
ama siz oruç tutuyosunuz bütün gün aç duruyosunuz tabi yiceksiniz.. ben tutmuyorum akşam yememem lazım. valla bu konuyu nasıl çözücem bilmiyorum :/
1.2 gittiyse şimdi duraklamıştır sen devam et birden çözülür yine.
günaydın iremözge hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?