1500 mü verdin bir hafta
Ben de ilk kez ölçülerimi alıyorum.
Gögüs:88
Bel:72
Göbek:82
Kalça:95
Bacak:53
Bu işi bilen arkadaşlar değerlendirebirseniz çok sevinirim. İdeali ne olmalı...
90-60-90 diye bir tabir var ama ne kadar doğru?
boyun kacti canim senin
anam takımın en şişkosu benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84:
kızlar ben bu haftada aramzıda yarıs yapalım diyoruma ma kilosu birbirine yakın olanlar eslessin ne dersiniz.
tatşlden geldiğimden beri önce tokluk sonra açlık sendromuna girdimhaftasonu bozdum bayağa bir pazartesinden beri iyi gidiyorum:26:
SABAH
2 galeta
35 gr nyağlı peynir
tek şekerli türk kahvesi
ARA
üzüm 17 tane
ÖĞLEN
6 kaşık barbunya
2 galeta
ARA
üzüm
AKŞAM
7 kaşık barbunya
1 galeta
2 normal kepçe çorba
tek yönlü oldu beslenmem akşam sebze yemeliydim ancakçok içim vardı pişiremedim
su:1 lt anca devam ediyorum
aramda 1 yeşil elma yiyeceğim
çay içicem şimdi desteğe ihtiyacım var aylardır 50li rakamları göremedim
yasemin ne ilacı kullanıyodun dur hele orucA başlarsan daha toparlarsın
canim ben bu hafta oruca basliycam,ins desterk oluruz birbirimzieaynen hasretim bende antidepresan kullanıyorum bende bittim artık mücadeledn sen benle yarış destek olalım birbirimize
kızlar özel olmassa antidepresanla ne işiniz var hayırdır yaaaaaaaa ilaçlar ödem mödem yapmasın?
ramazanda kilo vermek nerdeyse imkansızdır aslında uzmanlarda böle diyo metob. duruyomuş.sabredin hele bu ay geçsin toparlarsınız.
berry hoşgeldin tekrardan diyeyim bu arada:)
canim ben bu hafta oruca basliycam,ins desterk oluruz birbirimzie
canim özel degil,ben sinir yüzünden kullaniyorum cok sinirliyim,7 senedir kendim mücadele ettim ama basaramayinca doktora gittim ve keske daha önce gitseymisim diyorum bosuna eziyet etmisim hem kendime hem occuklara simdi kafam cok rahat hicbirseyi kafaya takmiyorum,artik sinirden bogulmuyorum ,olur olmaz seye bagirmiyorum ama su aralar bi tuhafim havalarinda cok etkisi var eve tikilmak hic yaramiyo bana havalara sürekli kapali iicm karardi resmen
ay aslında bende doğumdan beri baya sinirliyim ama sadece kocama çatıyom gitsemmi doktora dedim seni okuyunca:) havalar burda da bozdu bugün,etkisi vardır tabi,sıkma canını dua et biraz rahatlarsın mübarek günlerde inş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?