ins canim sizde dua edin bana,bide hastaligim gectimi gecmedimi oruca baslasammi baslamasammi diye düsünmektende deli oldum dün bütün gün bisey yoktu yikanir sahura kalkarim dedim aksam kahverengi leke geldi,bugünde bisey yok gibi ne yapacagimi sasirdim valla..
canim doktora gidip gitmeyecegine sen karar vericeksin,ben basindan beri biliyodum hitiyacim oldugunu ama erteledim hep ilaca karsi önyargilarimdan dolayi,ama simdi manyaklik etmisim diyorum ilaci 6 ay alicam ondan sonra yavas yavas biraktiracak doktor kime söylesem birakinca yine eskiye dönersin diyolar ama ben inanmiyorum en azindan inanmak istemiyorum,doktora sordum oida dediki ilaci alip 4 hafta sonra ben iyim diye kendi baslairna ilaci birakiyolar ondan sonra daha kötü oluyolar dedi,bende kendimi buna inandirdim,ins iaindigim gibi olur
inş dua edicem tatlım ,ilaçlar bitince birdaha gerek duymazzsın inş yasemin bir uzmana danışmakla en iyisini yapmışsın.benim sıkıntımda evde bebekle bütün gün durmak uykusuzluk fln aslında..bi büyüse kendimize vakit ayırsak..:)
hasretim canikom ugramaz oldun bizim fakirhaneye
canim iyi degilim bu aralar pek keyfim yok arada girip bakiyorum yine
anladim canim, umarim sorun neyse en kisa zamanda hal olur
tesekür ederim canim,aslinda somut bir sorun yok ama iyi hiseetmiyorum sadece bu aralar,havalrda cok etkiliyo beni
yasemin benim de 8. günü adetimin, yarın başlıcam oruca ama kahverengi leke geliyoama bitmesi lazımdı 8 günde, ben sahur yapıp niyet edip yarın sabah abdest alsam olurmu yarına biter diye umuyorum bu işlerden anlıyan varmı napçam şaşırdım bende
ins canim sizde dua edin bana,bide hastaligim gectimi gecmedimi oruca baslasammi baslamasammi diye düsünmektende deli oldum dün bütün gün bisey yoktu yikanir sahura kalkarim dedim aksam kahverengi leke geldi,bugünde bisey yok gibi ne yapacagimi sasirdim valla..
canim doktora gidip gitmeyecegine sen karar vericeksin,ben basindan beri biliyodum hitiyacim oldugunu ama erteledim hep ilaca karsi önyargilarimdan dolayi,ama simdi manyaklik etmisim diyorum ilaci 6 ay alicam ondan sonra yavas yavas biraktiracak doktor kime söylesem birakinca yine eskiye dönersin diyolar ama ben inanmiyorum en azindan inanmak istemiyorum,doktora sordum oida dediki ilaci alip 4 hafta sonra ben iyim diye kendi baslairna ilaci birakiyolar ondan sonra daha kötü oluyolar dedi,bende kendimi buna inandirdim,ins iaindigim gibi olur
bende dogumdan sonra depresyona girmiştim ciddi biçimde, dra gittim süte geçmeyen bi ilaç vericem dedi o ilacın da en hafif dozunu verdi o bile agır geldi baş agrısı yaptı bende ikiye bölüp içtim günde 5mg içtim yani, 2 ay kullandım yavaş yavaş düzeldim dra sordum bırakıyımmı diye zararı yok devam et dedi emziriyorum ama dedim o zaman bırak dedi, bıraktım tekrar kötü olmadım yani iyleştim ama ilaçtan dolayımı yoksa 40ım çıkınca dogal süreçte mi iyleştim bilmiyorum, emzirirken de içirdi adam resmen bana ilacı inşallah bişi olmamıştır dozu çok düşük diye sallamıyorum ama o zaman süte geçmiyo diye kandırmış beni galiba, depresyon beyin hastalıgı demek diger hastalıklar için ilaç kullanıyosak depresyon için de kullanmalıyız bence, o şekilde mutsuz yaşamak hem bizim hem çevremizlekiler için hiç iyi diil, ilacı yavaş yavaş bırakınca bişi olmaz bence de düşünmde sen o kısmını
evet canim,ama zaten okadar iyi geldiki ilac bana ömür boyu kullanacak olsamda umrumda degil,en azindan kafam rahat huzurluyum,kalbim SIKISMIYO ( sinirden),hic önemli degil ne kadar icecegim
adı ne ilacının yasemin, bence de önemli diil, zaten 1 yıldan fazla kullanmazsın
canim bildigim kadariyla ilac adi vermek yasak ama doktor verirken türkiyede cok meshur bi ilac dedi :)
kızlar göbeği göbek deliğinin üstünden ölçüyoz dimi?
belide en ince yerinden?
caprinin benden az olması lazım baya 36-38 giyiyorum demiştin ya:)
yada benim kıyafetlerde prob var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?