Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

inş dua edicem tatlım ,ilaçlar bitince birdaha gerek duymazzsın inş yasemin bir uzmana danışmakla en iyisini yapmışsın.benim sıkıntımda evde bebekle bütün gün durmak uykusuzluk fln aslında..bi büyüse kendimize vakit ayırsak..:)

canim ins gecicek bu günlerin az daha sabir,ben bu memlekete geldim geleli hic güzel selyer yasamadim malesef suan iyim Allaha sükür,bunu bozmaya calsisalarda artik firsat vermiycem kimseye,tabiki ilk önce Rabbimin yardimi sonrada ilaclarin etkisiyle,zaten sifa Allahtan ilaclar sadece bir vesile Rabbim istemezse ne icersen ic iyi olmassinki..sende bi an önce rahatlarsin ins

kızlar bir haftadır yzamıyordm biliyosunuz..k.v demdeydim..ama ne rejim ne bişey..ramazan sofraları bozdu benii..

yarın yazamazsam diye yazıyorum kilom 86.4

tesekür ederim canim,aslinda somut bir sorun yok ama iyi hiseetmiyorum sadece bu aralar,havalrda cok etkiliyo beni

bende öyle cnm ya, günes yok ya hic, günessizlik insanda halsizlik ve uykusuzluk yapiyor.
ben bütün gün ruh gibiyim sanki gece hic uyumamisim gibi uykusuzum.
günes gelse bi an önce

yasemincim ben hesaplamayı da yaptım -ama ilk defa yapıyorum kontrol edenilirsen sevinirim- şimdiden kilomu bildireyim canım yarın fırsatım olamayabilir. Zaten değişeceğini zannetmiyorum kaç gündür sıkı ve kaçamaksız bir diyette olmama rağmen 63.7 de kaldım maalesef.

**4.TAKIM 219.ETAP**

hasretim34(60.6/
ohcanimadegsin(67.5/)Geri dönmek üzere ayrildi
nidah(58.4/
nazkaa(65.5/63.7/1.8/2.74)
capri (57.9/
betussssss(68.9/
berry31(/61.8/
deniz1984(86.8/
iremögze(74.2/
Meyvenull (64/
bijoux(71.2 /

4. TAKIM TOPLAM KİLO (736.9/

yasemincim ben hesaplamayı da yaptım -ama ilk defa yapıyorum kontrol edenilirsen sevinirim- şimdiden kilomu bildireyim canım yarın fırsatım olamayabilir. Zaten değişeceğini zannetmiyorum kaç gündür sıkı ve kaçamaksız bir diyette olmama rağmen 63.7 de kaldım maalesef.

**4.TAKIM 219.ETAP**

hasretim34(60.6/
nidah(58.4/
nazkaa(65.5/63.7/1.8/2.75)
capri (57.9/
betussssss(68.9/
berry31(/61.8/
deniz1984(86.8/
iremögze(74.2/
Meyvenull (64/
bijoux(71.2 /

gayet güzel vermisisn canim tebrik ederim,yakinda bana yetiseceksin daha ne istiyon :) hesaplamanda dogru sadece 4 den sonra 5 ve üzeri rakam oldumu yauvarlama yapiyoruz canim

yasemin benim de 8. günü adetimin, yarın başlıcam oruca ama kahverengi leke geliyo ama bitmesi lazımdı 8 günde, ben sahur yapıp niyet edip yarın sabah abdest alsam olurmu yarına biter diye umuyorum bu işlerden anlıyan varmı napçam şaşırdım bende

ah canim kelin ilaci olsa kendi basina sürermis bende bu aksam yikanip gece niyetlenicem ins yarina bisey gelmez gelirsede kaza edicem orucu yine,ne yapacagimi bende sasirmis durumdayim :)

bende dogumdan sonra depresyona girmiştim ciddi biçimde, dra gittim süte geçmeyen bi ilaç vericem dedi o ilacın da en hafif dozunu verdi o bile agır geldi baş agrısı yaptı bende ikiye bölüp içtim günde 5mg içtim yani, 2 ay kullandım yavaş yavaş düzeldim dra sordum bırakıyımmı diye zararı yok devam et dedi emziriyorum ama dedim o zaman bırak dedi, bıraktım tekrar kötü olmadım yani iyleştim ama ilaçtan dolayımı yoksa 40ım çıkınca dogal süreçte mi iyleştim bilmiyorum, emzirirken de içirdi adam resmen bana ilacı inşallah bişi olmamıştır dozu çok düşük diye sallamıyorum ama o zaman süte geçmiyo diye kandırmış beni galiba, depresyon beyin hastalıgı demek diger hastalıklar için ilaç kullanıyosak depresyon için de kullanmalıyız bence, o şekilde mutsuz yaşamak hem bizim hem çevremizlekiler için hiç iyi diil, ilacı yavaş yavaş bırakınca bişi olmaz bence de düşünmde sen o kısmını

evet canim,ama zaten okadar iyi geldiki ilac bana ömür boyu kullanacak olsamda umrumda degil,en azindan kafam rahat huzurluyum,kalbim SIKISMIYO ( sinirden),hic önemli degil ne kadar icecegim

kızlar göbeği göbek deliğinin üstünden ölçüyoz dimi?
belide en ince yerinden?

caprinin benden az olması lazım baya 36-38 giyiyorum demiştin ya:)

yada benim kıyafetlerde prob var:)

Nidah'cım ben yanlış ölçmüşüm canım yaa...

Artı ben giysilerin üzerinden ölçtüm.

Haftasonu evdeyken doğru ölçümleri yapıcam.

**4.TAKIM 219.ETAP**

hasretim34(60.6/
nidah(58.4/
nazkaa(65.5/63.7/1.8/2.75)
capri (57.9/
betussssss(68.9/
berry31(/61.8/
deniz1984(86.8/
iremögze(74.2/
Meyvenull (64/62.5/1.5/%2.35)
bijoux(71.2 /

selam kızlar
tatilden döndüm ama nedense daha yorgunum.Giderken ayrı ev toplamaca dönünce çamaşırdı evdi pestilim çıktı.Dahada düzene giremedim.Hattta daha gün içinde popom yer görmedi.Bütün gün kızların peşinden yavrum odana götür şu eşyalarını" demekten fenalık geldi.Nasıl birşey yahu topluyorum topluyorum arkamı dönüyorum,gene dağınık,gene bulaşık,gene çamaşır.....Bilgisayarın başına dahi uğrayamıyorum.Zaten evde her gün kavga "sıra bende, fazla oynadııııı!..."Bana sıra gelemiyor.
Ne yapayım kaptan ?okullar açılana kadar böyle haftada 1 kilo bildirimine devam mı edeyim ,yoksa okullar açılana kadar ara verip geri mi geleyim?
:26:Ne dersen onu yapacağım.Ama gördüğün üzere paylaşım falan yapamıyorum.

Buarada tatildi ,ilaçlardı ,birde regl oldum ,şiştimde şiştim olmuşum 77 kilo!.....

Cevap bekliyorum,ona göre davranacağım hasretim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…