Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kendinmden utaniyorum resmen,bugün o kadar sacma ve cok yedimki,suan somolide acliktan ölen binlerce cocuk varken ben sirf acgözlülükden nasil bukadar yiyebildim

canım afiyet olsun, rakiben olarak beni sorarsan ben akşam yemeği yemedim :)

sana da afiyet olsun canım, mc donalds sadece kalori ve trans yağ açısından çok kötüyken Burger etinin hazırlanış biçimi ( Burgerde çalışan bir arkadaşımdan biliyorum) açısından ki burada yazmayayım açık açık ama inanamayacağın kadar sakıncalı, arkadaş tavsiyesi uzak dur o pis yerden bence, pis o

kızlar ben de bugün anneme geldim, sabah kardeşimi havalalanından aldım beraber geldik, saatlerdir yollarda kaldım, sabah 6:30.da kalktım çok yoruldum ve böylece irademle savaşım başlamış oldu

nazkaa biliyorum ben ama yine de yedim işte üff bidaha yemicem uzun süre, etini yemem zaten hiç tavuk yedim ama o da pistir eminim üff ıyy ayda yılda 1 yiyim dediydim çok pişmanım oysaki ben evde çiçekyagı bile kullanmıyorum aburcubur hiç yemiyorum arada bu pis şeylerden dışarda yersem yiyorum ama iycene tiksindim şimdi daha yemem

aman canım boşver ben bilmeden yiyorsundur diye yazdım, 40 yılda bir olur o kadar boşver bence yedikten sonra pişman olup duruyoruz herşeye zaten dışarıda yediğimiz şeyleri incelmeye kalksak hepsinin bir sürü eksisi vardır kesin

yasemin sen niye yazmadın kız ölçülerini hadi kızlar yeni duydu:) neysse açılışı yapıyom

göğüs 91-92
bel 70-71
göbek 80
kalça 92
bacak 51

göbeğe bak körolasıca!! miniğim kreşe mreşe bi gitsin plates salonlarına hapsetcem kendimi

zeyneb geçmiş olsun kadın doğum ne iş kız yoksaaa=?D

sahurda yediklerimi yazayım bende

1haş.yum
2dl tb ekmeği
karpuz-peynir

iftara yiceklerim:
1kase çorba
1kase yoğurt
1dl tb ekmeği
1dl börek

ara:meyve

yarin sabah ölcer yazarim canim,simdi akrim sistir ama bi degisiklik oldugnu hicc sanmiyorum,kilo vermedimki nasil olsun

yeni

göğüs 91-92
bel 70-71
göbek 80
kalça 92
bacak 51

eski

bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53

nidahcim tebrik ederim ne güzel incelmisisn iste,daha ne istiyon

Son düzenleme:
yeni

göğüs 91-92
bel 70-71
göbek 80
kalça 92
bacak 51

eski

bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53

nidahcim tebrik ederim ne güzel incelmisisn iste,daha ne istiyon

gökçen 1 ayda belin ve göbegin 5er cm incelmiş süper kız nasıl becerdin, bu ölçülerle asla 40 giyemezsin sen 36 bile olur kıız benim çook daha fazla göbek möbek ama 40 giyiyorum sen 40ı şalvar olarak giyiyon heralde

zeyneb geçmiş olsun kadın doğum ne iş kız yoksaaa=?D

allah korusun:) işte ondan gittim spiralimi kontrol ettirmeye bide kan tahlili istedim yüzün bembeyaz dedi dr adetin çok uzun mu sürüyo dedi yok dedim ezelden beri böyleyim sınırdaır hep kanım dogumdan sonra da baktırmamıştım hiç belki ilaç bile verir düştüyse yine, halsizlik varmı dedi bilakis çok enerjikim dedim spora başladıgımdan beri enerjigim gerçekten eskiden çok uyuşuktum canlandı hayatım betüşle ve sporla

günaydın kızlar..

sahurda cok yedim

müsli 1 pors.
2 dlm ekmek
bol bol peynir cok fazla
domates salatalık
bi kac sucuk
1 has. yumurta

ancak doydum ama bu sabah tok uyandım acıkcası ben bu sekilde doyuyormusum onu anladım sanırım kan ilacından yoksa bu kadar yemek normal değil..
ben bu aksam üzeri tartılıp kilomu bildiricem sahurda su içtiğimden yanlıs cıkıyor sonuc.
dün baya güzeldi tartı ama istediğim gibi değil işte hadi bakalım bu gün ne cıkcak

Günaydın kızlar.

Bende dün iftarda ve bugün sahurda çok yedim.
Dün oruçlu değildim hemde offf.

İftara almam gereken o kadar çok kişi var ki nasıl yapıcam bilmiyorum.

Teyzemler, dayımlar, amcamlar, kayınvalidemler, annemler.
Ve kaldı iki haftasonu.

Yasom ölçülerimi alamadım cnm ben zaten almasam daha iyi şu anda
Nidah ölçülerin süper gitmiş cnm tebrikler.

günaydın kızlar bende dün iftara davetliydim nasıl özlemişim ya böyle kalabalık iftar sofrasını, yedim valla tabagıma her konanı allahtan azar azar koyulmuştu herşeyden, hergün böyle iftar sofralarıyla muhatap olanların işi zor gerçekten ben evde tek çeşit az yaglı yemegim ve tb ekmegimden ne kadar yesem masum oluyo ama dün kola bile içtim doldurmuşlar bardagıma buz gibi affetmedim:) çevre geniş olunca zayıflamak zor oluyo insanın evinde düzeninde olması lazım

özgem biz bi türlü kurtulamıcazmı kilolarımızdan ://
şu boğazlarımızı tutamıyoruz gidiyor millet nasıl basarıyor hayret ediyorum ..

canım sanırım sen emziriyordun yanlıs hatırlamıyorsam. bence seni etkilemez bu ara sıralar sekercim .
bak bize aksama kadar otur aksamda ye dur hesabındayız..

günaydin kizlar,

sözde bu hafta drece yapcaktik basta ben olmak üzere herkes dökülüyo bene bugün lapa yapiyorum anca artilarimi veririm heralde ama dogru dürüstte anlayamiycam ne vedigimi cünkü bu gece sahura kalkicam ins ne zaman tartilicam bilmem

canım ben 1500 eksideyim 2.31 falan ediyor yüzdem diğer kızlarda az cok verirse belki bişiler olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…