kendinmden utaniyorum resmen,bugün o kadar sacma ve cok yedimki,suan somolide acliktan ölen binlerce cocuk varken ben sirf acgözlülükden nasil bukadar yiyebildim
günaydın kızlar bende bügün sapıttım, sabah doktora gittim dönüşte alışveriş yaptım bi pantotlon aldım 40 bedene girdim diye bunu burgerkingte kutladım kendimle:) kahvaltı yapmamıştım ufak boy menüden yedim patatesleri bitirmedim kola da diyetti:) aman ne masum:) akşam da iftara davetliyiz ilk defa iftara gitçegim için çok abartmasam da yerim herşeyden çünkü evde hep 1 çeşit oluyo böyle kalabalık iftar sofrasında yemeyi özledim. cuma bende oruca başlıcam o zaman düzelticem diye umuyorum ramazanda oruç olmamak çok fena
nazkaa biliyorum ben ama yine de yedim işte üff bidaha yemicem uzun süre, etini yemem zaten hiç tavuk yedim ama o da pistir eminim üff ıyy ayda yılda 1 yiyim dediydim çok pişmanım oysaki ben evde çiçekyagı bile kullanmıyorum aburcubur hiç yemiyorum arada bu pis şeylerden dışarda yersem yiyorum ama iycene tiksindim şimdi daha yemem
yasemin sen niye yazmadın kız ölçülerini hadi kızlar yeni duydu:) neysse açılışı yapıyom
göğüs 91-92
bel 70-71
göbek 80
kalça 92
bacak 51
göbeğe bak körolasıca!! miniğim kreşe mreşe bi gitsin plates salonlarına hapsetcem kendimi
yeni
göğüs 91-92
bel 70-71
göbek 80
kalça 92
bacak 51
eski
bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53
nidahcim tebrik ederim ne güzel incelmisisn iste,daha ne istiyon
zeyneb geçmiş olsun kadın doğum ne iş kız yoksaaa=?D
Günaydın kızlar.
Bende dün iftarda ve bugün sahurda çok yedim.
Dün oruçlu değildim hemde offf.
İftara almam gereken o kadar çok kişi var ki nasıl yapıcam bilmiyorum.
Teyzemler, dayımlar, amcamlar, kayınvalidemler, annemler.
Ve kaldı iki haftasonu.
Yasom ölçülerimi alamadım cnm ben zaten almasam daha iyi şu anda
Nidah ölçülerin süper gitmiş cnm tebrikler.
günaydın kızlar bende dün iftara davetliydim nasıl özlemişim ya böyle kalabalık iftar sofrasını, yedim valla tabagıma her konanı allahtan azar azar koyulmuştu herşeyden, hergün böyle iftar sofralarıyla muhatap olanların işi zor gerçekten ben evde tek çeşit az yaglı yemegim ve tb ekmegimden ne kadar yesem masum oluyo ama dün kola bile içtim doldurmuşlar bardagıma buz gibi affetmedim:) çevre geniş olunca zayıflamak zor oluyo insanın evinde düzeninde olması lazım
günaydin kizlar,
sözde bu hafta drece yapcaktik basta ben olmak üzere herkes dökülüyo bene bugün lapa yapiyorum anca artilarimi veririm heralde ama dogru dürüstte anlayamiycam ne vedigimi cünkü bu gece sahura kalkicam ins ne zaman tartilicam bilmem
canım ben 1500 eksideyim 2.31 falan ediyor yüzdem diğer kızlarda az cok verirse belki bişiler olur..
zevan sen ölcü vermiyonmu?
kiz bide begenm miyomusun sen bu rakami ask olsun valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?