özgem biz bi türlü kurtulamıcazmı kilolarımızdan ://
şu boğazlarımızı tutamıyoruz gidiyor millet nasıl basarıyor hayret ediyorum ..
canım sanırım sen emziriyordun yanlıs hatırlamıyorsam. bence seni etkilemez bu ara sıralar sekercim .
bak bize aksama kadar otur aksamda ye dur hesabındayız..
günaydin kizlar,
sözde bu hafta drece yapcaktik basta ben olmak üzere herkes dökülüyo bene bugün lapa yapiyorum anca artilarimi veririm heralde ama dogru dürüstte anlayamiycam ne vedigimi cünkü bu gece sahura kalkicam ins ne zaman tartilicam bilmem
Zevcan sen hiç konuşma kızım 1500 - de olmak ne demek. Daha ne istiyorsun. Gerçi sen hep böylesin bir türlü memnun olamadın verdiğin kilodan.
Veriyorsun işte huuuuuuuuu
Belli olmaz cnm ya belki de iyi çıkar sonuçlar.
yeni
göğüs 91-92
bel 70-71
göbek 80
kalça 92
bacak 51
eski
bel: 75
göbek:85
kalça:93
göğüs:92
bacak en kalın yerinden:52-53
nidahcim tebrik ederim ne güzel incelmisisn iste,daha ne istiyon
nası yaw 38e zor giriyorum kız şalvar değil:))) Allah Allah lcw hemde 40 beden yane.dubakem yakında bayram için bişiler almaya gitcem ozaman 38leri deniyim tekrar.göbeğim büyük yaa kocaman pörtlüyo heryerdengökçen 1 ayda belin ve göbegin 5er cm incelmiş süper kız nasıl becerdin, bu ölçülerle asla 40 giyemezsin sen 36 bile olur kıız benim çook daha fazla göbek möbek ama 40 giyiyorum sen 40ı şalvar olarak giyiyon heralde
allah korusun:) işte ondan gittim spiralimi kontrol ettirmeye bide kan tahlili istedim yüzün bembeyaz dedi dr adetin çok uzun mu sürüyo dedi yok dedim ezelden beri böyleyim sınırdaır hep kanım dogumdan sonra da baktırmamıştım hiç belki ilaç bile verir düştüyse yine, halsizlik varmı dedi bilakis çok enerjikim dedim spora başladıgımdan beri enerjigim gerçekten eskiden çok uyuşuktum canlandı hayatım betüşle ve sporla
Günaydın kızlar.
Bende dün iftarda ve bugün sahurda çok yedim.
Dün oruçlu değildim hemde offf.
İftara almam gereken o kadar çok kişi var ki nasıl yapıcam bilmiyorum.
Teyzemler, dayımlar, amcamlar, kayınvalidemler, annemler.
Ve kaldı iki haftasonu.
Yasom ölçülerimi alamadım cnm ben zaten almasam daha iyi şu anda
Nidah ölçülerin süper gitmiş cnm tebrikler.
canım ben 1500 eksideyim 2.31 falan ediyor yüzdem diğer kızlarda az cok verirse belki bişiler olur..
Kızlar çok keyifsizim ben bugün ya.
Hiçbişey yapmak istemiyorum, uykum var, böyle eve gitsem yatsam uyusam.
İçimde bi sıkıntı var sanki.
Hayır olsun.
Zevcan hesaplama nasıl değişti canım. Nasıl hesaplayacağız ki .
Kızlar çok keyifsizim ben bugün ya.
Hiçbişey yapmak istemiyorum, uykum var, böyle eve gitsem yatsam uyusam.
İçimde bi sıkıntı var sanki.
Hayır olsun.
Zevcan hesaplama nasıl değişti canım. Nasıl hesaplayacağız ki .
neeeeeee 1500mü de get yaa:))) ama belki yüzdelerle geçerim seni :) bugün tartılıp sölerim bende ama rakibemi tebrik ediom geçecek mi beni ne
Selam kızlar ben de 2 gündür oruç değilim. Oruca tam da alışmıştım. Gerçi yine bişe yiyemiyorum. İş yerinde hemen anlaşılır neden tutmadığım çünkü 4 bayanız toplamda...
Dün yediklerim;
Sabah: 1 kase special-k ve süt
Öğle: 5 tane cici bebe- çok az kuru üzüm (işe geç kalınca oğluşumun cici bebesi elime geldi)
Akşam: Cozuttum maalesef çünkü annemleri dışarda yemeğe davet ettik ve biraz ekmeği kaçırdım. Kola yerine ayran içtim. Salata yedim. Ekmek de tabaktaki 4 ya da 5 galiba küçük pide ekmekleri yedim. Dövün beni dövünnnnn...
Bugün ki menüm;
Sabah: 1 kase special-k ve süt
Öğle: Çeyrek ekmek arası peynir
Akşam: Hiç bir fikrim yok tartı günü yarın hafif atlatmam lazım.
göğüs 87
bel 67
göbek 85
kalca 100
bacak 59
nasıl kalınlasmısım
sen kaç kilosun canım?
Artı boyun kaç?
hayır olsun canım çalışıyomusun?ist daysan havalardandır dicem :)
canım bireysel hesap değilde toplam hesap değişti yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölüyoruz eskide kilo veremeyen etki etmiyordu % ye ama şimdi kilo veremeyen yüzdeyi düşürüyor.
çalışıyorum canım. Evet havalardan olabilir dediğin gibi.
Oyy kötü olmuş o zaman her halikarda vermemiz lazım.
takım adına kötü oldu ama takımlar arası adalet sağlandı canım hem bu sekilde daha cok vermek zorundalığımız var sorumluluğumuz arttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?