Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar tebriklerrrr..2.3 ümüzde bizden mişş..bu hafta süpermişizzz

yasemincim benim sana bi sorum varr..şu hesalamyı banada öğretin de bende kendi hesaplamamı yapabileyimm..

mesela
deniz1984(86.8/86.4/0.2/%0.23)..burda ilki eski kilo-sonraki yeni kilo-sonraki fark değilmiydi..oo zaman benim ki yanlış olmuyormu..0.4 olması lazımm..sonraki nee..% olarak kayıp ettiğimiz kilo mu..

yasemincim benim sana bi sorum varr..şu hesalamyı banada öğretin de bende kendi hesaplamamı yapabileyimm..

mesela
deniz1984(86.8/86.4/0.2/%0.23)..burda ilki eski kilo-sonraki yeni kilo-sonraki fark değilmiydi..oo zaman benim ki yanlış olmuyormu..0.4 olması lazımm..sonraki nee..% olarak kayıp ettiğimiz kilo mu..

mesela

kizlar hepinizi tebrik ederim,önce nazakacigimi sonra meyvemi sonra hepinzi kendime koca bi yuh diyorum eksilerle gelmeseydim paylasmadan birinciydik bu hafta

olur yasemin böle dönemler,bazen - bzen artıı ,takımız biz:)

sen toparla kafanı oruca başladın dimi

Kızlar tüm ekibimizi tebrik ederim.

Nazkaa ve meyvenull, kızlar özellikle de sizi çok çok tebrik ediyorum. Darısı hepimize olsun.

okey anladım basitmişşş..bende hesaplayıp yazabilirimmm bunda sonra:))

o zaman sanırım benim bu hafta ki hesaplamam yanlış olmuşş..400 gr verdimm..200 değilll..

neyse her türlü birinciyizzz:))

canım senin hesaplamanın bastan yapılması gerekiyor bu bizim genel % mizi de etkilicek tabi dereceleride gerci hesaplamadım fark olurmu bilmiyorum ama yasemin gelince ilgilenicektir muhtemelen fark olacaktır die düşünüyorum

nazka cım bireyselde 2. oldun tebrik ediyorum

tabi sonraa kendimi tebrik ediyorum bende 3. oldum

ay şimdi gördüm çok sevindim ben de bende bizi tebrik ediyorum

ayrıca 1. takımla 1. liği paylasıyoruzz

birazzcık daha versek birinci olacakmışız haftaya inşallah

açıklandımııı göremedim ben

tebrikler kızlar:)

sağol canım hepimizi tebrik ediyorum ben de

kizlar hepinizi tebrik ederim,önce nazakacigimi sonra meyvemi sonra hepinzi kendime koca bi yuh diyorum eksilerle gelmeseydim paylasmadan birinciydik bu hafta

hftaya bomba gibi geleceksin canım sen ben senden çok ümitliyim önümüzdeki hafta kendimden hiç beklentim kalmadı aynı yerde sayıyorum hala

Kızlar tüm ekibimizi tebrik ederim.

Nazkaa ve meyvenull, kızlar özellikle de sizi çok çok tebrik ediyorum. Darısı hepimize olsun.

sağol canım

havalara uçtum resmen süperiz kızlar daha da iyi günler bizi bekler umarım

iyi aksamlar kizlar,beinm misafirler yeni gitti gelenler arkadaslarim oldugu icin gzel ir aksam geciridm..

denzcim evet canim ylnis yazmisim senin kilonu kusura bakma,bakiyorum simdi yüzdeyi ekiliyormu diye,etkilemiyosa birakalim böyle.a

yrica desteginiz iicnde tesekür ederim.
ni
dah oruca basladim baslamasinada bugün yine lekelendim bugünü kaza etmem gerek iyne yarina yine niyetlenicem ve sabah banyo yapicam yeniden ins bisey olmaz yine

*4.TAKIM 219.ETAP**

hasretim34(60.6/61.6/-1/-%1.66)
ohcanimadegsin(67.5/)Geri dönmek üzere ayrildi
nidah(58.4/57.8/0.6/%1.03 )
nazkaa(65.5/63.7/1.8/%2.75)
capri (57.9/57.7/0.2/%0.35
betussssss(68.9/68.3/0.67%0.87)
berry31(/61.8/61.8/0/%0)b u hafta bildirimde bulunmadi
deniz1984(86.8/86.4/0.4/%0.46)
iremögze(74.2/74.2/0/%0) bu hafta kilo bildiriminde bulunmadi
Meyvenull (64/62.5/1.5/%2.35)
bijoux(71.2 /71./0.2/%0.28)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( toplam yüzde/%6.66/ kisi sayisi/ %0.67)y

eni listemiz böyle kizlar,bu hafta birincilik bizim,cok sükür cok üzülmüstüm :)

nev im gelmiş canım benim tatlısım cok ama cok tesekkür ederim beni cok mutlu ettin daha cok vermemizi istiyorum inş en kısa zamanda gelmemek üzere gider kilolar..

harikaaaaaaaaaaa

çok sevindim 2.kez:)

slm kızlar

ben dağıttım 2gündür ,artıdayım tabi.. evdeki tatlıları bitirmeden bana rahat yok:)

canım acaip tatlı istiyor son günlerde!!

sahurda yediklerim

3tane tb unundan krep
2-3 tatlı kaşığı nutella
1haş yum
peynir
karpuz

beni de yazın cozutan tatlıları götürenler listesine ((

bu arada çok sevindim birinciliğe özellikle de bireysellere.. helal olsun kızlar.. ben de bir kere birinci olmuştum hııııhhh :)))) kıskançlık mode: on

bu hafta artıda çıkıcam yüzde bi milyon bu kadar tatlı yemeye bünye mi dayanır.. ama kendime söz verdim bugün. yarından itibaren çok fena sıkıyorum !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…