Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*4.TAKIM 219.ETAP**

hasretim34(60.6/61.6/-1/-%1.66)
ohcanimadegsin(67.5/)Geri dönmek üzere ayrildi
nidah(58.4/57.8/0.6/%1.03 )
nazkaa(65.5/63.7/1.8/%2.75)
capri (57.9/57.7/0.2/%0.35
betussssss(68.9/68.3/0.67%0.87)
berry31(/61.8/61.8/0/%0)b u hafta bildirimde bulunmadi
deniz1984(86.8/86.4/0.4/%0.46)
iremögze(74.2/74.2/0/%0) bu hafta kilo bildiriminde bulunmadi
Meyvenull (64/62.5/1.5/%2.35)
bijoux(71.2 /71./0.2/%0.28)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( toplam yüzde/%6.66/ kisi sayisi/ %0.67)
y

arkadaşlar yine yüzdenizde bi yanlışlık var gibi ben hesaplıyorum.6.43 çıkıyo.%0.64 ediyor..bi bakarmısınız..yeniden listeyi sunacağım.ama sizi bekliyorum lütfen zamanım kısıtlı.

ta
mam cnim bnakiyorum hemen.

senin hesap dogru canim

Son düzenleme:
CENTER] cuma zayıflama yarışması 219.etap sonuçları
5 agustos-12 agustos

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ ............ 4.TAKIM

İKİNCİ..............1..TAKIM

ÜÇÜNCÜ.............6.TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ.........thirtyFour (%3.06 ) 1.takım

İKİNCİ...........Nazkaa (%2.75) 4.takım

ÜÇÜNCÜ.........meyvenull (%2.35) 4.takım
[/CENTER][/QUOTE]

[/QUOTE]

1.liği kaptırmadk evelallaaah:)

haftaya da güzel bişiler yapalım kızlar ya benim tatlılar bitsin yrn başlıcam normal düzenime

1.liği kaptırmadk evelallaaah:)

haftaya da güzel bişiler yapalım kızlar ya benim tatlılar bitsin yrn başlıcam normal düzenime[/QUOTE]

bizde bugün davetliyiz bakalim ne olacak,dün yaptigim tatlidan 2 dilimcik yedim :)

selam kızlar
haftasonu sessizliği ççökmüş..

benim haftasonu berbat geçti çok yedim yaa

bu akşamda dışarda yicez bakalım naapcemm..

toparlanmam lazımmmmmmmm

selam kızlar
haftasonu sessizliği ççökmüş..

benim haftasonu berbat geçti çok yedim yaa

bu akşamda dışarda yicez bakalım naapcemm..

toparlanmam lazımmmmmmmm

benimda 2 gündür tuitugum oruclar gitti ara ara lekelendim hep bende bugün tutumuyorum o yüzden ama bugün 10.gün yarin özürlüyüm artik tutmaya basliyorum ins,gerci 2 gün tuttum ama kazasi gerekecek zaten 90 gün borcum var

Son düzenleme:
günaydın kızlar ..
haftasonu pek bi sakindi ortalık gelen giden olmamıs takıma bende baktım cıktım mesaj yazamadım..

diyet olarak ii bi hafta sonu gecirdim dün oruclu değildim midem ağrıyordu tutamadım bu günde az az ağrıyor sanırım uzun süre aclıktan oldu her sene olur ama bu kadar şiddetli olmazdı bu sene günlerin uzunluğu yordu beni..

sahuru börek t.b ekmeği peynir zeytin domates salatalık ve meyve suyu ile gecirdim

iftarda askım geliyor bizi yemeğe götürücek muhtemelen et sote yada kiremitte tavuk yerim tabi önden corba alırım yarın yazarım artık iftar menümü belli bişi yok yani...

Günaydın kızlar.

Dün ki misafir telaşını atlattım çok şükür. Harika bir masa kurdum ve yemeklerim çok beğenildi. Hepsi bitti.
Bende artık bu hafta düzenli gideceğim işallah.
Sahurda yediklerim; 2 patlıcanlı paşa kebabı, 2-3 çatal kırmızı lahana salatası, 1 yk pilav, 1 yk patates püresi, 1 siyah erik, yarım şeftali, yarım armut, azıcık pide

İftarda ne yerim bilmiyorum. Ama az yicem önce çorba yicem sonras hafif ne varsa. Pilav makarna yemicem artık. Bol meyve tüketicem. Yalnız bugün evde dünden kalan güllaç var onu yemem lazım. Yoksa rüyalarıma girer

günaydınnnnnnnnn

bende bugünden başlıyorummm toparlanmam lazımmmm

zeyneeeebb nerdesin kız haklıymışsın bissürü 38 beden denedim dün hepsi de oldu gerçi 40 da oluyoo ama 38e girdim yaaa daha da bişi istemem Allah ıma şükürrrrrrr:)

tebrik ederim canım ne kadar sevinmişsindir, kaç kiloya inmek istiyorsun? çok kalmamış amacına ulaşmana sanırım.

merhaba kızlar, ben de döndüm +1 kilo ile beraber. bugünden itibaren yine dikkatle devam edeceğim şöyle kolay bir diyet listesi aradım ama bulamadım, liste olmayınca çok çabuk sapıtıyorum ama liste olunca kaçamak yapmıyorum, belki kalp vakfının 1 ayda 10 kilo verdiren diyetini yaparım bakacağım artık

günaydin kizlar,hepinize iyi haftalar..

malesef ben güzel baslayaamdim haftaya,3 gündür yikaniyorum delirmek üzereyim neyseki bugün sondu artik gelse bile özüre giriyo 2 gün oruc tuttum bosa gitti dün tutmadim karmakarisk oldum pöff bugün basladim bakalim ins cumaya kadar toparlamis olurum..

Son düzenleme:

sağol canım 55 olmayı hedefliyorum inş:) darısı tüm isteyenlere..

1ayda 10kilo çok canım ya

dün gece sahurdan sonra uyuyamadim oglum uyutmadi sagolsun ve suan migdem bulaniyo ben uykusuz kaldimmi migdem bulanir,aksamada davetliyiz pöfff

sahurda yediklerm

1kase çorba
1kase yoğurt
2dl tb ekmeği
3 tat kaşığı nutella

sağol canım 55 olmayı hedefliyorum inş:) darısı tüm isteyenlere..

1ayda 10kilo çok canım ya

yok canım o kadar verdirmiyor zaten, Yaseminin dediği gibi çok kilolu olmak lazım o kadar verebilmek için

o diyet güzel bir diyet kkda paylasimlari var ama 1 ayda 10 kilo tabiki 100 kilo bir insan icin kilosu az olanlar haftada 1 kilo verebiliyo

bakayım o zaman ben bir paylaşımlara aramamıştım kk.de iyi ki söyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…