yok canım o kadar verdirmiyor zaten, Yaseminin dediği gibi çok kilolu olmak lazım o kadar verebilmek için
bakayım o zaman ben bir paylaşımlara aramamıştım kk.de iyi ki söyledin
sağol canım okuyayım bakalım, şimdi karar verdim yarından itibaren ilk önce yine kalp vakfının 3 günlük diyetini yapacağım- tatilde aldığım 1 kiloyu hemen vermek için- sonra cuma günü de 1 aylık diyete başlayacağım. inşallah faydalı olur:18:
Eveeettt kızlar öncelikle hepinize selamlar,
Ben bugün itibari ile eğzersizlere başlayacağım ama benim sizlere bir fikrim olacak...
Beraber yapalım ne dersiniz?
Örneğin günlük yapacağımız ve zorunlu olduğumuz fix hareketler olsun isteyen üzerine daha fazlasını da yapabilir.
Hergün;
1-200 bel çevirme
2-100 gögüs çalıştırma ( kolları ortada birleştir-aç)
3-100 sağa eğilme
4-100 sola eğilme
5-50 öne eğil kalk
6-50 sağ bacak yana açma
7- 50 sol bacak yana açma
8- 50 sağ bacak öne arkaya
9- 50 sol bacak öne arkaya
10-60 kadar sayılarak hayali sandalyede oturma
Tabi şimdi bunların hepsini aynı anda yapınca oruç değilken kolaylıkla yapılabilir de oruçken diyorum ki yarı ya bölelim. Mesela sabah ilk 5 ini öğleden sonra son beşini yapalım.
Ben bugün itibari ile başlıyorum. Bana katılmak isteyenler olursa beraber daha motiveli yaparız diye düşünüyorum.
Tabi yaptıklarımızı burada paylaşırız ve hergün düzenli yaparsak sonucunu alırız...
Ne dersiniz?
canim katilmak isterdim ama orucken imkani yok yapamam zaten cok zorluyo beni rabbim kabul etsin,susuzluk cok yoruyo beni
Yan çizme akşamaları iftar sonrası yarısını bile yapsan kardır.
Örneğin lavaboya gittin ellerini bile yıkarken dizlerini kırıp oturuyormuş gibi yıkasan bacakların çalışacak.veya bacaklarını sağa sola açma hareketini yapabiliyorsun. Bizim eksik tarafımız ben dahil zaman ayırmıyoruz.
Tabi sen bilirsin tatlım...
ins canim,nasilmis 3 günlük diyet
canım 3 günlük olan şok bir diyet aslında, ben genelde diyet başlangıçlarında yapıyorum. benim annemin bir arkadaşı var kilo almaya çok müsait bir bünyesi var, o ömrünü pazartesi, salı, çarşamba günleri bu 3 günlük diyeti yaparak geri kalan 4 gün dilediği gibi yiyerek hiç kilo almadan 45 kilo olarak geçiriyor.
Listesi şöyle;
1. GÜN
Sabah : Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
Öğle : Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda
Akşam : 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasulye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma
2. GÜN
Sabah : 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay
Öğle : 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker
Akşam : 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnabahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma
3. GÜN
Sabah : 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay
Öğle : 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği
Akşam : 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnabahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma
Not: bu diyetin en sevdiğim yanı 3. günün akşamı dondurmayı yarısını kestiğim kavunun içine koyup yemek
dün gece sahurdan sonra uyuyamadim oglum uyutmadi sagolsun ve suan migdem bulaniyo ben uykusuz kaldimmi migdem bulanir,aksamada davetliyiz pöfff
sahurda yediklerm
1kase çorba
1kase yoğurt
2dl tb ekmeği
3 tat kaşığı nutella
Eveeettt kızlar öncelikle hepinize selamlar,
Ben bugün itibari ile eğzersizlere başlayacağım ama benim sizlere bir fikrim olacak...
Beraber yapalım ne dersiniz?
Örneğin günlük yapacağımız ve zorunlu olduğumuz fix hareketler olsun isteyen üzerine daha fazlasını da yapabilir.
Hergün;
1-200 bel çevirme
2-100 gögüs çalıştırma ( kolları ortada birleştir-aç)
3-100 sağa eğilme
4-100 sola eğilme
5-50 öne eğil kalk
6-50 sağ bacak yana açma
7- 50 sol bacak yana açma
8- 50 sağ bacak öne arkaya
9- 50 sol bacak öne arkaya
10-60 kadar sayılarak hayali sandalyede oturma
Tabi şimdi bunların hepsini aynı anda yapınca oruç değilken kolaylıkla yapılabilir de oruçken diyorum ki yarı ya bölelim. Mesela sabah ilk 5 ini öğleden sonra son beşini yapalım.
Ben bugün itibari ile başlıyorum. Bana katılmak isteyenler olursa beraber daha motiveli yaparız diye düşünüyorum.
Tabi yaptıklarımızı burada paylaşırız ve hergün düzenli yaparsak sonucunu alırız...
Ne dersiniz?
Benimde öyle yasom ya. Açken midem bulanır. Ve şu an bulanıyor. Sahurda yediklerim az geldi çünkü
Birde sürekli baş ağrısı çekiyorum. Uykusuzluk başıma vurur.
Yani şu an hem midem hem başım fena.
Afiyet olsun canım.
Canım ben akşamları yapabildiğim kadar yaparım. Ama Ramazandan sonra maalesef. Şu an için imkansız.
Anneme gidiyorum kızı alıyorum. İftar yapıp eve geçiyoruz.
Kızı yıka giydir uyut derken pil bitiyor bende.
hic denedinmi peki sen
Ne güzel senin yatma şansın var yasom.
Şu 10 kilo diyetine baktım da kızlar pek mantıklı gelmedi bana. Bu kdr az yiyen biri zaten kilo verir kesinde. Sürekli bu kadar az yemekle olmuyor. Ve bu tür diyetlerde biraz fazla ye hemen kilo alınıyor.
Diğer diyete de bakacağım. Kalp vakfının olana.
günaydınnnnnnnnn
bende bugünden başlıyorummm toparlanmam lazımmmm
zeyneeeebb nerdesin kız haklıymışsın bissürü 38 beden denedim dün hepsi de oldu gerçi 40 da oluyoo ama 38e girdim yaaa daha da bişi istemem Allah ıma şükürrrrrrr:)
slm kızlar haftasonu tatil yaptım önce kaplıcaya gittik 1 gün iftar ve sahur açık büfe:) anladınız siz onu:) sonra kardeşime gittik iki iftarda da bool kalorili yemekler vardı örnek dün karışık kızartma! yani bol diyetsiz bi haftasonu geçirdim 100 gr almışım nihayetinde, ama dün sahurda az yedim ayaküstü azcık kızartma azcık pide yedim doymadan bıraktım bugün çok fena acıktım demekki sahurda saglam yedigim için zorlamamış oruç beni bugüne kadar, çok pişmanım midem acıdı resmen açlıktan bugün krep yapçam sahurda
bu arada 1. olmuşuz çok sevindim, nazkaa ve meyve sizi de tebrik ediyorum harikasınız
capri ben spora gidiyorum zaten haftada 3 gün filan, sporu bıraktıgımda yapmaya çalışıcam bende evde egzersiz
Evet baktım da öyleymiş canım
Haftada bir kilo gayet iyi ama ne bileyim.
Sonra diyeti bırakınca çok kilo almak korkutuyor beni.
Sende böyle bir durum olmuşmuydu.
deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?