Ne güzel senin yatma şansın var yasom.
Şu 10 kilo diyetine baktım da kızlar pek mantıklı gelmedi bana. Bu kdr az yiyen biri zaten kilo verir kesinde. Sürekli bu kadar az yemekle olmuyor. Ve bu tür diyetlerde biraz fazla ye hemen kilo alınıyor.
Diğer diyete de bakacağım. Kalp vakfının olana.
günaydın arkadaşlar
sabah erkenden kalktım şirkete geldim. şirketin oradaki markette fıstık ezmesini, manavda da greyfurtu buldum, diyetime başladım bugün çok mutuluyum
kolay gelsin inş geri gelmemek üzere verirsin.
günaydın kızlar...
midem feci durumda ailçlar bile etki etmiyor diyetim cok güzel gidiyor motivasyonum süper midemden dolayı bişi yiyemiyorum çünkü..
dün aksam iftar menüm
mercimek corba
et sote 2 kasık pilav
salata meyve suyu pide
sahurda
müsli 1 pors. 2 lokma ekmek 2 dlm domates 3 dlm salatalım
aksam iftar menüm
müsli , corba 1 tane biber dolması (z.y.)
süper bi haber daha baskül düşüyorrr
günaydin kizlar.
aman kizlar mmotivelerinize sahip cikin zaten pamuk ipligine bagliyim :) benim ufaklik yine hasta oldu cocuk bi disari cikiyo ertesi güne hastalaniyo ne is anlamadim,Allahim dermansiz dert vermsin ins.esimde evde sürekli giremiyorum dalga gecip duruyo benle kk diye hahah,
geçmiş olsun canım, bir an önce iyileşir umarım ufaklığın
tesekür ederim canim.burnu tikanmis ateside geliyo galiba,basLADIN SEN GALIBA 3 günlük diyete umarim istdigin sonuca ulasitrsin,bende karatay diyeti kitabini siparis ettim bi inceliyim bakiyim belkim onu yaparim,ramazan m,enüsüde varmis kitapda,
canım ben karatatyın kitabını okudum, bana sadece hiç ekmek olmaması uymuyor, sen ekmeksiz durabiliyorsan yapabilirsin çok rahat, bir de tabii hiç ara öğün yokkk
selam kızlar bilgisayarım yoktu yeni geldi telden de giremedim zaten evde değildim genelde. benim de iki günüm iyi geçti bu hafta ancak + lardan kurtulurum sonra da devamı gelir umuyorum. havamı yakaladım gibi tekrar..
geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım..
canim simdi icim daha rahat etti sen böyle yazinca ben kemegi zaten sadece sabah kahvaltisinda yiyorum,kahvaltidada ceviz var ve benim sevdigim hersey var yagsiz olmak sartida yok sanirim bu yüzden yapabilirim gibi geliyo dukan da iyidi ama ordaki hersey yagsiz oldugu iicn bulmakta zorlaniyordum ama bundada dogal seyler tavsiye ediyor onalri burda bulmam mümkün degil dogal süt yumurta yag tavuk gibi ama yinede deniycem bakalim
ben dukanı da denemiştim ama özellikle eti çok sevmediğimden bana çok zor gelmişti canım, karatay kesinlikle daha kolay.
Canım karatayın bahsettiği doğallığı yakalayabilmen için zaten çiftliğin falan olması lazım çünkü sende kitapta göreceksin devamlı şöyle cümleler var:
-özgürce dolaşıp istediklerini yiyen tavukların yumurtaları- bu özgür tavukların yumurtladıkları yeri bulamayız bu başıboşlukla
- dilediğince otlayıp istediğini yiyen özgür ineklerin sütü ve eti- bu serbestlikle bu inkeler çalınırlar zaten
sonuç olarak sen hazır gıdalardan kaçınıp zorlnamadığın bulabileceğin organik gıdalara yönelsen yeter bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?