Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüm şöyle:

Kahvaltı: 2 kaşık fıstık ezmesi, 1 dilim t.b. ekmeği, 1/2 greyfurt ve çay

Öğle: şimdi yiyeceğim, ton balığı ve 1 dilim t.b. ekmeği

akşam da: 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma

en son yaptığımda fasulye haşlanmış iğrenç olmuştu bu defa fasulye ve eti beraber ızgara yapmayı veya fırın poşetinde pişirmeyi düşünüyorum

tabi tabi öyle dersin sonra 1 kilo vermis olarak gelrisin sen :)

haha yok be canım baya bi artıdayım imkansız bişey o ama keşke olsa :)

nidah valla benimkinin de peşindeyim bütün gün. tutunup kalkıyo ama dengesi yok hop bırakıyo kendini. o yüzden 1 sn bile bırakamıyorum. ama yahu anlamıyorum insanlar bebek peşinde dolaştım zayıfladım falan diyolar niye bana olmuyo yaaaaaaa

canim cok gecmis olsun

Selam kızlar,

Bugün ki menüm;

Sabah: 4 kuru kayısı

Öğle: yarım paket çizi bisküvi+ 1 avuç kuru üzüm+ su

Akşam: Yaprak sarması+ yayla çorbası+su

Spor: 100 gögüs hareketi
200 bel çevirme
50 sağa 50 sola eğilme
50 sağ 500 sol bacak açma
25 sağ 25 sol bacak öne- arkaya
120 ye kadar sayılarak hayali sandalyede oturma

Not: Herşey iyi has güzel de şu zorunlu olarak gizli kapaklı yediğim bisküviler çok kötü yaaa... Herkes oruç zannedince zorunlu olarak gizli ancak bisküvi yiyebiliyorum. Dolayısıyla yerimde sayıyıorum. Yeme düzenimiz iyice bozuldu yaa...

Selam kızlar ancak gelebildim bugün.

Dün iftarda barbunya, salata ve yoğurt yedim. 1 dilim buğday ekmekle. İftardan sonra bir dilim güllaç ve bir dilim pasta
Bugün sahurda sadece meyve yedim. Ama midem fena halde yanıyor.
İftarda saldırıcam ne bulursam sanırım

selam kızlar

capri egzersiz işi bana da zor ramazanda
bebek peşinde haşatım çıkıyo

çok sıcaaaaaaaaak...

vea artıdayım ya

zeyneb senle de küsüm istanbuula gelmişsin demek neyssee

gökçeen bende eşime küstüm cumt akşam iste geldik pazar akşam döndük va pazar gündüz beni biyere götürmedi degil bogaz pendik sahilini bile göremedim, amacımız ist gezmek diil ailemle bi iftar yapmaktı yoksa içim gitti benimde yaa, hep beni kandırmıştı eylülde götürcem 1 hafta diye şimdi işe başlıcagım için gelemicem çok gıcık oluyom eşime yaa 1 senedir eskişehirdeyiz bi iste gidemedik yaaa buluşçaktık hem biz yaa off

dün iftarda

2 tabak terbiyeli sulu köfte ve yogurt yedim 3 lokma da pide

ara yok

sahurda tb unundan krep ( 5 tane ama incecikti hepsi anca doydum)
peynir, 1 tatlı kaş. fındık ezmesi nutella

iradene hayranım ya maşallah, eşin ve çocugun yokken uygulayabildigin kadar liste uygula bence de bzizm yok artık öyle imkanımız eşin gelince de yemekleri az yaglı yapıp herşeyden abartmadan yersen verdigin kiloları almazsın

bende bugün sütlaç yaptım akşam saldırcam çok fena, umarım tadı kötü olmuştur yoksa yandım:)

sağol canım ama bende asker ruhu var sanırım sadece böyle bir listem olursa yapıyorum, eşim gelince yapmak üzere de yeni hafif ve güzel yemek tariflerim var artık :) bayrama kadar 60 olmam lazım benim

Nazka'cım inşallah hedefine ulaşır 60 olursun.

Benim kilo 57,7 de sabitlendi ve ben aylardır bu kilodayım. Vücut artık kabul etmiyor galiba...

Ne yapsam bilmiyorum.

Doğum öncesi kilomdayım ama ben 55 olmak istiyorum.

selam benim çıtır grubumm

bu akşam ki menümü yazayımm

boooool suu (çok susadım)
çorba, salata, 1 hurma, 5 finger balık, 3-4 tane de çiğ köfte yiycem

canım çok çekti

pideyi mümkün olduğunca az yiycem

son iki gündür ekmk arası sandiviçle idare ediyodumm..kendime bişey pişirmek zor geliyodu ama vucut isyan etti sanırımmm:)

kızlar eve geldim etimle fasulyemi poşette fırına verdim mükemmel oldu, normalde bile tercih edebileceğim bir tat, etin suyuyla pişen fasulye enfes, afiyet olsun bana.

onlar fırındayken çiçeklerimi sulamaya balkona çıktım bir de ne göreyim benim kamkat ağacımın çiçekleri meyveye dönmüş en az 200 tane vardır üzerinde şahaneler, onlar büyüyünce balkonda oturmaya doyum olmaz artık, bir de eşim gelirse tadından yenmez, darısı limon ağacımın başına inşallah. çok sevindim o küçücük meyveleri görünce

kamkat agaci ne kuu :)

günaydın

sessiz bi sabah takımda yine ....

sindirim problemi yasıyorum kızlar ben iftarda iki sahurda iki ilac alıyorum mide ağrısına ama bu defada barsaklarım durdu..
bu oruc bana ii gelmedi.

sahurda müsli köfte 1 biber dolması biraz çörek...

günaydin kizlar,yine sessizlik cökmüs takima.benim tartida eksilme var sükür cok bisey olmasada en azindan cumaya artida gelmiycem,ayrica gece artik tost yiyorum daha iyiim bi kac gündür ama uyku meselesi mahvediyo beni sabah kalkip cocugu götürmek iskence resmen pöff

g

ecmis olsun canim,ben sahurda müsli yemeyi birakali iyiyim sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…