Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım coğu gitti azı kaldı artık ama inan benide cok zorluyor .. uykusuzum zaten sürekli günler uzun geceler kısa bide gece 2 saat yemekle geciyor uyku ide bişi kalmadı..
benimde tartıda cok bi fark yok ama en azından eksideyim.

öyle canim Allahtan esim evdede istedigim gibi uyyuyabiliyorum yokda daha betrdi vaziyetim,Allahima sükürler olsun en azndan öyle böyle tutuyorum bu kisda borclarimi tutmam lazim 100 e yaklastilar Allah yardim etsin

öyle canim Allahtan esim evdede istedigim gibi uyyuyabiliyorum yokda daha betrdi vaziyetim,Allahima sükürler olsun en azndan öyle böyle tutuyorum bu kisda borclarimi tutmam lazim 100 e yaklastilar Allah yardim etsin

senin cok fazlamıs cocuklardanmı kaldı benimde bu seneki düşüncem borclarımı tutmak inş tutabilirim 35 gün oldu şuanda 1 gün daha olucak cuma günü diş hastanesine gidicem.
artık kısın tutabildiğimi tutarım yoksa birikince hiç canım istemez

evet canim hamilelik emzirme dönemi gecen senede dogru dürüst tutamadim,nasil gözümde büyüyor allahim güc versin bu kis yarisini tutsam yeter bu senedende 9 gün oldu

evet canim hamilelik emzirme dönemi gecen senede dogru dürüst tutamadim,nasil gözümde büyüyor allahim güc versin bu kis yarisini tutsam yeter bu senedende 9 gün oldu

sen niyetlende canım allah verir kolaylığını..
zaten ozamana kadar diyet olayındanda kurtulursun. ne kaldı şurda vermen gereken 5 kilo bişi var.

sen niyetlende canım allah verir kolaylığını..
zaten ozamana kadar diyet olayındanda kurtulursun. ne kaldı şurda vermen gereken 5 kilo bişi var.

ins canim ins,kurtulamasamda zaten oruc iyi geliyo bana hem kisin saat 4 de iftar oluyo aksamina sporada gidebilirim ozaman ama tabikide en büyük dilegim kurtulmus olmak

ins canim ins,kurtulamasamda zaten oruc iyi geliyo bana hem kisin saat 4 de iftar oluyo aksamina sporada gidebilirim ozaman ama tabikide en büyük dilegim kurtulmus olmak

canım verirsin sen ben inanıyorum ..
evet dediğin gibi kışın 4 de iftar olucak kolay kolay tutarız sonrasındada spor

takımda yine bi dağılma var paylasım iice düştü inş kilolar ii gelir bu hafta

sorma canim herkes artida bu hafta senin gelisnle bi canlandik sonra yine söndük :)

aynen öyle canım ama paylasım yapmazlarsa motivasyon olmaz ee sonuc + olarak döner bende geliyorum bakıyorum bakıyorum kimse doğru düzgün konusmuyor yanlız basıma yazsam nereye kadar bende durup durup cıkıyorum.

haklısınız kızlar paylaşım düştü dün kkda sorun vardı yazamadım anca gece yazabiliyorum gündüz bebiş açtırtmıyo pcyi şimdi uyudu şükür, meyve geçmiş olsun ilaç aldıgın için zor oluyodur tabi ilaçların saati yokmu çünkü çok kısa aralıklarla almak durumunda kalıyosun

bende uykusuzluk ramazandan dolayı diil de kzızmdan dolayı delelndi uykusu yine bu aralar, bayramdan sonra da işe başlıyorum allah kolaylık versin bana

nazkaa o meyve agaçlarını gözümün önünde canlandırdım da içim gitti valla güzelce keyfini sürersin eşinle inş, ne mutlu sana

yasemin çocugu eşin bıraksın okula mı kreşe mi hangisini nereye bırakıyosun? hazır evdeyken o bıraksın sen uyu sabah uykusu gibi varmı ya

dün iftarda çok susamış ve tatlısamıştım bool su içtim önce
yarım kase çorba bi tabak kuru fasulye 2 kaşık pilav
yemegin üstüne 3 çatal güllaç 1 çatal kadayıf(eşim getirmiş üzülmesin diye yedim de begenmedim çok yoksa devam edrdim:)

ara karpuz, çetrek kase sütlaç

sahurda 3 dl kepek ekmegine tost, 1 kase sütlaç

merhaba kızlar,

betuss ben de bir an önce büyümelerini bekliyorum, turuncu turuncu büyüdüler mi çok güzel olacak balkonum :)

Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 1/2 muz ve 1 dilim t.b. ekmeği yedim

öğle yemeğince lor peyniri ve kraker yiyeceğim

akşama yine dondurma var yanında da 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar- henüz 2sini de bulmadım artık dondurulmuş alacağım akşama- 1/2 tabak havuç ve sabahki muzun geri kalan yarısı var :)

akşam ki menüm iyi. şu an için tartıdaki durumum da iyi.

çok enteresan bu menüler ya nerden aklına gelmiş de hazırlamış böyle bi liste:) acab günde kaç kalori oluyo toplam biliyomusun

bazı diyet firmalarında bütün gün diyetisyen ne yazdıysa listeye onları yapıp getiriyolarmış evine işyerine ara ögününe kadar, onun dışında hiçbişey yemiyosun, bi ünlü anlatmıştı bu şekilde zayıflamış, tam bana göre çünkü listeye uymam başka türlü mümkün olmaz, ama sadece istanbuldadır ve çok pahalıdır eminim

evet öyle bişey var ben de düşünmüştüm bir ara ama pahalıydı diye hatırlıyorum dediğin gibi, ben böyle kendim hazırlamayı da seviyorum ama evde başkaları da olsa yalnız olmasam çok zor olabilir kendime ayrı menü hazırlamam, o yüzden bu 3 günü doldurunca yine kalp vakfının 1 aylık diyetine başlayacağım çünkü onun menüleri çok basit mesela akşam yemeğinde sebze yemeği ve salata var, sebze yemeği zaten her halukarda olur evde, ızgara falan değil, hangi sebze ona da karışmıyor, kolay yani, öğle yemeği için de çorba+salata+ekmek -şirkette hergün muhakkak çorba ve salata olur zaten- onu istemezsen tost ve ayran o da olmazsa et balık veya tavuk ve salata diyor basit yani bence

çok enteresan bu menüler ya nerden aklına gelmiş de hazırlamış böyle bi liste:) acab günde kaç kalori oluyo toplam biliyomusun

canım 1400 kk falan sanırım günlük, bu listeler acil ameliyat olması gerektiği halde kilo fazlalığından dolayı ameliyata alınamayan hastalar için üretilmiş diye biliyorum ben, o yüzden uzun süreli değilller, bu yaptığım 3 günlükcük sadece :)

ya bebiş 3 dl. kepek ekmeğine tostu nasıl yaptın ya double mı:44:

selam kızlar
ben de gelemıyorum ama valla bılla bu adam benı hıc bırakmıyor, hep gozum ustunde. uyuyunca da delı danalar gıbı ıslere kosturuyorum gun yetmıyor kı..

dun adam gıbı bısey yemedım ama aksam ıftara dısardaydık abartmadan yedım + ları yolluyorum ıns bu hafta.. 6 lı rakamlara gelınce foto koyucam demıstım ama bı gelemedım psıkolojık sınırdayım galıba pf

benımkı esnıyo uyutayım da ıslere dalayım herkese kolay gelsınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…