canim sen en iyisi tatilden sonra dön aramiza böylesi daha iyi
günaydin kizlar,yine sessizlik cökmüs takima.benim tartida eksilme var sükür cok bisey olmasada en azindan cumaya artida gelmiycem,ayrica gece artik tost yiyorum daha iyiim bi kac gündür ama uyku meselesi mahvediyo beni sabah kalkip cocugu götürmek iskence resmen pöff
g
ecmis olsun canim,ben sahurda müsli yemeyi birakali iyiyim sükür
canım coğu gitti azı kaldı artık ama inan benide cok zorluyor .. uykusuzum zaten sürekli günler uzun geceler kısa bide gece 2 saat yemekle geciyor uyku ide bişi kalmadı..
benimde tartıda cok bi fark yok ama en azından eksideyim.
öyle canim Allahtan esim evdede istedigim gibi uyyuyabiliyorum yokda daha betrdi vaziyetim,Allahima sükürler olsun en azndan öyle böyle tutuyorum bu kisda borclarimi tutmam lazim 100 e yaklastilar Allah yardim etsin
senin cok fazlamıs cocuklardanmı kaldı benimde bu seneki düşüncem borclarımı tutmak inş tutabilirim 35 gün oldu şuanda 1 gün daha olucak cuma günü diş hastanesine gidicem.
artık kısın tutabildiğimi tutarım yoksa birikince hiç canım istemez
evet canim hamilelik emzirme dönemi gecen senede dogru dürüst tutamadim,nasil gözümde büyüyor allahim güc versin bu kis yarisini tutsam yeter bu senedende 9 gün oldu
sen niyetlende canım allah verir kolaylığını..
zaten ozamana kadar diyet olayındanda kurtulursun. ne kaldı şurda vermen gereken 5 kilo bişi var.
ins canim ins,kurtulamasamda zaten oruc iyi geliyo bana hem kisin saat 4 de iftar oluyo aksamina sporada gidebilirim ozaman ama tabikide en büyük dilegim kurtulmus olmak
canım verirsin sen ben inanıyorum ..
evet dediğin gibi kışın 4 de iftar olucak kolay kolay tutarız sonrasındada spor
takımda yine bi dağılma var paylasım iice düştü inş kilolar ii gelir bu hafta
sorma canim herkes artida bu hafta senin gelisnle bi canlandik sonra yine söndük :)
merhaba kızlar,
betuss ben de bir an önce büyümelerini bekliyorum, turuncu turuncu büyüdüler mi çok güzel olacak balkonum :)
Bugün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 1/2 muz ve 1 dilim t.b. ekmeği yedim
öğle yemeğince lor peyniri ve kraker yiyeceğim
akşama yine dondurma var yanında da 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar- henüz 2sini de bulmadım artık dondurulmuş alacağım akşama- 1/2 tabak havuç ve sabahki muzun geri kalan yarısı var :)
akşam ki menüm iyi. şu an için tartıdaki durumum da iyi.
bazı diyet firmalarında bütün gün diyetisyen ne yazdıysa listeye onları yapıp getiriyolarmış evine işyerine ara ögününe kadar, onun dışında hiçbişey yemiyosun, bi ünlü anlatmıştı bu şekilde zayıflamış, tam bana göre çünkü listeye uymam başka türlü mümkün olmaz, ama sadece istanbuldadır ve çok pahalıdır eminim
çok enteresan bu menüler ya nerden aklına gelmiş de hazırlamış böyle bi liste:) acab günde kaç kalori oluyo toplam biliyomusun
dün iftarda çok susamış ve tatlısamıştım bool su içtim önce
yarım kase çorba bi tabak kuru fasulye 2 kaşık pilav
yemegin üstüne 3 çatal güllaç 1 çatal kadayıf(eşim getirmiş üzülmesin diye yedim de begenmedim çok yoksa devam edrdim:)
ara karpuz, çetrek kase sütlaç
sahurda 3 dl kepek ekmegine tost, 1 kase sütlaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?