Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyve geçmiş olsun canım..

bende giremiyorum uykusuzluktan ölcem ya eşim sabahları 6-9 arası tutuyodu şimdi erken gidiyo işe onun da yararı kalmadı.

uyumuyo eşşek sıpammmmmmmmm((

dün de dışardaydık tatlı yedim yine

bugün iftarda yalnızım çorba+yoğurt la geçiştirirsem belki eksiye inerim biraz..

pooooooooffffffffff

öyle canim Allahtan esim evdede istedigim gibi uyyuyabiliyorum yokda daha betrdi vaziyetim,Allahima sükürler olsun en azndan öyle böyle tutuyorum bu kisda borclarimi tutmam lazim 100 e yaklastilar Allah yardim etsin

oyy Allah yardımcın olsun canım benimde 40küsür.. bu kış bende tutucam inş

selam kizlar.

betuscüm esim sahura kadar oturuyor,o yüzden bisey demiyorum zaten ramazanda bi gün götürsem ertesi gün kalkamiyom bu ay böyle idare edicez artik ne yapalim..

nidah,istanbula izine geldigimde bulusurk ins :)

uyudum kalktim ama daha beter oldum kafam bir milyon

ne güzel olur:)belli mi tarih fln

yok
cnaim daha belli degil ama ben burdaki okul tatilinden önce istiyorum 6.ayda ozamanda havalar biraz riskli olur galiba,istanbulda olursan ALlahtan bisey olmadigi sürece bana yeri ve saati söyledigin sürece gelirim ben ins :)

6.ay seneye haziranımı dion gıı:)

inş haberleşiriz sen gelmeye yakın haber et:)

ailen burdamı nerde oturuyolar

nazka bu bitkiyi nerde yetiştiriyorsun tadı falan nasıl marmarada olumu ki bende merak ettim..

canım bana mersinden göndermişlerdi, çok kolay yetişiyor ben ekstra bişey yapmadım sadece suladım sık sık. ist.da yetiştiriyorum ben de zaten, sadece kışn don olayına maruz kalmamıs gerekiyor, çok soğuk yerlerde evin içine alıyorlarmış benim balkonum kapalı almıcam içeri, havanın 0'ın altına inmemesi yeterliymiş zarar görmemesi için. meyvesi de çok az satılıyor ve çok pahalıymış, reçeli müthiş oluyor( yedim mersin'de) ve acayip sağlıklı bişey- yani ben de internetten araştırdım bunları. bana 2 tane geldi birini anneme götüreceğim, balkonun varsa al canım resimlerine bak netten çok tatlı bir ağaç

ben çok otelde görmüştüm ama ne olduğunu bilmiyordum, dekoratif amaçla da kullanıyorlar yani.

en güzel özelliğini de dün öğrendim meyvesini koparmazsan 1 yıl boyunca aynı tazeliğinde bozulmadan üzerinde kalıyormuş

kiz öneden orda oturuyosanniye bilmiyon nede oldugunu :) rasathane üsküdara bglicanim ,kadilli rasathanesi,deprem arastirma merkezi vya orda iste,suan nerdesin

nia ozaman süper canim cavusbasi yakin bize :)

hayır ya o civar mı neresi falan diye dedim de, ben nato yolunda oturuyordum ata 2 de.

şimdi kağıthanede oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…