öyle canim Allahtan esim evdede istedigim gibi uyyuyabiliyorum yokda daha betrdi vaziyetim,Allahima sükürler olsun en azndan öyle böyle tutuyorum bu kisda borclarimi tutmam lazim 100 e yaklastilar Allah yardim etsin
canım süs mandalinası diye biliniyor cevizden küçük mandalina gibi meyveleri oluyor kabuğuyla yeniyor
selam kizlar.
betuscüm esim sahura kadar oturuyor,o yüzden bisey demiyorum zaten ramazanda bi gün götürsem ertesi gün kalkamiyom bu ay böyle idare edicez artik ne yapalim..
nidah,istanbula izine geldigimde bulusurk ins :)
uyudum kalktim ama daha beter oldum kafam bir milyon
yokne güzel olur:)belli mi tarih fln
yok
cnaim daha belli degil ama ben burdaki okul tatilinden önce istiyorum 6.ayda ozamanda havalar biraz riskli olur galiba,istanbulda olursan ALlahtan bisey olmadigi sürece bana yeri ve saati söyledigin sürece gelirim ben ins :)
nazka bu bitkiyi nerde yetiştiriyorsun tadı falan nasıl marmarada olumu ki bende merak ettim..
6.ay seneye haziranımı dion gıı:)
inş haberleşiriz sen gelmeye yakın haber et:)
ailen burdamı nerde oturuyolar
evt canim bu sene izin yok malesef,ailem beykoz tarafinda,esim tarafiinida rasathaned evleri,benim klavye kafayi yiy bazen
evt canim bu sene izin yok malesef,ailem beykoz tarafinda,esim tarafiinida rasathaned evleri,benim klavye kafayi yiy bazen
rasathanede nerede kız ben orada oturuyorduum önceden
kiz öneden orda oturuyosanniye bilmiyon nede oldugunu :) rasathane üsküdara bglicanim ,kadilli rasathanesi,deprem arastirma merkezi vya orda iste,suan nerdesin
nia ozaman süper canim cavusbasi yakin bize :)
hayır ya o civar mı neresi falan diye dedim de, ben nato yolunda oturuyordum ata 2 de.
şimdi kağıthanede oturuyorum
:)) kagithaneyi biliyorum arkadasim var orda uzak orasi ya :) sende gelirsn bulusmaya ozaman
kısmet geliriz, taaa 6. aydas geliyorsun daha 10 ay var kız şimdiden plan yapmayalım mezuniyetimizi kutlarız artık
plaan yapmiyoruz canim,konusuyoruz sadece ,yarina cikmaya senedimiz yokki 10 ay sonrasina olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?