mezuniyet planı yapalım ama buluşunca da kutlama yaparız :)
sevdiğimiz en kalorili şey neyse o güne kadar yemiyelim buluşunca kutlamada yiyelim
10 ay boyunca sevdigmiiz biseyi yemiycezmi
ya bebiş 3 dl. kepek ekmeğine tostu nasıl yaptın ya double mı:44:
sevdigim bişeyi 10 ay yemeden asla duramam ama sevmedigim kalorili bişeyi yemeden durabilirim:) mesela krema, hiç almadım nasıl kullanılıyo bilmem ama farketmeden yiyorumdur bişeylerin içinde:)
bane brokoli ne de karnıbahar bulabildim iyi mi?
hep olurdu dondurulmuş bütün market dolaplarını altüst ettim yok.
havuçla kaldım başbaşa
ba
ska sebze alsan olmazumiydi
haha duble tost muhabbeti süper:)
nazkaa bende hiç krema yemedim evde yapıp da:) bilmem nasıldır yani:)
ama ah şu tatlılaaaaaaarrrrr bugün iftarda az yedim oh dedim günü kurtardım ,sonra saat 10da yeşilçayımla elmalı pasta yerken buldum kendimi.durumum vahim bu hafta.gece bacak hareketleri yapıyom belki eritirim biraz:) bebişi sallıyom ya hehe
hadi herkese hayırlı geceler,breketli sahurlarr..
gunaydınnn bacılarrrr
ben hala + dayım böhüüü galiba yarın da artıda çıkıcam :S
kilo gitmiyo artık, galiba hamile kaldığım kiloya 7 kg kaldı ondan. ya da hiç çıkmıyorum dışarıya, yürümüyorum o da var :/
velhasıl kelam bugün çıkıcam, artık yürümeye çalışıcam.
haha duble tost muhabbeti süper:)
nazkaa bende hiç krema yemedim evde yapıp da:) bilmem nasıldır yani:)
ama ah şu tatlılaaaaaaarrrrr bugün iftarda az yedim oh dedim günü kurtardım ,sonra saat 10da yeşilçayımla elmalı pasta yerken buldum kendimi.durumum vahim bu hafta.gece bacak hareketleri yapıyom belki eritirim biraz:) bebişi sallıyom ya hehe
hadi herkese hayırlı geceler,breketli sahurlarr..
günaydın kızlar,
şu diyetin hiçbi malzemesini bulamamdan dolayı onu 2 günde bitirip 1 aylık kalp vakfı diyetine başladım bugün; çünkü 3 günlük diyette listenin hepsini yemeyince etkili olmuyor- besinlerin birbirlerini yakmalarına göre oluşturulmuş bir diyet çünkü-
ama sabah canım çok sandviç istiyordu, ton balıklı- 250 kk. onu yedim.
öğle yemeğinden itibaren başlıyorum yeni diyetime.
akşam yemeğinde 5 kaşık sebze yemeği ve 1 dilim ekmek var. ama ben annemlere gittiğimde ananem bana bahçeden biber toplayıp vermişti, süt gibi tazeler ben de yemem diye 1 tabak aldım içinden gerisini anneme verdim. o biberleri caım çok istiyor, akşam biberleri 1 kaşık yağ ile pilav tenceresinde kapağı kapalı olarak kavurmayı düşünüyorum, ne dersin sebze yemeği yerine geçer gibi geliyor bana :18:
canım biberleri soğan domates karısıkda yapabilirsin hem yağsızlığını hissetmezsin soğanı ve biberi azıcık kavur sonra domatesni at içine menemenlik gibi ama yumurta kırma ben cok seviyorum o sekilde .tabi sadece canın biber istiyorsa fırında kızart derim yağlı kağıdın üzerinde fırına ver biberleri tabi dıslarına acık fırcayla yağ sür o sekilde kızart. cıkartınca tuzlar yersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?