Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sevdigim bişeyi 10 ay yemeden asla duramam ama sevmedigim kalorili bişeyi yemeden durabilirim:) mesela krema, hiç almadım nasıl kullanılıyo bilmem ama farketmeden yiyorumdur bişeylerin içinde:)

Son düzenleme:
sevdigim bişeyi 10 ay yemeden asla duramam ama sevmedigim kalorili bişeyi yemeden durabilirim:) mesela krema, hiç almadım nasıl kullanılıyo bilmem ama farketmeden yiyorumdur bişeylerin içinde:)

ne kadar şanlısın; benim için mesela güzel bir makarna: kremalı
güzel bir çorba: kremalı
güzel bir brüksel lahanası: kremalı
güzel bir tavuk: kremalı.......böyle uzar gider ama yemiyorum yani çok uzun zamandır :18:

haha duble tost muhabbeti süper:)

nazkaa bende hiç krema yemedim evde yapıp da:) bilmem nasıldır yani:)

ama ah şu tatlılaaaaaaarrrrr bugün iftarda az yedim oh dedim günü kurtardım ,sonra saat 10da yeşilçayımla elmalı pasta yerken buldum kendimi.durumum vahim bu hafta.gece bacak hareketleri yapıyom belki eritirim biraz:) bebişi sallıyom ya hehe

hadi herkese hayırlı geceler,breketli sahurlarr..

:))hehe o bacak hareketleri bi işe yaramıyo canım yarasa benim bacaklar incecik olurdu şimdiye:)
ahh elmalı pasta mı nerden buldun kız yoksa senmi yaptın vuuu becerikli arkadaşım benim:)

günaydın kızlar...
ilaçlara rağmen midem gecmiyor annemlerin yanına gidicem bu aksam 3 günlüğüne inş orda biraz rahat ederim..
karnım davul gibi oldu wc ye cıkamıyorum offf offf
bu aksam gitmeden tartılıyom yasemin sana face den mesaj atarım kilomu kk ya giremem telf dan face acarım ancak pc tasımıcam çünkü cok kıyafetim olucak bayram esyalarımıda götürücem..

dün iftarda yediklerim
müsli
tavuk sote
2/8 pide
biraz rus salatası (ev yapımı masum)

sahur domates peynir patates kavurması 1/8 pide

gunaydınnn bacılarrrr
ben hala + dayım böhüüü galiba yarın da artıda çıkıcam :S
kilo gitmiyo artık, galiba hamile kaldığım kiloya 7 kg kaldı ondan. ya da hiç çıkmıyorum dışarıya, yürümüyorum o da var :/
velhasıl kelam bugün çıkıcam, artık yürümeye çalışıcam.

hızlı yürüyüş yaparsan farkeder zaten zamanında tecrğbe etmişsin bunu, benim de 1 kilo kaldı hamilelik öncesi halime ama zaten 6-7 fazla kiloyla hamile kalmıştım, senin vermen daha kolay olur ben şimdi yıllanmış yagları eritmeye çalışıcam

günaydın kızlar,

şu diyetin hiçbi malzemesini bulamamdan dolayı onu 2 günde bitirip 1 aylık kalp vakfı diyetine başladım bugün; çünkü 3 günlük diyette listenin hepsini yemeyince etkili olmuyor- besinlerin birbirlerini yakmalarına göre oluşturulmuş bir diyet çünkü-

ama sabah canım çok sandviç istiyordu, ton balıklı- 250 kk. onu yedim.

öğle yemeğinden itibaren başlıyorum yeni diyetime.

akşam yemeğinde 5 kaşık sebze yemeği ve 1 dilim ekmek var. ama ben annemlere gittiğimde ananem bana bahçeden biber toplayıp vermişti, süt gibi tazeler ben de yemem diye 1 tabak aldım içinden gerisini anneme verdim. o biberleri caım çok istiyor, akşam biberleri 1 kaşık yağ ile pilav tenceresinde kapağı kapalı olarak kavurmayı düşünüyorum, ne dersin sebze yemeği yerine geçer gibi geliyor bana :18:

ben de şerbetli tatlı sevmem, kremşanti asla yemem. meyve aromalı limonlu çilekli böğürtlenli falan şeyleri yemem, dondurmayı bile cevizli, bademli falan yerim ama çoğunlukla sade tercih ediyorum.sütlü tatlıları severim ama ayda 1 defa regl döneminde yesem yeter bana. Lakin tart olanlarından değilde rulo yapılmış kremşantisiz kremalı olan elmalı bir pasta yediysen ona asla hayır demem, elmayı kekde falan da severim ben tarçınla çok yakışıyor maşallah.

asitli içecek olarak sadece maden suyu içerim o da mineraller açısından yararlı zaten kola falan hiç içmem, sevmiyorum.

ama işte krema gibi yağlı şeyleri seviyorum malesef bir de karbonhidratlı şeyleri çok seviyorum, mesela ben eti de çok sevmem kıymalı pide seven birinin o pideyi yerken aldığı zevki ben pidenin kenarlarını yerken alırım.

yani sonuç olarak ben kötü şeyleri seviyorum, ama bazı kötü şeyleri de sevmiyorum öle bişey işte

canım biberleri soğan domates karısıkda yapabilirsin hem yağsızlığını hissetmezsin soğanı ve biberi azıcık kavur sonra domatesni at içine menemenlik gibi ama yumurta kırma ben cok seviyorum o sekilde .tabi sadece canın biber istiyorsa fırında kızart derim yağlı kağıdın üzerinde fırına ver biberleri tabi dıslarına acık fırcayla yağ sür o sekilde kızart. cıkartınca tuzlar yersin..

canım benim canım biber kızartması istiyor ondan öyle yepeyım dedim akşam da apartmanda bişri kızartmıştı kokusu beni çok kışkırttı, ama fırın olayını süper düşündün kesin öyle yapayım hem daha fazla kızartmaya benzer böylece, hep de yağı az pek bir zararı olmaz gibi geliyor

zeyneb kendim yaptım elmalar bozulacaktı kurtarim dedim :) nazkaa pudra şekeri dküyon ya üstüne öle klasik bi elmalı pastaydı kremaSIZ:)

biber kızartması canım çekti tereyağında amaaa:)) off susiim en iyisii..

bugün tartılcam bende..durum vahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…