Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anladım canıms en en iisi fırında yap öyle oluyor tabi o yağın verdiği enfes tat olmasada kızartmanın sağlıklısı oluyor işte

tamam tamam hatırladım zaten benim dediğim de kremasızmış, pudra şekerli afiyet olsun

1.65 sanıyodum ama canım geçen kendim duvarda ölçtüm 1.63 çıktı

canım benim de boyum 1.64 ben 58 falan olunca çok zayıf oluyorum, 36 falan giyiyorum, sen de öylesindir şimdi inşallah ben de olurum 54 falandı galiba inmek istediğin kilo çok az kalmış artık, herkes artık zayıflama falan diyordur herhalde sana, kaç kiloda mezun olacaksın

Selam kızlaaar,

Siz de durumlar nasıl?

İşlerim çok yoğun geçmişe bakamadım.

Ben bugün sahur yapamadım ve maalesef aç, susuz oruç tutuyorum.

Şimdiden midem belime yapıştı. Bugün nasıl akşam olacak hiç bilmiyorum.

Aslında işin aslına bakarsanız eşime kızdım ve hiç bişe yiyip içmedim. Tabi olan bana oldu.

canım aslında doğumdan sonra bel-göbek çevrem baya genişledi,yani olduğum kilodan fazla görünüyorum,ölçülerimi de yazmıştım pek iç açıcı değil üst bölge :) 38e giriyorum 36yı denemedim giremem ama:) spor yaparsam belki girerim hamur gibioldu göbeğim fln,sıkılaşmak lazım..55 de bırakmayı düşünüyorum ,ramazanda bişe yapamadım bayramdan sonra 1ayda falan işi bitirmek hedefim:)

bu arada özellikle eşim ,akrabalarım fln da bırak artık diyolar aynen:)

sen de verebildiğin kadar ver zayıf hamiş kalırsın süper olur

Son düzenleme:

oo Allah kolaylık versin canım ne iş yapıyosun ,zor geçiyodur ya..

eşine kızıp çok yeseydin keşke ben sinirlenince üzülnce yemeye veririrm kendimi:))

oo Allah kolaylık versin canım ne iş yapıyosun ,zor geçiyodur ya..

eşine kızıp çok yeseydin keşke ben sinirlenince üzülnce yemeye veririrm kendimi:))

Canım bir şirkette denetçilik ve eğitimcilik yapıyorum. (hergün veriyorum o ayrı konuda bugün aç olunca zorlandım)

Aksi gibi bugün eğitim verdim. Dilim damağım kurudu...

Saat 1 de de toplantı yapıcam orda da mecbur konuşucam.

Akşama eve sağlam gidersem amenna...

Eşime zeten yeöek yüzünden kızdım. Her gece kalkıyorum. Yumurtası, sütü, kahvalıtısı, meyvesi herşeyi hazırlıyorum. Bu gece de saati hiç duymadım. Baktım oturmuş su içiyor. Hayırdır canım sat kaç saat 03:50 eeee neden kaldırmadın beni...

Çağırıyorum duymuyorsun maden derin uykudayım duymadım sen hazırlasaydın...

Sinirlenmiş ya işte..

Ben yemek felan istemiyorum. eeee ben nasıl tutucam sen istemiyorsun da ben aç tutamam. Ses yok...

Baktım bana su getiriyor. İstemiyorum dedim. İçmicem de yemicem de...

Birgün de sem-n hazırlayıp beni kaldırsan ölürm müsün dedim?

Döndüm yattım.

Bugün konuşmuyoruz.

moralim bozuk ,reglim dengesiz miyom kontrolü için doktora gidemedim,dilimin arkasında kabarcıklar çıktı ve dişetimde şişlik var ne oldu bana ya bir haftada dağıldım.....
kilomda 62 ve regli şişiyim ama bir tuhafım bu ay:26:

Bu erkeklerde çok benciller ya, boşver canım sende eşine kızp yememezlik yapmamaya çalış olan sana oluypr sonuçta, akşama kadar Allah kolaylık versin canım

zaten uzun bir zaman çocuk düşünmüyorum ama doğru söylüyorsun, böyle anne olup zayıflayanlara çok hayranım canım maşallah ben de hiçbirşey yok kilolarla savaşıyorum siz doğumdan sonra eski kilonuz iniyorsunuz.

sen bu kadar zayıfladıktan sonra biraz spora ağırlık verirsen sıkılaşırsın zaten canım, hiçbirşey kalmaz göbişinde

ah be canım nerdeee. öyle bir imkanım olsa dere tepe düz giderim de sen de biliyosun bebek arabasıyla ne kadar tempolu yürünebilir ki :/ bak çıkıcam dedim yine çıkamadım işi gücü bırakamadımmm..

o zaman hazır oğlum uyurken ben bi leslie yapim de işe yarıyim di mi..

yıllanmış yağlarda bişey yok ya yeter ki azimle devam et çözülür. benim önceden verdiğim kilolar da 4-5 yıllık kilolardı. ama gittiler paşa paşa çünkü hiç pes etmedim kaçamak yapmadım..ama şimdi önceki gibi yapamıyorum işte tatlandırıcı çok çok işime yarıyomuş meğer. akşam mesela acıkınca tatlandırıcılı tarçınlı süt içiyodum canım hiçbişey istemiyodu. şimdi oturuyorum eşimle yemek yiyorum pff. ya da çay kahve içiyodum tatlandırıcıyla beni tok tutuyodu. tatlı bile yapıyodum onunla.. neyse oğlum emsin de :)

şöyle az kalorili bir diyet bakayım ben de kendime.

Canım sende şu kalp vakfının 1 aylık diyetini yapsana, beraber başlarız, hem sen evdesin çok kolay yaprsın, ekstra yemek yapmayı gerektirmiyor çünkü. menüsü şöyle:
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya
1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya
1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

selam kizlar,

gecenlerde dizimin üsütne düsmüstüm agirsi gecmedi doktora gitim bugün bisey yokus sardi sadece kremle. aksama dogru listeyi koyar kilomu paylasirim,bugün keyfim yok pek birazdan oglumu almaya gitcem gelince de vurup kafayi yatcam 1 hafta uyanmadan yatsam ve kalkincada baska bir yerde yeni bir hayata baslmais olsam ne güzel olurdu..biktim artik bu insanlardan..insanlara derdini anlatmak,ak derken bok anlasilmasi ne zormus,yok yoruldum kaldiramiyorum artik,,,ay kizlar neyse sacmaladim,iyi bakin kendinize olurda gelmessem

lütfen biriniz listeyle ilgilensin ve benide 61 olarak gecsin

neyin var yasemin inan başka biryerde uyansan yine aynı sorunlar olur, ıssız bir ada hayal ediyorsan o ayrı, ama yalnızlık da bir yere kadar en iyisi sallamamak :)

kafana takma canım boşver senin için hayatta en önemli kişi sensin, bir eşin daha yok o yüzden kimsenin seni yıpratmasına izin verme,kendini sev, sen seversen, kendine değer verirsen, kendini üzmezsen kimse sana bişeycik yapamaz, yine de yapacak olan çıkarsa bize söyle biz onu döveriz :95: diğer insanların seni yıpratabilmelerinin tek yolu onların hayatta en önemli insan olarak kendilerini görmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…