- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 434
- 398
- 37
bu saatte nerden çıktı kız, hey gidi çocuksuz günlerim ne sinemaya giderdim ama, allahım şöyle yarım gün eski hayatıma geri dönüp gelsem fazla diil ama:)
selam kizlar,
gecenlerde dizimin üsütne düsmüstüm agirsi gecmedi doktora gitim bugün bisey yokus sardi sadece kremle. aksama dogru listeyi koyar kilomu paylasirim,bugün keyfim yok pek birazdan oglumu almaya gitcem gelince de vurup kafayi yatcam 1 hafta uyanmadan yatsam ve kalkincada baska bir yerde yeni bir hayata baslmais olsam ne güzel olurdu..biktim artik bu insanlardan..insanlara derdini anlatmak,ak derken bok anlasilmasi ne zormus,yok yoruldum kaldiramiyorum artik,,,ay kizlar neyse sacmaladim,iyi bakin kendinize olurda gelmessem
lütfen biriniz listeyle ilgilensin ve benide 61 olarak gecsin
canım gecmiş olsun..
5 e kadar gelmezsen ben listeyi eklerim 5 de cıkıcam eve gidip tartılırım kilomu sana bildiririm
pazartesiye kadar yokum annemde olucam ve ıspanaklı pide yapıcakmıs banaaa
canimneyin var yasemin inan başka biryerde uyansan yine aynı sorunlar olur, ıssız bir ada hayal ediyorsan o ayrı, ama yalnızlık da bir yere kadar en iyisi sallamamak :)
kafana takma canım boşver senin için hayatta en önemli kişi sensin, bir eşin daha yok o yüzden kimsenin seni yıpratmasına izin verme,kendini sev, sen seversen, kendine değer verirsen, kendini üzmezsen kimse sana bişeycik yapamaz, yine de yapacak olan çıkarsa bize söyle biz onu döveriz :95: diğer insanların seni yıpratabilmelerinin tek yolu onların hayatta en önemli insan olarak kendilerini görmeleri
yasemin noldu yabancılardanmı bunaldın daha kaç yıl almanyada yaşıcaksınız dönüş yokmu ufukta
canim
esim ve cocuklairmla birlikte baska bir sehirde yasamayi hayal ediyorum,o zaman yüzünü görmek istemedigim insanlari görmek zorunda olmiycam en azindan,tam toparlandim artik umrumda degil diyorum kendime geliyorum yeni bisey cikiyor,cok yoruldum artik,ne yüregim ne sinirlerim kaldirmiyor artik,alip basimi gidesim var,
ah canim nerde,keske yabancilar olsa,malesef canim ömür boyu bu cileye mahkumum
şimdiden afiyet olsun canım misss misss, iyi yolculuklar ayrıca
inşallah tüm isteklerin sen hiç anlamadan kabul olur canım, boşver kötülük eden ettiği ile kalır, ömür boyu çekmek zorunda olduğunu da düşünme, bir gün öyle birşey olur ki ailenle çok uzaklara gidip mutul olma imkanınız olur belki, ne biliyim hayat süprizlerle dolu ama en önemlisi iale içinde mutlu olmak sen bana kendin dedin boşver takma diye sen de takma işte ailenin içinde mutluysan gerisi boş
canmerhaba kizlar
hasretim canikom nasilsin? keyifler iyi mi biraz daha?
can
im tesekür ederim ama iyi olmaya birakmiyolar insani malesef
kim üzüyo seni
bosver canim ya ben beni üzenleri Allaha havale ettim,o bilir en güzelini
yaseminnnnnnnnnnnn
canım benim Allah ım ferahlatsın yüreğini...uzaklaşın 1-2 gün tatil yapın dicem ama..
*4.TAKIM 220.ETAP**
hasretim34(61.6/61.5/0.1/%0.16)
nidah(57.8/58.2/-0.4/-%0.69 )
nazkaa(63.7/
capri (57.7/
betussssss(68.3/68.3/0/%0)
berry31(/61.8/62/-0.1/%-0.16)Gecen hafta bildirimde bulunmadigindan kilosu 2 ye bölündü
deniz1984(/86.4/86.8/-0.4/-0.46
iremögze(74.2/
Meyvenull (62.5/
bijoux(71./
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?