ay alemsin nazka cımmm yaaa..:52
sana ne demeliii..pek de tombik olmayan kuçu kuçuu:))
kızlar sız bu kıloları bana gonderdınız alacagınız olsunnnnn.. Tam 72.4 cıktım yaaa :S bu ıste bı ıs var cozucem ama ne zamannn. Az yıyorum dıye mı hareketsızlıkten mı regl mı anlamadım. Kusura bakmayın kızlar baya eksıye dusurdum sızı
Nazkaa canım o dedıgın dıyet aksam harıc daha once yaptıgım dıyete cok benzıyomus. Ben de asa yukarı o beslenme seklıne donuyorum bu hafta ıns. Yanına sabah leslıe, ogleden sonra yuruyusu de eklıcem kısmetse.
Avatarıma yazdıklarına cok guldum haha foto koyım de gorursun o zaman cıtır mıyım kart mıyımmm şok olma daa :)
Su ramazanı hayırlısıyla bı atlatsak baska bısı ıstemıyorum... Cok sekte vurdu kılo vermeme :/yım de gorursun o zaman cıtır mıyım kart mıyımmm şok olma daa :)
Su ramazanı hayırlısıyla bı atlatsak baska bısı ıstemıyorum... Cok sekte vurdu kılo vermeme :/
anaaam dökülmüşüz 1.likten sonraa:)
oğlan uyusun bende bakarım listeye yasemin burda olmazsan.
ayy grup fena yaa yakışmadı bize yaf
ben bilmem benim için hem çıtır hem havalı duruyorsun önümü ilikleyesim geliyor seninle konuşurken
abo berbat durumdayız kızlarrr rezillik
oruc olmasa hep beraber bi diyet bulup yapalım derdim daha önceki takımda işe yarıyodu.
bize bi motive lazımmmmmmm
Bitanem toplam yüzdeyi hesaplamayı bilmiyorum ama kişisel yüzdeleri hesspladım doğru canım.1 eksiğimiz var ama daha sen de bizimkine bi bakar mısın ciğerim,genel yüzde nasıl hesaplanır henüz öğrenemedimonay alabilrimiyz kizceler
*4.TAKIM 220.ETAP**
hasretim34(61.6/61.5/0.1/%0.16)
nidah(57.8/58.2/-0.4/%-0.69 )
nazkaa(63.7/63.7/0/%0)
capri (57.7/57.4/0.3/%0.52)
betussssss(68.3/68.3/0/%0)
berry31(/61.8/62/-0.1/%-0.16)Gecen hafta bildirimde bulunmadigindan kilosu 2 ye bölündü
deniz1984(/86.4/86.8/-0.4/%-0.46)
iremögze(74.2/75.3/-0.55/%-0.74)Gecen hafta bildirimde bulunmadiginan kilosu 2 ye bölündü
Meyvenull (62.5/62.7/-0.2/%-0.32)
bijoux(71./72.4/-1.40/%-1.97)
4.Takim toplam yüzdesi ( _%0.37)
sonuc hala %95 cıkıyor hasretim cemre bildirim yapmadığı için yüzde dahil edilmiyoru diye biliyorum yani toplam 9 değil 8 e bölünüyor..öyle değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?