Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptanım şimdi ben bu hesaplamaları öğrenmeye çalışıyorum da caprinin %sini 0.51 çıkıyor ve caprinin %.si 0.51 de olsa 0.52 de olsa takımın toplam %0.36 çıkıyor. nerede hata yapıyorum ben

Hasretim sağol bitanem,genel yüzdeyi de öğrettiğin için çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmm

anaamm bu ne yav ekside bitirmişiz haftayı:) ama normal geçen hafta 1. olduk çok verince ertesi hafta verilimiyo sürekli zayıflayamayızki canım, bide kilo almasaymışız iyiymiş:)

dünkü menülerimi yazayım bari,
iftar dışarda yedik
1 kase mercimek çorbası
salata, biraz pide
azcık ta eşimin iskenderinden tırtıkladım çeyrek iskender

ara mcdonals dondurması

sahur
sucuklu kaşarlı tost(tb ekmegine)
karpuz

ben de yazıciim menülerimi artıkın

sabah: 2 dilim karpuz (zamanım yoktu baktım saat geçiyor böyle geçiştirdim hiçbişe yememekten iyidir diye)
öğlen: teflon tavada, yağsız, yarım tavuk göğsü ile yapılmış körili soğanlı tavuk sote (çok seviyorum ben tam diyet yemeği), 1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 dilim karpuz (güzel süt yapıyor :)
akşam: 1 kase çorba içicem

1 saat yürüyüş, az sonra da yeşil çayımı içicem, 1 litre de su akşama kadar 2 olur..

kızlar dun 72.4 olan kılom bu sabah 71.2 cıktı. wc ye falan da gıtmedım, dunku menumu de yazdım anlamadım nasıl oldu. ıyıce kafayı yedı benım vucut galıba :)

doğru söylüyosun hasretim düşsün de nasıl olursa olsun :))

demek yine 1.olduk haa sondan baştan farketmez birinciyiz her hafta maşallah

bijo iyi olmuş kız haftaya yansır tabloda baya eksi olaraktan:)

benim diyet modum baya sekteye uğradı regl oldum manyak tatlı istiyo canım bayrama kadar eve tatlı sokmıcam ve yapmıcam dedim eşim olmaz diyo iftardan sonra yicekmiş illa.gıcık ya okadar yemeye 75-76 kilo falan!!

neyse irademe sahip çıkmalıyımmmmmmmm ..

hadi bu hafta da baştan 1.olalım kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…