günaydın kızlar ben geldimmm....
uzun bi ara oldu
cuma günü alt cenemede tel taktılar bide üst damağıma bi tel daha taktı yemek zevkim işkenceye dönüştü menülerim bayat ekemk corba ve pudinkten olusıyorbaska hiç bişi yiyemiyorum malesefki.
dün geceyi yolda geçirdim bu sabah direk iş yerine geldim ve donuyorum cok sığuktu hava sabaha karsı ayrıca uymak üzereyim hiç uyumadım...
kilo almaım annemlerde aynı duruyorum bu gün oruclu değilim mola yerinde mercimek corbası ve az patates yemeği yedim ama oruc tutucak kadar değildi.
bu gün böyle gecer artık öğlende corba ve biraz ekmek yerim
aksama bakıcaz artık belki patlıcan yada kabak pişiririm..
günaydın
neden tel taktırdın dişlerini düzelttirmek için mi?
evet yamukluklar vardı o yüzden gerci cok fazlada değildi ama yaptırdım işte..
supper yapmışsın. kızkardeşim 28 yaşında taktırdı hem alt hem üst. 1.5 yıl taktı bir çıkardı inci gibi dişler... zaten bir zaman sonra alışırsın ağzında olduklarını farketmezsin bile..
70,5
cumadan beri 2 kilo yani 2 günde
günaydın kızlar.
Takımın hali betermiş geçen hafta. Hepimiz resmen dökülmüşüz.
Artık ramazdandan sonraya kaldı toparlanma işimiz herhalde.
Güzel bir hafta diliyorum hepinize.
bijom sen naptin boyle valla sana bravo.azimle sey yapan duvari delermis ya sen de yanen duvar felan birakmadin .canim cok sikkin kilo aliyorum ama bayramdan sonra son hiz basliycam hemde siki basliycam insallah her yolu deniycemmmm:)))
zevcanım hepimizde aynı durum söz konusu kuzum ya.
Diyetisyene mi gitsem diyorum bir yandan da annemler teyzemler falan sen isteyince veriyorsun vs diyor.
şaşırdım iyice. Sanırım monti yapıcam yine bir süre olmazsa diyetisyene gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?