Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

oooof nidah bizde de var öyle bir tane yer yer 77 kilo falan incecikkkkk allahtan tatlı aramaz da benimki de hamur ve kızartma arar üff ben de çok seviyorum zor oluyor

bi versek de kiloları rahat rahat yesek içsek. ben kilomu korumuştum 1 yıl falan. yersiniz istediginiz gibi, ertesi gün dikkat edersiniz tamam.. kilo almak da o kadar kolay değil aslında.

sabahın korunden gunaydın,
dunku yedıklerımı yazım once

sabah: 1 kk peynır, 1 dılım karpuz, 1 kepek ekmeğı
oglen: 1,5 dılım suda pısmıs bıftek, 1 salatalık, 3 kasık yogurt
aksam: 3 dılım pıde ((

ramazan bıtsın su eve pıde gırmesın artık. kızlar gelen pıdeyı gorsenız puf gıbı dayanamıyo ınsan yaaa.

bugunu belkı kahvaltı, dıger ogunlerde corba yaparım.

herkese mutlu pazarlarrrrrr..

evet pide manyak bişiii yaa:)

bijo 2kilomuuu ödem falandı galba demek :)

benim yediklerim de düzensiz..

sabah:
1yumurtadan omlet(yarısını yedim oğlum yemeyince)
2dl ekmek
3 tatlı kaşığı bal-ceviz
karpuz -peynir

ara-öğle :1hurma,1,5 brd süt,1,5 probis,1küçük salkım üzüm

akşam:fırında tavuk yapcam,salata,yoğurt

tatlı yemicem inş ahan da size söz veriom:)

bende sabırsızlıkla rabazan bitsin diye bekliyorum..spor apamıyorum, ekemk yemeyen ben koca koca dilimlerle pideleri götürüyorumm..kilo aldım sanırımm

günaydın kızlar ben geldimmm....

uzun bi ara oldu
cuma günü alt cenemede tel taktılar bide üst damağıma bi tel daha taktı yemek zevkim işkenceye dönüştü menülerim bayat ekemk corba ve pudinkten olusıyor baska hiç bişi yiyemiyorum malesefki.
dün geceyi yolda geçirdim bu sabah direk iş yerine geldim ve donuyorum cok sığuktu hava sabaha karsı ayrıca uymak üzereyim hiç uyumadım...
kilo almaım annemlerde aynı duruyorum bu gün oruclu değilim mola yerinde mercimek corbası ve az patates yemeği yedim ama oruc tutucak kadar değildi.
bu gün böyle gecer artık öğlende corba ve biraz ekmek yerim
aksama bakıcaz artık belki patlıcan yada kabak pişiririm..

günaydın
neden tel taktırdın dişlerini düzelttirmek için mi?

evet yamukluklar vardı o yüzden gerci cok fazlada değildi ama yaptırdım işte..

supper yapmışsın. kızkardeşim 28 yaşında taktırdı hem alt hem üst. 1.5 yıl taktı bir çıkardı inci gibi dişler... zaten bir zaman sonra alışırsın ağzında olduklarını farketmezsin bile..

üst ceneye 1.5 ay önce takmıstı onlara alıstım yaraları falanda gectide işte alt cene biraz daha fazla zorluyor inş benimkilerde süper olur cektiğim sıkıntıya değer :))

gunaydin kizlarrr,hepinize iyi bir hafta diliyorum ben kotu durumdayim tatile gittim ve bu gune kadar hic spor yapamadim sicaktan tabikii sonuc kilo aldim .ama eylulden itibaren bayramida gecirip kosa kosa gelecem buraya tabii takimda yer olursa. kendinize iyi bakinnn:)))

Günaydın kızlar.

Takımın hali betermiş geçen hafta. Hepimiz resmen dökülmüşüz.
Artık Ramazdandan sonraya kaldı toparlanma işimiz herhalde.

Güzel bir hafta diliyorum hepinize.

bijom sen naptin boyle valla sana bravo.azimle sey yapan duvari delermis ya sen de yanen duvar felan birakmadin .canim cok sikkin kilo aliyorum ama bayramdan sonra son hiz basliycam hemde siki basliycam insallah her yolu deniycemmmm:)))

yok be abla kilo veremiyorum artık. geçen hafta da hiç veremedim sonra birden indi de onu yazmıştım. cuma günü çok fazla çıkmıştım..

tatil fotolarında çok şişman değilsin ama, sen de bayram falan bekleme bence ablam direk başla..

Zevcanım hepimizde aynı durum söz konusu kuzum ya.
Diyetisyene mi gitsem diyorum bir yandan da annemler teyzemler falan sen isteyince veriyorsun vs diyor.
Şaşırdım iyice. Sanırım monti yapıcam yine bir süre olmazsa diyetisyene gidicem.

canım önce monti dene olmadı diyetisyene gidersin bencede sen koyvermezsen veriyorsun ama bazmaman gerek işte hepimiz için aynı sey gecerli..

selam kızlar

meyve inş dişlerin istediğin güzelliğe kavuşur düğüne kadar

benim de bayramdan sonraya kadar tek hedefim 58 kilonun üstüne çıkmamak.kiloyu sabitlesem yeter. kilo veremiyorum ,pideler,tatlılar,iftar sofraları.. bugün de biyere davetliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…