Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabahtan berı anca yer gordu totom ustelık de ne yaptım sadece mıutfak topladım :S işim var ya sıpanın bugun uyumica tuttu benım sınırler havadaa neyse..

dun yedıklerımı yazmamısım
sabah: 3 parca karpuz, kk peynır, zeytın, 1 dl kepek ekmee
oglen: yok (zamanım olmadı)
aksam: 3 parca pıde (oooof of), yarım tabak patates yemegı

bugun
sabah: 1 dl kepek ekmegı, salatalık, domates, bıber,kk peynır,yesıl bıber
ara: 4 parca karpuz (karpuzu cok yıyorum bu aralar hem wc ye yardımcı oluyor hem su)
oglen: 3 kepce yogurt corbası, yarım dılım kepek ekmek
ara: bıraz yogurt yıcem
aksam: oglenın aynısı dusunuyorum. (pıdelere bakmıcam bıle

canım önce monti dene olmadı diyetisyene gidersin bencede sen koyvermezsen veriyorsun ama bazmaman gerek işte hepimiz için aynı sey gecerli..

Ne kadar aptalım Zevcan aslında. İki kere 68 1 kere 66 ya indim. Yine çıktım 70 küsürlere. Nefret ediyorum kendimden. Artık ince olmak istiyorum. Öyle çok zayıf olmak istemiyorum 60-65 arası yetecek bana. Çünkü verdim mi heryerden veriyorum ve yüzüm berbat oluyor.

İşallah canım. Az kaldı bitmesine Ramazanın o zaman daha düzenli olacaksındır eminim.

ne kadar sesiz takım giriyorum kimse yok cıkıyorum kimse yok böyle giderse takımda olduğumu unutucamm

Ramazandan dolayı kimsenin kolu kanadı kalkmıyor zevcanım. Midem yanıyor zabahtan beri. Hiçbişiy yapmak gelmiyor içimden.

Afiyet olsun canım. Karpuza çok yüklenme . Şeker oranı baya bi yüksek bilgin olsun

özgem biliyorum ramazandanda işte kilo almaktan korkuyorum motivasyonumu kaybetmek istemiyorum :26:

selam kizlar,bugün sagolsune sim götürdümcocugu bende öglene kadar uyudm :) sonra alisverise gittik az önce geldik eve,benim durumumda farkli degil ne aliyorum ne veriyorum,dikkat etsem vericem belki ama acikcasi istemiyorumda zaen oruc zorluyor yeterince bide onu yeme bunu yeme ugrasamam :) böyle iyi bayrfamdan sonra bende karatay diyetine basliyorum ins..zevcan özge hakli benimde hic halim yok o yüzden bu aralar pek aktif degilim bayramdan sonra hareketlenicez ins,bide benim esimde evde onunda etkisi var :)

mersa sizin yeriniz duruyo canim istediginiz zaman gelebilrisiniz

Selam kızlar herkese günaydın...

SAbah tartıda 57 çıktım inanamadım. Bakalım doğruluğu 2 güne belli olur. Çünkü bugün sahursuz tutmak zorundayım yine maalesef...

Telefonun alarmı çaldı kalktım kapattım geri uyumuşum. Gece uykusunu bölmek ne kadar zormuş yaaa...

Şimdi uyuduğum için kendimi daha dinlenmiş hissediyorum ama öğleye pilim biter.

Günaydın herkese.

bayram evet canım cok tehlikeli ama zaten baklava yiyemicem bi dolmalar var işte onlarda hemen bitiyor zaten acıkcası o kadar takmıyorum bayramı inş düşündüğüm gibi olur

İşallah canım.

Aman canım alma da vermesende olur bence.

Günaydın cnm. Sahursuz çok zor ya nasıl dayanacaksın. Niyetlenmeseydin keşke.

Afiyet olsun canım. Karpuza çok yüklenme . Şeker oranı baya bi yüksek bilgin olsun
biliyorum da ben doğal şekerin beni o kadar etkilemeyeceğine inanıyorum. bi de çok güzel süt yapıyor o yüzden pek kısıtlamıyorum açıkçası ama uyarın için teşekkürler

Cnm aslında senin için en tehlikeli dönem bayram. Bayramda verdiklerini almazsan süper olur.
ah o dert bende de var. o tatlılara nasıl dayanıcam yaa :S bi de gezip durucaz herkes emziklisin yee yeee sanki benim canım hiç istemiyor.. bakalım napıcam..

Telefonun alarmı çaldı kalktım kapattım geri uyumuşum. Gece uykusunu bölmek ne kadar zormuş yaaa...
gece uykusunu bölmek mi? bebişin yok muydu senin canım ben mi yanlıs hatırladım ki.. hayır bebiş olunca bütün gece uyumak zor oluyor da ondan dedim :) uyanmak rutin artık gece dolanmak evde :)

günaydın herkeseeee ...
yol yorgunluğundan gece uyuya kaldım bu günde oruclu değilim (

dün aksam ipin ucunu öyle bi kacırdım ki günlerdir corba pudunk yemekten midem allak bullak oldu ve corba pudink üzerine 3 tane sandivic ekmeğine zeytin ezmesi sürüp yedim kendimi durdurmasam hala yicektim en son kıpırdayamıyordum düşünün halimi

nys işte bu sabah yulaf ezmesi yedim yoğurtlu
öğlende makarna salatası yicem yağsız tabiki yoğurt falan eklerim yanına artık
aksam iftara davetliyim orda ne yerim bilmiyorum ama zert seyler yiyemediğimden fazla yüklenmiceğim kesin..

Günaydın herkese.

İşallah canım.

Aman canım alma da vermesende olur bence.

Günaydın cnm. Sahursuz çok zor ya nasıl dayanacaksın. Niyetlenmeseydin keşke.

Günaydın canım,

Evet zor oluyor ama tutuyorum. Bu ilk deneyiyim değil. Allah yardım eder inşallah...

Günaydın canım,

Evet var ve şuanda 13 aylık...

Maşallah diyeyimde oğlum aydır geceleri uyanmıyor. Daha doğrusu gece 12 de uykusunda mama veriyorum, suyunu da içiriyorum çok şükür gece uyanmıyor. Sabah benim kalktığımsaatte mama içmek istiyor.

Bir dönem her gece 4 de kalkıyordu mama isityordu doktorum verme o saate alışmasın dedi 3-4 gün vermeyince alıştı çok şükür. Şimdi o saatte uyanmıyor. Versemde kendisi içmiyor.

Darısı senin başına inşallah...

günaydın kızlar ben çok fena şeyler yedim yedim yedim ama inanın çok yedim ve işte geldim burdayım, çok dikkat etmem lazım bu hafta.

bugün kalp vakfının bir aylık diyetine başladım hiç bozmadan 1 ay yaparsam süper olacak.

meyve geçmiş olsun, dişine yeni tel takıldı ama maşallah iyi demek ki durumun, nassı yiyorsun sandviç ekmeğini? yoksa yumuşak diye etkilemiyor mu?

cuma sabahı takıldı baya alıstım artık sandiviç ekmeği yumusak olduğundan yiyebiliyorum normal ekmek hala yiyemiyorum tabi pide falan sert geliyor.
bu sabah yulaf ezmesini çiğneyemedim en basit suylaa yuttum işkence gibi yaa ama cektiğime deyicek die düşündüğümden aldırıs etmemeye calısıyorum..

günaydin kizlr,kk yine sorunlu zor giriliyor..

bene i kac aksamdir cekirdege sardim ve sanirim bu yüzden ödem tuttum tuvaletede cikamiyorum dogru dürüst cumaya göre sabitim ama 61 görmüstüm bi ara :)

selam kızlar

Capri maşaallah oğluna Allah daim etsin. bizimki 16aylık olcak daha 3 saat aralıksız uyuduğumu bilmem meme manyağı oldu iyice..

menümü yazim

sahur:
çorba
yoğurt-k-flakes
üzüm-peynir
1dl ekmek

iftara
fırında tavuk-az pilav düşünüom,belki çorba..ve yoğurt

ara:accık dondurmaaa...

Maşallah diyeyimde oğlum aydır geceleri uyanmıyor.[/B]
hey maşallah. bizimki de öyleydi ama 2 aydır kalkıyo sürekli. geri yatıyo emerek ama benim kafa bi milyon tabi. ama alıştım artık :) belki dişlerdendir çıkarıyo şu an çünkü üstleri. ama allaha şükür yine de..

kızlar cumadan beri 2.2 kg :) cetvelimi de her gün güncelliyorum motive oluyor. bakalım 6 lı rakamları görebilcek miyim sonundaaaaa..

dün yediklerim
sabah: 1 dilim kepek ekmek, kk peynir, zeytin, yumurta, biber, domates, salatalık
ara: karpuz
öğlen: 1 kase yoğurt çorbası, yarım dilim kepek ekmek
akşam: 1 kase domates çorbası, yarım dilim ekmek veeeeeeee bir minik ısırık pide
başardım başardım yemedimmmmmmmmmmmm darısı bu akşama

maşallah kız tebrikler vala:)

Canımcım emziriyorsan işler değişir. Hatta oruç tutman bile hata. Birden sütün kesilir Allah korusun.

Ohhh afiyet olsun Zevcanım

Amin cnm Allah kolaylık versin.

Afiyet olsun şekercim ne diyelim :)

günaydin kizlr,kk yine sorunlu zor giriliyor..

bene i kac aksamdir cekirdege sardim ve sanirim bu yüzden ödem tuttum tuvaletede cikamiyorum dogru dürüst cumaya göre sabitim ama 61 görmüstüm bi ara :)

Çekirdek bir sardımı insana gitmiyor. Her akşam yiyordum bende bi ara ama kiloyu çok etkiliyor.

Afiyet olsun cnm.

Maşallahhhhhhhhh çok sevindim cnm adına. Eminim 6 lı rakamları göreceğine Cumaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…