Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar giremiyorum ne zamandır haftasonu şehir dışındaydım filan yazamadım, bide kaptan ben bayramda yokum sonrasında da işe başlıcam taşınıcam baya karışık olucak netim olmıcak ne zaman baglanır bilmiyorum ama her fırsatta girerim, beni izne mi ayırırsın nasıl yaparız? geri döncem ama kesin

CANIM süpersinnn maşallah darısı başımıza

az önce tartıldım 67.6 çıktı yuppiiii hamilelik öncesi kiloma 2 sene sonunda geri döndüm artık ölsem gam yemem:) şimdi sıra asıl hedef 60a ulaşmakta

bu arada spor salonunda ölçümlerim yapıldı, 4buçuk ay öncesi ve şimdiki ölçülerimi yazıyorum

kilo 75 68.3 (kıyafetli)
gögüs 100 97
gögüs altı 88 86
bel 83 75
karın 103 92
kalça 114 106
basen 110 103
üst bacak 68 61
alt bacak 38 37
üst kol 30 27

günaydın kızlar..

dün aksam ki iftar davetim diyet acısından berbat gecti cünkü bana özel yemek yapmıs arkadasım yaprak mantı vardı yalancı tavuk göğüsü gibi bi tatlısı vardı sekerpare vardı vardıda vardı yani hiç biri çiğneme gerektirmeyen şeyler olduğundan mecburen yedim bahanem kalmadı anlıcanız ama hiç ekmek yemedim :) çünkü ekmeğe yer kalmadı
sahurdada yumusak patatesli çörek yapmıstım aksamdan onu yedim .
iftarda çorba ve patates püresi yicem ayran yada yoğurt da eklerim ..

zaten evdede hiç bişey yok cuma sabahı tekrar annemlere gidicem die hiç bişey almadım bunlarla idare edicem ..

Günaydın herkese.

Dün akşam bende domates çorbası yedim pirinçli ve patates yemeği hemde kıymalı. Son derece diyet düşmanı modundaydım yani.
Artık Allah sonumu hayır etsin diyorum ne diyim.

Capri maşaallah oğluna Allah daim etsin. bizimki 16aylık olcak daha 3 saat aralıksız uyuduğumu bilmem meme manyağı oldu iyice..
bi meme manyağı da bende var işte. daha şimdiden düşünüyorum nasıl kesicem zamanı gelince diye..

Canımcım emziriyorsan işler değişir. Hatta oruç tutman bile hata. Birden sütün kesilir Allah korusun..
tutmuyorum canım borç yazdırıyorum.. oruç kaza edilir de süt geri gelmez haklısın..

ay ben taşındığım zaman çok kilo almıştım aman dikkat et canım.. allah kolaylıklar versin bu arada.

CANIM süpersinnn maşallah darısı başımıza
teşekkürlerrrr evet darısı başına

ay ne güzel demek hamilelik kilona döndün bravo bu arada ölçülerde ne kadar fark var tebrikler canım

oy biraz kaçmış galiba hem iftar hem sahur. allahtan oruç tutuyosun telafi edersin..

Günaydın herkese.

Dün akşam bende domates çorbası yedim pirinçli ve patates yemeği hemde kıymalı. Son derece diyet düşmanı modundaydım yani.
Artık Allah sonumu hayır etsin diyorum ne diyim.
ya bişey olmaz sanmıyorum. yani prinç pilav halinde değilse, patates yemeği de kızartılmamış ve çok yağlı değilse sorun yok. ben çoğu zaman prinçli çorba içiyorum tutsun diye, arada patates de yiyorum

günaydin kizlar.

bende dün aksam cekirdek manyakligina son verdim,cünkü paket bitti hahah bidahada almam.

bijooooo tebrik ederim canim sihirli rakami görmüssün darisimi basima ins bende 5 leri görürsem senin gibi yapacam :)

dünkü menümü de yazıyim gelmişken

sabah: 1 dilim kepek ekmek, salatalık, domates, kk peynir, zeytin, biber, yumurta
ara: karpuz
öğlen: 1 kase yoğurt çorbası, yarım dilim kepek ekmek
ara: 3 kaşık yoğurt
akşam: yarım kase yoğurt çorbası, 5 çatal menemen, yarım dilim kepek ekmek (pide yemedim pide yemedimmm )
bir sürü de su

kızlar ya ben nerdeyse 5 gündür falan wc ye çıkamıyorum emzirenler için ne gibi bir çözüm olabilir bilen var mı :/

yap canım yap iyi motive oluyor :) hem az kalmış koyarsın bugün yarın inşallah sen de

canim ben öyle durumlar iicn evde fitil bulunduruyorum,bence sende eczaneden alabilrisin fitil sütüne karismaz sonucta :)

bijo canım kuru incir veya kayısı denedinmi? belki işe yarar.. bu arada 6lı rakamları görmüşsün tebrikler tatlım kısa zamanda baya yol aldın sen.

zeyneb ölçüler süper değişmiş kız 67yi de görmüşsün çok sevindim tebrikler:)

yasemin sende benim gibisin evde olan bişeyin dibini görene kadar yiyorum bitmeden rahat edemiyom:)) nutellayı 2 günde bitirmiştim daha da sokmuyorum eve:) aahh şu boğazzz..

günaydın kızlar

ev darmadağın ,oğlan yemez içmez oldu kafam bozuk yaa huniyi ascam kafama gezicem yakındırrrr..

sahurda yediklerim:

1kase çorba
çeyrek pideden kaşarlı tost..
üzüm

malesef canim aynen öyleyim bende

oglunun nesi var ids filanmi cikariyor acaba

yasemin beni izne ayırmanı istiyorum senden hayatım bi anda alt üst oldu ailemi de sevgilimi de kaybettim diyebilirim bir sürü olay ve sonuc aile telefonları yüzüne kapattı öbürü ile ben bitirdim inan benim burda paylasım yapıcak pskolojim yok cok kötüyüm sizi zor durumda bırakmak istemem dönermiyim dönmezmiyim bilmiyorum şuanda acıkcası naparım onuda bilmiyorum.
cevap bekliyorum senden.

canim izn isi kolay ama sen bi dur sakin ol, düzelir belki bi kac güne canim

canım karamsar olma, hayatın altüst olmamıştır inan sadece kötü bir dönemden geçiyorsun ailen için sen çok dğerlisin sana kırılmış olsalar dahi seni en yakın zamanda anlayacak ve affedeceklerdir. sevgilin ile de aranızda yeterince güçlü bir sevgi varsa zamanla engeller aşılır canım.

izne çıkmana çok üzüldüm, belki paylaşım yaparak kendini daha iyi hissederdin bilmemiyorum tabi, sadece ben burada olmana sevinirdim.

diliyorum herşey biran önce yoluna girer ama bahsettiğin herkes senin için önemli insanlar olduğundan ve sen de onlar için muhakkak çok önemli olduğundan bu sorunlar çabucak çözülür canım sen olumsuz düşünme.

kib

canım karamsar olma, hayatın altüst olmamıştır inan sadece kötü bir dönemden geçiyorsun ailen için sen çok dğerlisin sana kırılmış olsalar dahi seni en yakın zamanda anlayacak ve affedeceklerdir. sevgilin ile de aranızda yeterince güçlü bir sevgi varsa zamanla engeller aşılır canım.

izne çıkmana çok üzüldüm, belki paylaşım yaparak kendini daha iyi hissederdin bilmemiyorum tabi, sadece ben burada olmana sevinirdim.

diliyorum herşey biran önce yoluna girer ama bahsettiğin herkes senin için önemli insanlar olduğundan ve sen de onlar için muhakkak çok önemli olduğundan bu sorunlar çabucak çözülür canım sen olumsuz düşünme.

kib

merhaba kızlar hastayım ben işe gitmedim ama hiç hastayım diye iştahım kapanmamış maşallahım var şimdi sabaha göre daha iyiyim ama kendime dur demem lazım acilen napacağımı bilmiyorum pöfff pöfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…