gecmis olsun canim neyin var ?evde türk kahvesi varsa sütle birlikte pisir ve seker koymadan ic,süper istah ve tatli istegi kesici denenmis ve test edilip onaylanmistir :)merhaba kızlar hastayım ben işe gitmedim ama hiç hastayım diye iştahım kapanmamış maşallahım var şimdi sabaha göre daha iyiyim ama kendime dur demem lazım acilen napacağımı bilmiyorum pöfff pöfffff
gecmis olsun canim neyin var ?evde türk kahvesi varsa sütle birlikte pisir ve seker koymadan ic,süper istah ve tatli istegi kesici denenmis ve test edilip onaylanmistir :)
iftara 15 dakika varr..iftar üstü tartıldm veeeeeeeeeee kilo almışım((8
kizlar alooooooo ne oluyonuz bakim ,keninize geliniz lütfen :)
yasemin beni izne ayırmanı istiyorum senden hayatım bi anda alt üst oldu ailemi de sevgilimi de kaybettim diyebilirim bir sürü olay ve sonuc aile telefonları yüzüne kapattı öbürü ile ben bitirdim inan benim burda paylasım yapıcak pskolojim yok cok kötüyüm sizi zor durumda bırakmak istemem dönermiyim dönmezmiyim bilmiyorum şuanda acıkcası naparım onuda bilmiyorum.
cevap bekliyorum senden.
ask olsun nazka ben cok takdir ediyodum seni ne oldu iradene bakayim bi gün evde kaldin diye obezmi olacan e biz ne yapalim 7 gün 24 saat evdeyiz simdi bizim birer fil olmamaiz lazimdi dimi,hemen yarin toparlaniyosun bak bayramdan sonra karataya basliyorum ben,yetis bana cabuk :)ay benim hemen gelmem yasemin kız bana döv beni kaptan yarından itibaren vaktin olursa hesap falan sor hırpala beni yasemin bak obez olurum üzülürüz sonra takımdan obez çıktı diye:26:
sabah türk kalp vakfına başlıyorum bu son
ay canim kusura bakma gördümde cevp yazmayi unutmusum,tamambu hafta ayiriyorum seni ve takimda yerini bos birakiyorum olurda geri dönmekten vazgecersen haber verkaptanımm beni izne ayırırmısın demiştim okumadın galiba, bayramda yokum sonra ev taşıcam işe başlıcam derken 1 ayı bulabilir net baglanması ama kesinlikle geri dönücem
ask olsun nazka ben cok takdir ediyodum seni ne oldu iradene bakayim bi gün evde kaldin diye obezmi olacan e biz ne yapalim 7 gün 24 saat evdeyiz simdi bizim birer fil olmamaiz lazimdi dimi,hemen yarin toparlaniyosun bak bayramdan sonra karataya basliyorum ben,yetis bana cabuk :)
ay canim kusura bakma gördümde cevp yazmayi unutmusum,tamambu hafta ayiriyorum seni ve takimda yerini bos birakiyorum olurda geri dönmekten vazgecersen haber ver
Selam şekerler.
Nazkacım tebrikler kurtulur da,birdaha sigarayla hemhal olmassın inş:)
yasemin oğlanın dişler kabarık 1 aydır ama 1haftadır nerdeyse oruç tutuyo:) sinir ediyo beni..neyse inş düzelicek sağlıklı olsun da..
meyvecim geçmiş olsun ya sıkıntıları atlatırsınz inş biran önce...
bakalım bugün tartıda neler görcem:) sanki ne aldım ne verdimm..aynıyım gibi süprüzz olmassa...
günaydin kizlar,
nazkacim tebrik ederim ins basaricaksin canim.
senden baska kimse ugramamis nerde bu kizlar bakalim
sağol canım inşallah, eşim cumartesi günü dönüyor ona süpriz yapmak istiyorum :) 4 günde gerçekten cozuttum sigarasızlıktan ama bugün süperim şimdilik tarçın olayı baya bir oyaladı beni, öğle yemeğinden sonra da yürüyüş yapacağım 1 saat. inşallah başarırım
bilmiyorum nerede bu kızlar :))) gelirler galiba yavaş yavaş
başarmam lazım yasemin bu sefer
öğle yemeğinde yağsız kaşarlı tost ve ayran var şimdi onları yiyeceğim sonra da yürüyüş yapacağım, böyle devam edebilirim umarım gerçi daha bugün başladım ama olsun bir umut var içimde ben istersem neden olmasın dimi?
tabikide canim,istemek basarmanin yarisidir .bende karata diyeti icin cok heycanliyim bi an önce baslamak istiyorum,mucize beklemiyorum ama artik yavasda olsa hedefime ulasmak istiyorum,e 2 sene oldu yeter artik dimi,ayrica sözünü+de unutma bayramdan sonra foto bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?