Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecmis olsun canim neyin var ?evde türk kahvesi varsa sütle birlikte pisir ve seker koymadan ic,süper istah ve tatli istegi kesici denenmis ve test edilip onaylanmistir :)

Son düzenleme:
gecmis olsun canim neyin var ?evde türk kahvesi varsa sütle birlikte pisir ve seker koymadan ic,süper istah ve tatli istegi kesici denenmis ve test edilip onaylanmistir :)

bilmiyorum canım klima çarptı yine sanırım, halsizlik var çok, ya ben devamlı evde olsam kesin obez olacakmışım yasemin ya offffff ne olacak benim sonum tatlı hiç yok zaten evde o yüzden tatlı yemiyorum ama tuzlu herşeyi bitirdim, bitmeden de rahat edemiyorum

kaptanımm beni izne ayırırmısın demiştim okumadın galiba, bayramda yokum sonra ev taşıcam işe başlıcam derken 1 ayı bulabilir net baglanması ama kesinlikle geri dönücem

canım hep olur böyle şeyler evlilik arefesinde, benimki beni istemeye geldiklerinde babam yüzlerine bakıp konuşmamıştı bile adamlarla, sonra evlenirsen seni evlatlıktan reddederim bile dedi dügünüme gelmedi daha nolsun, ama şimdi çok iyi arası damadıyla hatırlamıyoruz bile geçmişi,zaten barışmamız da 2 ay sürmüştü fazla dayanamadı, sende üzme kendini fazla ben boşa yıpratmışım kendimi o dönemlerde ona yanıyorum

ask olsun nazka ben cok takdir ediyodum seni ne oldu iradene bakayim bi gün evde kaldin diye obezmi olacan e biz ne yapalim 7 gün 24 saat evdeyiz simdi bizim birer fil olmamaiz lazimdi dimi,hemen yarin toparlaniyosun bak bayramdan sonra karataya basliyorum ben,yetis bana cabuk :)
kaptanımm beni izne ayırırmısın demiştim okumadın galiba, bayramda yokum sonra ev taşıcam işe başlıcam derken 1 ayı bulabilir net baglanması ama kesinlikle geri dönücem
ay canim kusura bakma gördümde cevp yazmayi unutmusum,tamambu hafta ayiriyorum seni ve takimda yerini bos birakiyorum olurda geri dönmekten vazgecersen haber ver

canım bugünden itibaren başlıyorum diyetime; sabah 1 dl. diye tekmek 25 gr. peynir ve 3 tane ceviz yedim. her öğünümü yazayım da kaçamak yapmayayım

ya canım benim kaçamak yapmamın asıl sebebi sigarayı bırakmam, malesef sigara içiyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum 4 gündür baya bir çabalıyorum çok az içiyorum dün de evde olunca onun yerine yemek koydum sanırım- çünkü dün akşama kadar hiç içmedim- artık bugünden sonra hem hiç sigara içmemeyi hem de diyetime tam tamına uymayı planlıyorum

Son düzenleme:
ya bir arkadaşım sigarayı bırakırkan canı sigara istediğinde ağzına tarçın çubuğu koyup onunla oynuyordu. ben de sabah işe gelirken tarçın çubuğu aldım, ağzımda oynayıpduruyorum çok hoşuma gitti hiç canım onu bunu istemiyor, acayip gaza gelmiş durumdayıp hem sigarayı hem kiloları bırakmak istiyorum heyyyytttt

Nazkacım tebrikler kurtulur da,birdaha sigarayla hemhal olmassın inş:)

yasemin oğlanın dişler kabarık 1 aydır ama 1haftadır nerdeyse oruç tutuyo:) sinir ediyo beni..neyse inş düzelicek sağlıklı olsun da..

meyvecim geçmiş olsun ya sıkıntıları atlatırsınz inş biran önce...

bakalım bugün tartıda neler görcem:) sanki ne aldım ne verdimm..aynıyım gibi süprüzz olmassa...

bugün eski işyerimden arkadaşım gelecek iftara.
eşim yok..
2kişilik bişiler hzırlıcam iftara inş.tatlı yapsammı diyorum yapmasam dondurma yesekk daha iyi galba:)

cumartesi sahurdan sonra da yola çıkıyoruz,memelekete..1hafta falan kalıcaz,yasemin sen haftaya buralardamısın cuma bildirim yapmazsam beni aynı geçersin olurmu_?

bugün sahurda çok yedim

1kase çorba
4-5kaşık patlıcanlı makarna
1kase yoğurt
1küçük dilim pide,üzüm

dün iftarda:

1kase çorba
2kş makarna-3kş mantı
salata-2dl yağsız börek
vee dondurmaaa...

nidahcim bayram haftasi bildirim olmaz,bu hafta son ondan sonra 2 hata sonra bildirim yapicaz,amaaaaaa bildirim yapmiycaz diye sal ayin sakin daha dogrusu salmayalim,bende bi eltime gidicem diyodum ama repartuar genisledi sonumuz hayrolo ins :)

ayrica pazartesi günü kitap fuarina gidicez belki ama 5 saatlik yol 2 cocukla ayni gün icinde gidip gelebilrimiyiz diye düsünmeden edemiyorum ama bi yandanda gitmeyi cok istiyorum cünkü cooooookkkkkkkkkk fena bunalmis durumdayim,bnayramin 2.gününde sehir disindaki bi arkadasima gidicem tabi onunda esi isten izin alabilirse ins alabilir nefes almaya ihtiyacim var

sağol canım inşallah, eşim cumartesi günü dönüyor ona süpriz yapmak istiyorum :) 4 günde gerçekten cozuttum sigarasızlıktan ama bugün süperim şimdilik tarçın olayı baya bir oyaladı beni, öğle yemeğinden sonra da yürüyüş yapacağım 1 saat. inşallah başarırım

günaydin kizlar,

nazkacim tebrik ederim ins basaricaksin canim.

senden baska kimse ugramamis nerde bu kizlar bakalim

bilmiyorum nerede bu kızlar :))) gelirler galiba yavaş yavaş

başarmam lazım yasemin bu sefer

öğle yemeğinde yağsız kaşarlı tost ve ayran var şimdi onları yiyeceğim sonra da yürüyüş yapacağım, böyle devam edebilirim umarım gerçi daha bugün başladım ama olsun bir umut var içimde ben istersem neden olmasın dimi?

tabikide canim,istemek basarmanin yarisidir .bende karata diyeti icin cok heycanliyim bi an önce baslamak istiyorum,mucize beklemiyorum ama artik yavasda olsa hedefime ulasmak istiyorum,e 2 sene oldu yeter artik dimi,ayrica sözünü+de unutma bayramdan sonra foto bekliyorum :)

ayyy o iğrençççç fotoları sana bi şekilde gösterecez artık ben de bu aralar saldım ama bayramdan sonra haftada 3 gün pilatese devam inşallah.

bu arada kalp vakfı diyetinde 3 seçenek var. şöyle ki;
3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya
1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya
1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

ben normalde çorbalı seçeneği seçiyorum ama dün evde çorba yaptım akşam sebze yemeği yerine çorba içmeyi düşünüyorum o yüzden öğlen tost yedim, bir de tansiyonum bu aralar biraz düşük ondan ayran içtim yanında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…